Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1999 - pagina 34 din 35

  • Oz (1999)

    OZ - Închisoarea Federală

    Oz este o inchisoare federala de maxima securitate care gazduieste o variata categorie de infractori. In cadrul acestei inchisori exista o incinta, denumita Emerald City in care prizonierii, condamnati pentru cele mai diverse delicte, sunt...

    Scenariul: Tom Fontana
    27 0
    8.7
  • Tarzan (1999)

    Primul lungmetraj de animație care îl are ca protagonist pe fiul junglei. Animația a permis realizatorilor să prezinte relația dintre Tarzan și familia de gorile care l-a crescut, într-un mod nemaivăzut.

    Regia: Kevin Lima, Chris Buck
    Oscar-uri:
    12 0
    7.3
  • The Ninth Gate (1999)

    A noua poartă

    Cărţile rare sunt atracţia colecţionarilor bogaţi, iar Dean (Johnny Depp) le găsește. Boris Balkan (Frank Langella), savant demonolog, îi oferă o sumă generoasă ca să găsească un manual de invocaţii satanice din secolul al 17-lea.

    Regia: Roman Polanski
    34 3
    6.7
  • Sleepy Hollow (1999)

    Legenda călărețului fără cap

    Ichabod Crane (Johnny Depp) este polițist în New York. El trebuie să rezolve misterul unor crime îngrozitoare. Trebuie să-l găsească pe Călărețul fără cap.

    Regia: Tim Burton
    Oscar-uri:
    43 2
    7.3
  • The Blair Witch Project (1999)

    Proiect: Vrăjitoarea

    Pe 21 octombrie 1944, Heather Donahue, Joshua Leonard și Michael Williams intrau în pădurea Black Hills cu scopul realizării unui documentar despre o legendă locală: „The Blair Witch" (vrăjitoarea din Blair). De atunci, nu s-a mai auzit nimic de ei.

    Regia: Eduardo Sánchez, Daniel Myrick
    15 4
    6.5
  • The Boondock Saints (1999)

    Sfinții de la periferie

    In Boston, doi frati gemeni irlandezi, profund credinciosi, decid in numele dreptatii, sa-i razbune pe toti cei terorizati de mafie. Ageri, buni luptatori, ei ucid fara mila mai multi mafioti periculosi.

    Regia: Troy Duffy
    27 5
    7.7
  • Cruel Intentions (1999)

    Tentația seducției

    Cinica Kathryn (Sarah Michelle Gellar) face un pariu cu fratele ei vitreg, Sebastian (Ryan Phillippe), care presupune seducerea inocentei Annette (Reese Witherspoon), care si-a propus sa ramana virgina pana cand va cunoaste dragostea adevarata.

    Regia: Roger Kumble
    34 1
    6.8
  • American Beauty (1999)

    Frumusețea americană

    American Beauty este povestea lui Lester Burnham (Kevin Spacey), un bărbat între două vârste, care dezvoltă o pasiune periculoasă și nesănătoasă pentru o apetisantă adolescentă (Mena Suvari), cea mai bună prietenă a fiicei sale.

    Regia: Sam Mendes
    Oscar-uri: x 5
    50 2
    8.3
  • The Sixth Sense (1999)

    Al șaselea simț

    La numai 8 ani, Cole are un secret apasator: il viziteaza fantome. E inspaimintat de sufletele ivite din umbra. Derutat de puterile sale, Cole nu stie ce sa faca. Nu destainuie terifiantele sale trairi decit psihologului sau, dr. Malcolm.

    Regia: M. Night Shyamalan
    54 6
    8.2
  • 10 Things I Hate About You (1999)

    10 lucruri pe care le urăsc la tine

    Conform tatălui lor, Bianca nu poate ieși din casă decât dacă este însoțită de sora ei, Kat. Bianca și colegii pun la cale planul îmblânzirii ei. Este nevoie de un băiat de care Kat să se îndrăgostească. Dar joaca lor este luată de Kat în serios.

    Regia: Gil Junger
    44 3
    7.3
  • Eyes Wide Shut (1999)

    Cu ochii larg închiși

    Cruise. Kidman. Kubrick. Trei nume care au asigurat suspansul, succesul și speculațiile celui mai controversat film al ultimelor decenii. Conținutul abundă într-o disecare deloc gratuită a sexualității și a stilului voyeuristic de mânuire a camerei.

    Regia: Stanley Kubrick
    57 7
    7.5
  • The Insider (1999)

    Scandal în industria tutunului

    Jeffrey Wigand (RUSSELL CROWE) a fost martorul-cheie in procesele intentate de statul Mississippi si alte 49 de state americane industriei tutunului care a fost obligata sa plateasca 246 miliarde $.

    Regia: Michael Mann
    43 1
    7.8
  • The Mummy (1999)

    Mumia

    În 1923, vânătorul de comori Rick O'Connel descoperă în Egipt ruinele unor construcţii în care faraonii şi-au ascuns comorile. Dar tot acolo a fost îngropat de viu şi blestemat preotul Imoteph, care abia aşteaptă să fie eliberat pentru a se răzbuna.

    Regia: Stephen Sommers
    77 0
    7.1
  • Meet Joe Black (1999)

    Întâlnire cu Joe Black

    Ciclul vieţii umane este serios bulversat când Moartea se hotărăşte să vină în vizită pe Pământ. Va trimite un sol, în persoana lui Joe Black, un chipeş Înger al Morţii, interpretat de Brad Pitt.

    Regia: Martin Brest
    54 3
    7.2
  • The Matrix (1999)

    Matrix

    Exista 2 lumi: prima, cea în care trăim zi de zi, şi cea de-a doua, deloc cunoscută, paralelă cu cea reală. Una este vis. Cealaltă e Matrix. Neo încearcă din răsputeri să afle adevărul despre acea lume despre care a auzit vorbindu-se doar în şoaptă.

    Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
    Oscar-uri: x 4
    184 5
    8.7