Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1998 - pagina 27 din 30

  • Mortal Kombat: Conquest (1998)

    Mortal Kombat

    6 0
    6.2
  • Hard Rain (1998)

    Jaf în timpul potopului

    Oraselul Huntingburg este evacuatin momentulin care o ploaie torentiala se abate cu violenta asupra lui.

    Regia: Mikael Salomon
    24 1
    5.9
  • Pocahontas 2: Journey to a New World (1998)

    Pocahontas 2: Călătorie către o lume nouă

    În fața regelui, guvernatorul Ratcliffe susține că trebuie să îi atace pe indieni și să le ia tot aurul. Căpitanul John Smith le ia apărarea și susține o relație pașnică. Ratcliffe îl învinge pe căpitan și îl acuză de trădare

    Regia: Tom Ellery, Bradley Raymond
    5 0
    4.8
  • The Big Hit (1998)

    Lovitura cea mare

    Mafiotul Malvin este pus de seful sau sa o rapeasca pe fiica unui industrias japonez, dar aceasta este chiar fina acestuia. Sotia sefului angajeaza asasini pentru rezolvarea problemei, in timp ce Malvin se indragosteste fara veste de victima sa.

    Regia: Kirk Wong Chi-Keung
    25 0
    6.0
  • Rounders (1998)

    Quintă royală

    „Quintă Royală” este povestea unui om care-și urmărește împlinirea visului de o viață. Situat în New York, pe fundalul lumii jucătorilor de poker, filmul îl are în rolul principal pe Matt Damon în ipostaza unui as al jocului de cărți.

    Regia: John Dahl
    29 1
    7.3
  • The Wedding Singer (1998)

    Cântărețul de la nunți

    Robbie Hart își câștigă existența cântând la nunți, iar Julia este o frumoasă chelneriță. Între cei doi există un punct comun: fiecare dintre ei urmează să se căsătorească. Insa amandoi și-au ales greșit partenerul. Destinul va interveni...

    Regia: Frank Coraci
    16 1
    6.9
  • The Man in the Iron Mask (1998)

    Omul cu masca de Fier

    Anul 1662. In timp ce parizienii se lupta cu saracia si foametea, tiranul Louis XIV risipeste averea regatului in razboaie inutile si hartuieste tinerele consoarte ale supusilor sai.

    Regia: Randall Wallace
    47 0
    6.5
  • The X Files (1998)

    Dosarele x

    Agenții FBI Fox Mulder și Dana Scully au misiunea de a rezolva un caz special legat de distrugerea unei clădiri federale din Dallas, care se soldează cu moartea unui copil și a patru pompieri.

    Regia: Rob Bowman
    46 0
    7.0
  • Almost Heroes (1998)

    Aproape eroi

    Doi aventurieri zanatici, betivanul Bartholomew Hunt (Chris Farley) si spilcuitul Leslie Edwards (Matthew Perry) pornesc intr-o expeditie din start predestinata esecului catre Oceanul Pacific. Singurul lor scop este sa ajunga acolo inaintea a...

    Regia: Christopher Guest
    17 0
    5.7
  • Out of Sight (1998)

    Pasiune periculoasă

    Jack Foley (George Clooney) este un jefuitor de banci atipic si special, si asta pentru ca desi are cel mai gros dosar la FBI, nu a folosit niciodata in cariera sa vreo arma.

    Regia: Steven Soderbergh
    55 5
    7.0
  • A Night at the Roxbury (1998)

    O noapte la Roxbury

    Steve, impreuna cu fratele sau, Doug, incearca de mult sa intre in Roxbury, cea mai tare discoteca din Beverly Hills. Intamplarea face sa se poata la un moment dat patrunde si doua animatoare sa-i ia drept oameni de afaceri.

    Regia: John Fortenberry
    12 2
    6.2
  • Wild Things (1998)

    Lucruri sălbatice

    După ce Sam, unul dintre cei mai respectați consilieri dintr-un liceu de elită, este acuzat de viol, toată cariera sa atent construită pare să se ducă de râpă. Acuzația vine din partea lui Kelly Van Ryan, una dintre cele mai bogate și populare eleve.

    Regia: John McNaughton
    30 5
    6.6
  • Friends (1998)

    Prietenii tăi

    Mai au nevoie de prezentare?! Ei sunt "Prietenii tăi”: Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler şi Ross. Şase prieteni care se luptă să supravieţuiască pe cont propriu în lumea dură a Manhatten-ului

    Scenariul: David Crane, Marta Kauffman
    81 1
    8.9
  • Patch Adams (1998)

    Patch Adams, un doctor trăsnit

    Pentru doctorul Patch Adams umorul este cel mai bun medicament și este dispus să facă orice pentru a aduce un zâmbet pe fețele pacienților săi - chiar dacă acest lucru îi pune în pericol cariera.

    Regia: Tom Shadyac
    21 0
    6.8
  • Great Expectations (1998)

    Marile speranțe

    Inspirat de romanul omonim al lui Charles Dickens, Great Expectations urmareste transformarea unui baiat deosebit intr-un adevarat barbat, o transformare puternic marcata de cativa oameni pe care tanarul ii intalneste inca din primii ani de viata.

    Regia: Alfonso Cuarón
    20 1
    6.8