Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1998 - pagina 26 din 30

  • Lost in Space (1998)

    Pierduti in spatiu

    In viitorul apropiat, resursele naturale ale Pamantului sunt aproape de epuizare. In incercarea de a salva specia umana, oamenii de stiinta incep o constructie mareata, o poarta prin care poti calatori cu o viteza mai mare decat cea a luminii.

    Regia: Stephen Hopkins
    30 2
    5.2
  • U.S. Marshals (1998)

    Legea e lege

    Sam este desemnat sa escorteze un criminal foarte periculos la o inchisoare de maxima securitate, in Misssouri. In acelasi avion se afla si Mark Sheridan (Wesley Snipes) care este acuzat de FBI pentru doua crime, desi el sustine ca este nevinovat.

    Regia: Stuart Baird
    50 0
    6.6
  • Can't Hardly Wait (1998)

    Viață de liceu

    Petrecerea de final de liceu este pretextul ideal pentru nişte absolvenţi să caute dragostea. În cinstea absolvirii lor, un grup de adolescenţi începe o petrecere lungă de o noapte.

    Regia: Harry Elfont, Deborah Kaplan
    7 3
    6.5
  • Pi (1998)

    Maximillian Cohen este un geniu al matematicii, el fiind și povestitorul din acest film. Max are următoarea teorie: Unu - Matematica este limbajul naturii Doi - Tot ce ne înconjoară poate fi reprezentat și înțeles prin numere Trei - Dacă...

    Regia: Darren Aronofsky
    13 2
    7.3
  • Mafia! (1998)

    Nașu' rade tot orașu'

    Tanarul Vincenzo Cortino, fiul unui postas sicilian, trebuie sa livreze un pachet foarte important pentru tatal sau. Din nefericre el este, accidental, martorul unui incident pe care nu trebuia sa-l vada.

    Regia: Jim Abrahams
    11 0
    5.5
  • Dance with Me (1998)

    Dansează cu mine

    Tanarul cubanez, Rafel Infante (Chayanne) pleaca din Cuba dupa moartea mamei si ajunge in Houston pentru a-si cunoaste tatal, pe John Burnett (Kris Kristofferson). Burnett nu stie ca tanarul este fiul sau, iar Rafael nu stie cum sa-i spuna.

    Regia: Randa Haines
    16 1
    5.9
  • Bride of Chucky (1998)

    Mireasa lui Chucky

    Horror despre un cuplu de criminali, intre care se stabileste o relatie ciudata si, in acelasi timp, incitanta pentru telespectator.

    Regia: Ronny Yu
    13 0
    5.6
  • Doctor Dolittle (1998)

    Dr. Dolittle

    Dolittle are tot ce-și dorește: o soție frumoasă, două fiice adorabile și o carieră de invidiat. Totul e minunat până când aproape lovește un câine cu mașina. Acesta scoate un lătrat ciudat și dispare. Din acel moment, viața lui se schimbă radical.

    Regia: Betty Thomas
    15 1
    5.4
  • Species II (1998)

    Speciile II

    Eve gazduieste un extraterestru feroce. Ea face parte dintr-un plan secret care are ca scop intelegerea comportamentul extraterestrilor. Interesul oficial al guvernului este acela de a dezvolta un sistem de combatere a acestor forte nepamantene.

    Regia: Peter Medak
    24 3
    4.5
  • He Got Game (1998)

    Sa inceapa jocul

    Jake este inchis, pentru ca si-a ucis sotia. El primeste o suspendare de o saptamana, pentru a-si convinge fiul, un talentat jucator de baschet, sa se inscrie la universitatea Big State. Intalnirea celor doi, dupa sase ani de despartire, va fi...

    Regia: Spike Lee
    15 0
    6.9
  • Train of Life (1998)

    Trenul vieții

    Într-o seară a anului 1941, Schlomo, nebunul satului, aduce consătenilor săi din shetl (sat evreiesc din Europa de Est) o știre cumplită: germanii ucid și deportează spre destinații necunoscute locuitorii evrei din shetl-urile vecine

    Regia: Radu Mihăileanu
    15 1
    7.6
  • Elizabeth (1998)

    Thriller-ul istoric Elizabeth are in centrul atentiei viata lui Elizabeth pe cind era printesa si inceputul domniei ei in calitate de regina.

    Regia: Shekhar Kapur
    Oscar-uri:
    25 0
    7.4
  • I Still Know What You Did Last Summer (1998)

    Încă știu ce ai făcut vara trecută

    Odată cu plecarea la facultate, la Boston, Julie speră să depășească momentele tragice prin care trecuse. Lucrurile par să ia o întorsătură favorabilă când colega ei de cameră, Karla , câștigă o vacanță gratuită pentru patru persoane în Bahamas.

    Regia: Danny Cannon
    5 0
    4.7
  • The Legend of 1900 (1998)

    Povestea pianistului de pe ocean

    La scurt timp dupa cel de-al II-lea Razboi Mondial, Max viziteaza o casa englezeasca de amanet, cu intentia de a-si vinde trompeta. Vanzatorul recunoaste melodia cantata de Max iar atunci el incepe sa spuna povestea acestui cantec.

    Regia: Giuseppe Tornatore
    39 1
    8.0
  • Who Am I? (1998)

    Cine sunt eu?

    Jackie Chan este singurul supravietuitor al unui accident de avion in jungla Africii de Sud dupa o misiune de rapire a trei cercetatori care esueaza. In urma accidentului, Chan isi pierde memoria si, astfel, intrebarea "Cine sunt?" devine numele lui.

    Regia: Jackie Chan, Benny Chan
    33 3
    6.8