Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2002 - pagina 43 din 43

 • Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)

  Războiul stelelor - Episodul II: Atacul clonelor

  Obi-Wan si Anakin Skywalker descopera ca atentatul esuat la viata Reginei Amidala a fost doar o diversiune. Intre timp, Lord-ul Sith pune la cale un razboi intre fortele binelui si raului care spera ca ii vor aduce in cele din urma controlul galaxiei

  Regia: George Lucas
  153 6
  6.6
 • Boat Trip (2002)

  Călătoria cu barca

  Nădăjduind că o va uita pe fosta sa dragoste și va găsi pe altcineva, Jerry se îmbarcă alături de prietenul lui, Nick, într-o croazieră. Din păcate, cei doi ajung într-o croazieră pentru homosexuali și în final nu știu cum să scape de pe vapor.

  Regia: Mort Nathan
  16 1
  4.9
 • Resident Evil (2002)

  Resident Evil: Experiment fatal

  Alice și Rain sunt conducătoarele unui comando care trebuie să pătrundă în "stup" - un uriaș laborator genetic. În laboratorul, care aparține unei puternice organizații cunoscută sub numele de Umbrella, un virus mortal a scăpat de sub control.

  Regia: Paul W. S. Anderson
  67 2
  6.6
 • The Transporter (2002)

  Transportorul

  Slujba lui Frank este sa livreze diverse colete fara a pune intrebari. Este angajat de diferiti tipi "dubiosi" care il platesc, iar el livreaza marfa. Fara intrebari. Fara complicatii. Dar ce se intampla cand incalci regulile?

  Regia: Corey Yuen, Louis Leterrier
  90 2
  6.8
 • Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)

  Harry Potter și Camera Secretelor

  Harry Potter îşi petrece cel de-al doilea an la Hogwarts... Habar n-are că şi anul acesta va fi la fel de plin de evenimente neaşteptate, ca şi anul trecut...

  Regia: Chris Columbus
  139 3
  7.4
 • Catch Me If You Can (2002)

  Prinde-mă, dacă poți

  Filmul se bazeaza pe o biografie reală a lui Frank Abagnale junior, un tânăr care s-a dat drept doctor, avocat și copilot la o linie aeriană importantă fără să fi absolvit măcar liceul.

  Regia: Steven Spielberg
  76 0
  8.1
 • 8 Mile (2002)

  Oricine am fi, suntem marginiti de granite... reale, sau imaginare. Multi accepta sa traiasca intre aceste granite. Altii sunt fortati sa o faca. Dar unii simt nevoia sa evadeze, chiar daca ceea ce se afla dincolo este si infricosator si necunoscut.

  Regia: Curtis Hanson
  Oscar-uri:
  41 3
  7.2
 • The Pianist (2002)

  Pianistul

  Pianistul este povestea adevărată a unui strălucit pianist polonez, care, datorită originii sale evreiești este forțat ca pe timpul ocupației naziste a Poloniei să ducă o viață de fugar, pentru a scăpa de deportare.

  Regia: Roman Polanski
  Oscar-uri:
  82 2
  8.5
 • The Bourne Identity (2002)

  Identitatea lui Bourne

  Bourne se trezeste amnezic, nemaiamintindu-si nimic despre viata sa. Imediat, incepe sa fie urmarit de diverse persoane care il vor "lichidat". Incepe o cursa nebuna pentru supravietuire si gasirea propriei identitati.

  Regia: Doug Liman
  100 2
  7.8
 • xXx (2002)

  Triplu X

  Un sportiv de performanta este recrutat de guvern pentru o misiune speciala in Rusia. Un film de actiune exploziv de regizorul filmului "Furios si iute" (The Fast and the Furios).

  Regia: Rob Cohen
  61 1
  5.8
 • The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)

  Stăpânul inelelor: Cele două turnuri

  În acest al doilea episod al trilogiei, Frodo își continuă odiseea pentru a-și împlini destinul: distrugerea Inelului Suveran și izbânda în fața Marii Întunecimi

  Regia: Peter Jackson
  Oscar-uri:
  234 2
  8.8
 • Ice Age (2002)

  Epoca De Gheață

  O aventura nemaivazuta care se invarte in jurul a trei personaje: un mamut, o foca si un tigru cu dintii mari care se avanta in aventura vietii lor atunci cand adopta un copil orfan

  Regia: Chris Wedge, Carlos Saldanha
  51 0
  7.5
 • Van Wilder (2002)

  Bal cu scandal

  Pentru ei, Colegiul inseamna Viata!... Desi cartea nu s-a prea lipit de Van Wilder... Vino sa-l cunosti pe Van Wilder, specialistul in petreceri al Colegiului Coolige. Distractia incepe!

  Regia: Walt Becker
  25 0
  6.4
 • A Walk to Remember (2002)

  O iubire de neuitat

  Un baiat rebel se indragosteste de cea mai ingenua creatura a liceului iar dragostea lor ii va transfigura pe amandoi. Landon Carter si prietenii sai sunt cei mai cool pusti dintr-un liceu din Beaufort. Poarta hainele adecvate, conduc masinile...

  Regia: Adam Shankman
  53 2
  7.3