Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2002 - pagina 39 din 43

  • Cabin Fever (2002)

    Coșmarul de la cabană

    Un film sangeros, ar putea spune unii, pentru ca in Claustrofobia este prezentata o poveste dramatica, ingrozitoare chiar, ar putea spune altii. Cinci tineri se retrag un week-end in padure pentru a sarbatori cu o petrecere finalizarea...

    Regia: Eli Roth
    4 4
    5.6
  • Cheats (2002)

    Arta copiatului

    In timp ce unii studenti isi petrec ore intregi studiind si invatand, pentru a lua o nota buna, frumosul Davis pune la punct un sistem foarte ingenios de... control asupra mintii.

    Regia: Andrew Gurland
    1 1
    6.0
  • The Rules of Attraction (2002)

    Regulile atracției

    Filmul ne introduce în atmosfera colegiului de stiinte umaniste Camden, undeva în New England. Aici, întâlnim trei studenti deosebiti: Sean Bateman (JAMES VAN DER BEEK), un tânăr uimitor cu sentimente trecătoare care, croindu-si un drum nu tocmai...

    Regia: Roger Avary
    6 3
    6.6
  • The Hot Chick (2002)

    Tipa fierbinte

    Rob Schneider a fost Gigolo. În ziua neagră de 13 decembrie, un blestem cade pe capul lui si îl transformă în ceea ce nu si-a închipuit niciodată, într-o FEMEIE.

    Regia: Tom Brady
    20 0
    5.6
  • Bad Company (2002)

    Compania rea

    Cand un agent CIA aflat in misiune este asasinat chiar inainte de a termina o ancheta legata de trafic de arme nucleare, CIA-ul se vede nevoit sa-i gaseasca un inlocuitor. Singura speranta ar fi fratele geaman al agentului asasinat.

    Regia: Joel Schumacher
    46 4
    5.6
  • About a Boy (2002)

    Despre un băiat

    In Totul despre baieti locul central il ocupa un barbat chipes, bogat, superficial, solitar, irezistibil si legatura neasteptata care se stabileste intre el si un pusti pe care il intalneste intr-o tentativa de a se cupla cu mama altui baiat.

    Regia: Chris Weitz, Paul Weitz
    13 3
    7.1
  • Collateral Damage (2002)

    Daune colaterale

    Gordon Brewer (Schwarzenegger), isi pierde sotia si copilul intr-un atentat terorist pus la cale de Claudio Perrini (Cliff Curtis). El devine astfel implicat in lupta contra terorismului mondial, incercand sa razbune moartea sotiei si fiicei lui.

    Regia: Andrew Davis
    39 3
    5.5
  • Reign of Fire (2002)

    Domnia focului

    În Londra zilelor noastre, un băiat de 12 ani, Quinn, trezeste dintr-un somn secular un dragon. Douăzeci de ani mai târziu, consecințele unei descoperiri nechibzuite de copil se dovedesc a fi dezastruoase pentru civilizația planetei.

    Regia: Rob Bowman
    50 5
    6.2
  • The Sum of All Fears (2002)

    Pericol absolut

    Ben Affleck trebuie să găsească teroriştii responsabili pentru un atac nuclear asupra SUA, înainte de a se declanşa un eventual al III-lea Război Mondial.

    Regia: Phil Alden Robinson
    50 3
    6.4
  • Undisputed (2002)

    Necontestatul

    În urmă cu zece ani, Monroe era un boxer în ascensiune. Într-o noapte, într-un acces de furie, comite o crimă care-i aduce închisoarea pe viață. Bărbatul continuă să boxeze în închisori, cu un record de 67 de victorii și nicio înfrângere.

    Regia: Walter Hill
    38 2
    6.1
  • Firefly (2002)

    Mercenarii universului

    Viitorul indepartat. Universul se pregateste de razboi. O nava sfideaza alianta. Fara o planeta pe care s-o poata numi patrie, echipajul rataceste prin spatiu, infruntand pericolele.

    Scenariul: Joss Whedon
    41 2
    9.0
  • Shottas (2002)

    Viata de gangster

    In traditia unor filme precum "Scarface" sau "The Harder They Come", "Shottas" este o drama urbana dura despre doi prieteni care cresc pe strazile periculoase din Kingston, Jamaica. Biggs (Kymani Marley) si Wayne (Spragga Benz) aleg sa devina...

    Regia: Cess Silvera
    1 2
    6.1
  • Devdas (2002)

    O poveste unde dragostea e mai presus de toate. Chiar si de viata. Istoria unui barbat pe nume Devdas care a iubit nemărginit. Dar, din pacate, o clipa fatala de slabiciune din partea lui Devdas a ridicat un zid permanent intre el si iubita lui Paro.

    Regia: Sanjay Leela Bhansali
    7 2
    7.5
  • Windtalkers (2002)

    Mesaje secrete

    In timpul celui de-al doilea razboi mondial, doi puscasi marini trebuie sa protejeze limbajul codificat navajo, pentru a nu cadea in mainile japonezilor.

    Regia: John Woo
    36 3
    6.1
  • The Time Machine (2002)

    Mașina timpului

    Un inventator creeaza o masina a timpului care ii va permite sa se deplaseze 800.000 de ani in viitor.

    Regia: Simon Wells
    51 1
    6.0