Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1998 - pagina 24 din 30

  • Sex and the City (1998)

    Totul despre sex

    Serialul “Totul despre sex” este povestea a patru femei care, desi se lupta din rasputeri sa incalce toate tabuurile legate de viata intima, intampina tot felul de dificultati in a-si gasi perechile. Desi cele mai bune prietene, cele patru sunt...

    Scenariul: Darren Star
    14 0
    7.3
  • Soldier (1998)

    Soldat

    În viitor, copiii sunt selectați încă de la naștere pentru a deveni soldați, iar cei care sunt considerați perfecți sunt educați și crescuți în așa fel încât să devină niște ucigași cu sânge rece, mașini de luptă fără niciun fel de sentiment.

    Regia: Paul W. S. Anderson
    41 1
    6.0
  • Scooby-Doo on Zombie Island (1998)

    Scooby Doo pe Insula Zombie

    In timp ce ani buni Scooby Doo si echipa sa au demascat numerosi falsi monstri si fantome neadevarate, acum acestia sunt in cautare de ceva mult mai desoebit,mult mai infricosator: fantomele adevarate.

    Regia: Jim Stenstrum
    10 0
    7.7
  • La câteva luni de la încheierea clasicului său serial TV de comedie, legendarul comic susține un turneu internațional de spectacole de stand-up jucate cu casa închisă.

    Regia: Marty Callner
    1 0
    7.8
  • Vampires (1998)

    Vampirii

    Valek, un vampir salbatic in varsta de 600 de ani, este pe cale sa descopere, dupa o indelunga cautare, Crucea Berzierilor, un obiect de cult necesar pentru un ritual care le-ar da vampirilor puterea de a merge in timpul zilei.

    Regia: John Carpenter
    14 1
    6.1
  • Moby Dick (1998)

    Patrick Stewart interpreteaza in aceasta noua ecranizare a capodoperei lui Herman Melville rolul capitanului Ahab, un om obsedat de dorinta de a se razbuna pe o balena care in trecut l-a lasat fara un picior. Lui Ahab i se alatura Ishmael (Henry...

    3 0
    6.4
  • Kuch Kuch Hota Hai (1998)

    Ceva se întâmplă

    În timpul anilor de facultate, Anjali era îndrăgostită de colegul ei, Rahul, dar el nu avea ochi decât pentru Tina. Ani mai târziu, Rahul și fiica de opt ani ai Tinei, care - între timp murise - se vor reîntâlni cu Anjali.

    Regia: Karan Johar
    7 0
    7.5
  • Sliding Doors (1998)

    Dincolo de uși

    Viaţa sentimentală şi cariera unei tinere depind de metroul pe care îl prinde sau îl pierde, cele două poveşti mergând în paralel.

    Regia: Peter Howitt
    12 1
    6.7
  • Babe: Pig in the City (1998)

    Noile aventuri ale lui Babe în oraș

    Filmul urmareste evolutia lui Babe, Ferdy si Dna Hoggettt, porniti intr-o cruciada impotriva marelui oras si care reusesc sa-si faca prieteni din dusmani, sa stranga suficienti bani pentru a salva ferma si sa uneasca doua universuri intr-unul singur.

    Regia: George Miller
    8 0
    5.8
  • From the Earth to the Moon (1998)

    De la Pamant la Luna

    De la Pamant la Luna – povestea dramatica a neuitatelor misiuni Apollo si a astronautilor – eroi. Fiecare episod incepe cu discursul eroic al presedintelui John. F.Keneddy de la primul zbor in spatiu cu oameni la bord pana la momentul crucial al...

    0 0
    8.6
  • Deep Rising (1998)

    Tentacule

    Câţiva de hoţi se urcă pe un vas de lux, dar membrii sunt surprinşi să constate că acesta este aproape pustiu. La scurt timp, o forţă necunoscută, din adâncul mărilor, atacă cu o forţă necruţătoare atât pe hoţi, cât şi pe puţinii supravieţuitori

    Regia: Stephen Sommers
    21 0
    6.1
  • Six Days Seven Nights (1998)

    Șase zile, șapte nopți

    Aflata in vacanta, o jurnalista accepta sa plece pentru a realiza un reportaj. Dar singurul mijloc de transport este un avion condus de un pilot betiv si nesuferit. In timpul zborului, avionul se prabuseste pe o insula pustie.

    Regia: Ivan Reitman
    51 0
    5.9
  • Very Bad Things (1998)

    Lucruri foarte rele

    Kyle Fisher urmează să se căsătorească în curând. De aceea organizează, împreună cu prietenii, o petrecere a burlacilor. În timpul distracţiei, o prostituată este omorâtă. Încercând să ascundă crima, terorizaţi de spaima de a nu fi descoperiţi,...

    Regia: Peter Berg
    11 1
    6.3
  • Mercury Rising (1998)

    Nume de cod: Mercury

    Bruce Willis in rolul unui agent FBI care, cazut in dizgratie, ocoleste regulile stricte ale Biroului Federal pentru a-l apara pe Simon, un baietel autist in varsta de 9 ani care a spart un cod guvernametal considerat imposibil de spart.

    Regia: Harold Becker
    37 0
    6.1
  • The Pandora Project (1998)

    Proiectul Pandora

    Lupta pe viata si pe moarte... Miza – pacea si linistea omenirii. Un grup de teroristi, condus de un rebel al armatei americane, Bill Stenwick, fura proiectul Pandora de la o baza americana din desertul african. Pandora reprezenta o arma...

    Regia: John Terlesky, Jim Wynorski
    0 1
    3.6