Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1999 - pagina 33 din 35

  • Entrapment (1999)

    Capcana pentru hoți

    Un expert in furturile obiectelor de arta si o detectiva, specialista a unei agentii de asigurari, sunt prinsi intr-un complicat joc de-a soarecele si pisica, a carui miza este un tablou semnat Rembrandt.

    Regia: Jon Amiel
    43 0
    6.3
  • Wild Wild West (1999)

    Wild Wild West - Mare nebunie în Vest

    Agentul special guvernamental West (Will Smith) dotat cu sarm si inteligenta, si agentul special guvernamental Gordon, un maestru al deghizarilor si inventatorul unor masinarii, sunt trimisi sa-i dea de urma geniului diabolic Dr. Loveless.

    Regia: Barry Sonnenfeld
    44 0
    4.9
  • Any Given Sunday (1999)

    Duminică, pierzi sau câștigi

    Duminica, pierzi sau câstigi este o productie regizata de Oliver Stone, câstigator al premiului Oscar, care arunca o privire asupra societatii contemporane prin prisma dinamica a sportului profesionist.

    Regia: Oliver Stone
    18 0
    6.9
  • Analyze This (1999)

    Nașul la psihiatru

    Un cap al mafiei new-york-eze, trebuie sa apeleze la serviciile unui psiholog interpretat de Billy Crystal. Napadit de atacuri de panica provocate de sentimentul de vina cauzat de asasinarea iubitului sau tata, Vitti ajunge sa-l terorizeze pe Sobel.

    Regia: Harold Ramis
    46 2
    6.7
  • Message in a Bottle (1999)

    Mesaj într-o sticlă

    O femeie descoperă o scrisoare de dragoste într-o sticlă pe o plajă și este hotărâtă să-l găsească pe autorul acesteia.

    Regia: Luis Mandoki
    36 1
    6.2
  • Big Daddy (1999)

    Un tătic grozav

    În varsta de 32 de ani, Sonny Koufax (Adam Sandler) si-a petrecut toata viata evitand sa îsi asume responsabilitati. Dar cand iubita lui îl paraseste, el decide sa gaseasca o modalitate de a demonstra ca este pregatit sa se maturizeze.

    Regia: Dennis Dugan
    17 2
    6.4
  • Girl, Interrupted (1999)

    Fata, întreruptă

    Suntem la sfârșitul anilor ’60, Susanna tocmai a terminat liceul, dar se simte deprimată și debusolată. Diagnosticul psihologului o trimite direct la Claymore, o clinică pentru cei cu probleme de sănătate mintală.

    Regia: James Mangold
    Oscar-uri:
    29 3
    7.3
  • Dogma (1999)

    Ce te faci, daca ai fost inger si ai fost dat afara din Rai de Dumnezeu, pentru ca ai facut fapte rele? Aceasta este intrebarea pe care si-o pun doi ingeri pacatosi, al caror aer angelic le ascunde perfect intentiile malefice. Ei incearca sa se...

    Regia: Kevin Smith
    37 2
    7.3
  • Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999)

    Deuce Bigalow: Gigolo masculin

    Deuce e curățător de acvarii și are nevoie urgentă de bani pentru a repara stricăciunile făcute în apartamentul unui client din Malibu, așa că hotărăște să practice cea mai veche meserie din lume.

    Regia: Mike Mitchell
    15 1
    5.7
  • Toy Story 2 (1999)

    Povestea Jucăriilor 2

    Intimplarile prin care trec jucariile lui Andy ramase singure acasa dupa ce acesta a plecat in tabara. Lucrurile iau o intorsatura neasteptata din momentul in care colectionarul de jucarii Al McWhiggin il rapeste pe Woody.

    Regia: Ash Brannon, John Lasseter, Lee Unkrich
    23 1
    7.9
  • 8MM (1999)

    Tom Welles e un detectiv particular specializat în tehnici de supraveghere, dar activitatea lui e departe de ceea ce și-ar dori. Are un birou modest, unde rezolvă doar cazurile de infidelitate, și duce o existență în așteptarea marii lovituri.

    Regia: Joel Schumacher
    24 2
    6.6
  • The Bone Collector (1999)

    Colecționarul de oase

    Lincoln Rhyme, un detectiv specializat în criminalistică, a fost cândva cel mai bun din țară. Dar un accident il imobilizeaza la pat. Polițista de teren Amelia trebuie să devină ochii, urechile și picioarele lui Rhyme, pe urma unui ucigaș sadic.

    Regia: Phillip Noyce
    51 1
    6.7
  • The Big Lebowski (1999)

    Marele Lebowski

    Jeff Lebowski este un om cu principii. Este de asemenea, foarte leneş. Apreciază oricând un pahar de ceva bun şi compania prietenului său, Walter. Timpul său liber îl consacră celor două pasiuni ale sale: prizarea de droguri şi bowling-ul.

    Regia: Joel Coen, Ethan Coen
    36 3
    8.1
  • The 13th Warrior (1999)

    Al 13-lea războinic

    Ahmad, un curtean arab, conduce un grup de vikingi in tinutul barbarilor din Nord. Este ingrozit de obiceiurile vikingilor. Apoi descopera că este pe lista celor care trebuie sa lupte impotriva terorii ce-i masacra pe vikingi si le devora cadavrele.

    Regia: John McTiernan, Michael Crichton
    72 3
    6.6
  • End of Days (1999)

    Sfârșitul zilelor

    Jericho Cane e un fost polițist, devenit agent de pază. Întâmplarea face să fie prins într-un joc de-a șoarecele și pisica în momentul în care îsi da seama ca o tanara este cheia într-un joc terifiant al satanei.

    Regia: Peter Hyams
    51 4
    5.8