Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2002 - pagina 43 din 43

  • Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)

    Războiul stelelor - Episodul II: Atacul clonelor

    Obi-Wan si Anakin Skywalker descopera ca atentatul esuat la viata Reginei Amidala a fost doar o diversiune. Intre timp, Lord-ul Sith pune la cale un razboi intre fortele binelui si raului care spera ca ii vor aduce in cele din urma controlul galaxiei

    Regia: George Lucas
    153 6
    6.6
  • Boat Trip (2002)

    Călătoria cu barca

    Nădăjduind că o va uita pe fosta sa dragoste și va găsi pe altcineva, Jerry se îmbarcă alături de prietenul lui, Nick, într-o croazieră. Din păcate, cei doi ajung într-o croazieră pentru homosexuali și în final nu știu cum să scape de pe vapor.

    Regia: Mort Nathan
    16 1
    4.9
  • Resident Evil (2002)

    Resident Evil: Experiment fatal

    Alice și Rain sunt conducătoarele unui comando care trebuie să pătrundă în "stup" - un uriaș laborator genetic. În laboratorul, care aparține unei puternice organizații cunoscută sub numele de Umbrella, un virus mortal a scăpat de sub control.

    Regia: Paul W. S. Anderson
    67 2
    6.6
  • The Transporter (2002)

    Transportorul

    Slujba lui Frank este sa livreze diverse colete fara a pune intrebari. Este angajat de diferiti tipi "dubiosi" care il platesc, iar el livreaza marfa. Fara intrebari. Fara complicatii. Dar ce se intampla cand incalci regulile?

    Regia: Corey Yuen, Louis Leterrier
    90 2
    6.8
  • Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)

    Harry Potter și Camera Secretelor

    Harry Potter îşi petrece cel de-al doilea an la Hogwarts... Habar n-are că şi anul acesta va fi la fel de plin de evenimente neaşteptate, ca şi anul trecut...

    Regia: Chris Columbus
    139 3
    7.4
  • Catch Me If You Can (2002)

    Prinde-mă, dacă poți

    Filmul se bazeaza pe o biografie reală a lui Frank Abagnale junior, un tânăr care s-a dat drept doctor, avocat și copilot la o linie aeriană importantă fără să fi absolvit măcar liceul.

    Regia: Steven Spielberg
    76 0
    8.1
  • 8 Mile (2002)

    Oricine am fi, suntem marginiti de granite... reale, sau imaginare. Multi accepta sa traiasca intre aceste granite. Altii sunt fortati sa o faca. Dar unii simt nevoia sa evadeze, chiar daca ceea ce se afla dincolo este si infricosator si necunoscut.

    Regia: Curtis Hanson
    Oscar-uri:
    41 3
    7.2
  • The Pianist (2002)

    Pianistul

    Pianistul este povestea adevărată a unui strălucit pianist polonez, care, datorită originii sale evreiești este forțat ca pe timpul ocupației naziste a Poloniei să ducă o viață de fugar, pentru a scăpa de deportare.

    Regia: Roman Polanski
    Oscar-uri:
    82 2
    8.5
  • The Bourne Identity (2002)

    Identitatea lui Bourne

    Bourne se trezeste amnezic, nemaiamintindu-si nimic despre viata sa. Imediat, incepe sa fie urmarit de diverse persoane care il vor "lichidat". Incepe o cursa nebuna pentru supravietuire si gasirea propriei identitati.

    Regia: Doug Liman
    100 2
    7.8
  • xXx (2002)

    Triplu X

    Un sportiv de performanta este recrutat de guvern pentru o misiune speciala in Rusia. Un film de actiune exploziv de regizorul filmului "Furios si iute" (The Fast and the Furios).

    Regia: Rob Cohen
    61 1
    5.8
  • The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)

    Stăpânul inelelor: Cele două turnuri

    În acest al doilea episod al trilogiei, Frodo își continuă odiseea pentru a-și împlini destinul: distrugerea Inelului Suveran și izbânda în fața Marii Întunecimi

    Regia: Peter Jackson
    Oscar-uri:
    234 2
    8.8
  • Ice Age (2002)

    Epoca De Gheață

    O aventura nemaivazuta care se invarte in jurul a trei personaje: un mamut, o foca si un tigru cu dintii mari care se avanta in aventura vietii lor atunci cand adopta un copil orfan

    Regia: Chris Wedge, Carlos Saldanha
    51 0
    7.5
  • Van Wilder (2002)

    Bal cu scandal

    Pentru ei, Colegiul inseamna Viata!... Desi cartea nu s-a prea lipit de Van Wilder... Vino sa-l cunosti pe Van Wilder, specialistul in petreceri al Colegiului Coolige. Distractia incepe!

    Regia: Walt Becker
    25 0
    6.4
  • A Walk to Remember (2002)

    O iubire de neuitat

    Un baiat rebel se indragosteste de cea mai ingenua creatura a liceului iar dragostea lor ii va transfigura pe amandoi. Landon Carter si prietenii sai sunt cei mai cool pusti dintr-un liceu din Beaufort. Poarta hainele adecvate, conduc masinile...

    Regia: Adam Shankman
    54 2
    7.3