Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1998 - pagina 29 din 30

  • You've Got Mail (1998)

    Mesaj pentru tine

    Tom Hanks ,in rolul unuia dintre cele mai nesuferite personaje din cariera sa: Joe Fox, proprietarul celui mai mare lant de librarii. Kathleen (Meg Ryan) are o mică librarie, pentru care deschiderea lantului inseamna falimentul.

    Regia: Nora Ephron
    49 0
    6.7
  • The Mask of Zorro (1998)

    Masca lui Zorro

    Aventurile unuia dintre cei mai indragiti eroi din toate timpurile: spadasinul Zorro, campionul absolut al luptei impotriva tiraniei.

    Regia: Martin Campbell
    84 0
    6.8
  • The Truman Show (1998)

    Emisiunea lui Truman

    De când s-a născut, Truman e vedeta unui popular reality-show. Casa lui e un platou de filmare, familia și prietenii lui - actori. Toată viața lui se petrece în fața unor camere ascunse de existența cărora numai el, actorul principal, nu are idee!

    Regia: Peter Weir
    43 3
    8.2
  • Ronin (1998)

    Mercenarii Ronin – majoritatea fosti membri ai serviciilor secrete - sunt angajati de un personaj misterios pentru a fura o servieta. Continutul misterios al acesteia este pe cale sa fie vandut de catre pazitorul ei unei filiere rusesti.

    Regia: John Frankenheimer
    58 2
    7.2
  • Enemy of the State (1998)

    Inamicul statului

    Robert e avocat sarguincios, tata devotat si sot iubitor. Viata lui va lua o intorsatura ciudata dupa ce intra in posesia unei casete in care este inregistrata moartea unui important senator.

    Regia: Tony Scott
    53 2
    7.3
  • Taxi (1998)

    Daniel fostul baiat cu pizza, este acum taximetrist... cam vitezoman. Masina lui este foarte puternica si cind trezeste caii putere de sub capota masinii lui, nici macar radarele politiei nu il mai intercepteaza.

    Regia: Gérard Pirès
    45 0
    7.0
  • Dark City (1998)

    Orașul întunecat

    Despărţit de soţia sa Emma, amnezicul John Murdoch se trezeşte într-o dimineaţă, singur, într-o cadă plină de gheaţă dintr-o cameră sordidă de hotel, alături de cadavrul unei femei necunoscute. Imediat după aceea află cu stupefacţie că este...

    Regia: Alex Proyas
    45 4
    7.6
  • American History X (1998)

    Povestea X a Americii

    Edward Norton este Derek Vinyard, un adolescent neo-nazist care crede cu fervoare în surpremația ariana dupa ce este sedus de mesajul periculos al gurului rasist Cameron (Stacy Keach).

    Regia: Tony Kaye
    37 3
    8.5
  • Blade (1998)

    Înainte să-l aducă pe lume pe Blade, mama sa a fost mușcată de un vampir, devenind astfel imun la atacurile creaturilor nopții. Blade crește și devine cel mai de temut dușman al urmașilor lui Dracula, pe care îi hăituiește și în gaură de șarpe.

    Regia: Stephen Norrington
    86 3
    7.1
  • The Waterboy (1998)

    Băiatul cu apa

    La 31 de ani, dupa 18 ani de serviciu prestat cu devotament echipei universitare Louisiana Cougars, Bobby e concediat fara menajemente si fara motiv. Bobby reuseste sa se angajeze la o alta echipa, Mud Dogs, celebra pentru esecurile sale

    Regia: Frank Coraci
    12 1
    6.1
  • City of Angels (1998)

    Îngerul păzitor

    Seth, un înger care veghează asupra imensului Los Angeles, începe să-şi considere "slujba" mai dificilă decât o găsea până acum. Cauza? Începe încet-încet să se îndrăgostească de Maggie, o frumoasă doctoriţă chirurg cardiac

    Regia: Brad Silberling
    45 4
    6.7
  • What Dreams May Come (1998)

    Ce vise pot apărea

    Cînd Chris Nielsen moare într-un accident, el este condus de catre Albert prin Summerland o tara de vis plăsmuită de imaginatia lui. Aceasta este povestea de dragoste care tine pentru totdeauna, nu doar cît o viata de om

    Regia: Vincent Ward
    Oscar-uri:
    33 0
    7.0
  • Fear and Loathing in Las Vegas (1998)

    Spaima și dezgustul în Las Vegas

    Filmul detaliază călătoria trăsnită, în căutarea „Visului american", a lui Thompson și a avocatului lui țăcănit. Alimentați cu cantități impresionante de droguri, cei doi pornesc la drum cu Red Shark.

    Regia: Terry Gilliam
    17 4
    7.5
  • Rush Hour (1998)

    Ora de vârf

    Cu un Jackie Chan mai in forma ca niciodata si un Chris Tucker rau de gura, acest film e doldora de situatii comice si efecte speciale. Jackie Chan este inspectorul din Hong Kong, Lee, un bun prieten al consulului Han Solon.

    Regia: Brett Ratner
    66 0
    7.0
  • The Thin Red Line (1998)

    Linia roșie subțire

    The Thin Red Line este povestea unui grup de soldați dintr-o companie de infanterie a armatei americane, care luptă în crancena bătălie de la Guadalcanal, în Al Doilea Război Mondial.

    Regia: Terrence Malick
    49 6
    7.6