Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2000 - pagina 32 din 33

  • Cruel Intentions 2 (2000)

    Tentația seducției 2

    Scoala n-a fost niciodata mai captivanta sau mai provocatoare ca acum, când un cuplu de frati fara scrupule isi pune in minte sa-si dea unui celuilalt o lectie.

    Regia: Roger Kumble
    8 2
    4.4
  • Romeo Must Die (2000)

    Romeo trebuie să moară

    Doua familii se află într-un război brutal. Cele două clanuri, unul asiatic și celălalt afro-american, luptă pentru controlul asupra docurilor din Oackland. După ce fiul căpeteniei asiatice devine prima victimă, rafuiala ia proporții periculoase.

    Regia: Andrzej Bartkowiak
    52 0
    6.1
  • Pay It Forward (2000)

    Dă mai departe!

    Eugene Simonet, profesor de studii sociale, are acelasi discurs pentru elevii săi în fiecare an, sperând, fără o certitudine, că unul dintre ei îl va lua în serios.

    Regia: Mimi Leder
    21 0
    7.2
  • American Psycho (2000)

    Psihopatul american

    American Psycho e o puternică satiră socială, care reflectă viața urbană rapace de la sfârșitul anilor '80 prin ochii unui criminal în serie, silind audiența să pătrundă în mintea lui tulbure și să-i înțeleagă motivația acțiunilor.

    Regia: Mary Harron
    45 6
    7.6
  • The Beach (2000)

    Plaja

    Richard e pregatit sa-si riste viata pentru explozia de adrenalina pe care o poti obtine prin cea mai mare aventura. El descopera ca, pe masura ce intensitatea trairilor creste, iar miza devine din ce in ce mai mare, dorinta devine si mai puternica.

    Regia: Danny Boyle
    26 4
    6.6
  • Dude, Where's My Car? (2000)

    Tipule, unde mi-e mașina?

    Dupa un chef de pomina, Jess (Ashton Kutcher) si Chester, baieti buni dar total tembeli (li se potriveste bancul cu neuronul care a murit de singuratate), constata cu stupoare ca nu-si mai aduc aminte nimic despre noaptea care tocmai se terminase.

    Regia: Danny Leiner
    14 0
    5.5
  • Traffic (2000)

    Trafic

    "Trafic" evocă lumea plină de riscuri a traficului de droguri, prin prisma unor povestiri independente, unele având un ton personal, altele fiind pline de întâmplări periculoase.

    Regia: Steven Soderbergh
    Oscar-uri: x 4
    51 2
    7.6
  • Mission: Impossible II (2000)

    Misiune: Imposibilă 2

    Tom Cruise si John Woo, doua din cele mai reprezentative figuri din lumea filmului au facut echipa pentru realizarea thrrilerului romantic Misiune Imposibila 2, care il arunca Ethan Hunt intr-o criza internationala de o amploare deosebita.

    Regia: John Woo
    97 4
    6.1
  • Road Trip (2000)

    O escapadă super

    Patru prieteni pleacă într-o călătorie de 1800 de mile pentru a recupera o casetă cu conținut compromițător ce a ajuns din greșeală pe mâinile unei femei.

    Regia: Todd Phillips
    14 1
    6.5
  • Meet the Parents (2000)

    Un socru de coșmar

    O tânără face imprudența să-și aducă acasă logonicul ca să-l cunoască pe tatăl său. Dar totul merge din rău în mai rău pentru tânărul Greg Focker. Iar neîndemânarea lui timidă transformă totul în haos.

    Regia: Jay Roach
    41 2
    7.0
  • Taxi 2 (2000)

    Taxi 2 - Operațiunea Ninja

    Ambasadorul Japoniei face o vizita oficiala in Marsilia pentru a vedea cu ochii lui strategia politiei locale in lupta cu bandele organizate. Din pacate, insa, pe timpul vizitei, el este rapit de un grup de banditi care lucrau pentru mafia japoneza.

    Regia: Gérard Krawczyk
    35 0
    6.5
  • How the Grinch Stole Christmas (2000)

    Grinci a furat Crăciunul

    Enervat de festivitățile de Crăciun scăpate parcă de sub control din Whoville, spiridușul conspiră să strice sărbătoarea, dar până la urmă află că spiritul Crăciunului este mult mai adânc decât niște jucării.

    Regia: Ron Howard
    Oscar-uri:
    30 1
    6.3
  • Unbreakable (2000)

    Indestructibilul

    Un film despre un bărbat care își dă seama că este aproape invincibil când este singurul supraviețuitor al unui accident de tren, iar un străin misterios îi oferă bărbatului o explicație ciudată.

    Regia: M. Night Shyamalan
    88 11
    7.3
  • Memento (2000)

    Un bărbat amnezic care nu-și mai poate aminti evenimentele recente, folosește notițe și tatuaje pentru a da de urmă ucigașului soției lui.

    Regia: Christopher Nolan
    41 5
    8.4
  • Next Friday (2000)

    Vinerea viitoare

    Craig Jones se muta din ghetto in suburbii pentru a locui cu unchiul si verii sai. O comedie cu "baietasi de cartier" si multa muzica rap.

    Regia: Steve Carr
    17 0
    6.1