Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2003 - pagina 45 din 47

  • The Matrix Reloaded (2003)

    Matrix reîncărcat

    "Acesta este un razboi, iar noi suntem soldati. Daca maine razboiul s-ar sfarsi? Nu merita sa LUPTAM pentru acest lucru? Nu merita sa MURIM pentru acest lucru?" (Morpheus)

    Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
    162 4
    7.2
  • Taxi 3 (2003)

    A treia parte a filmului ne prilejuieste o reintalnire cu taxi-ul extraordinar si cu o incredibila urmarire pe partia de ski... cu taxiul!

    Regia: Gérard Krawczyk
    38 1
    5.8
  • Love Don't Cost a Thing (2003)

    Dragostea nu are pret

    Alvin Johnson (Nick Cannon), considerat de catre colegii sai drept „fraierul liceului”, plateste o majoreta sa pozeze drept prietena lui. Filmul este un remake al productiei „Can’t buy Me Love” cu Patrick Dempsey in rolul principal.

    Regia: Troy Byer
    0 0
    5.2
  • Bad Santa (2003)

    Moșul cel rău

    Un delincvent mizerabil și partenerul său pozează în Moș Crăciun și ajutorul lui pentru a jefui magazine în noaptea de ajun. Pentru cei doi cele mai mari problemele vor începe după ce se împrietenesc cu un copil.

    Regia: Terry Zwigoff
    35 2
    7.1
  • Love Actually (2003)

    Pur și simplu dragoste

    Viața a opt cupluri diferite, care încearcă să se descurce cu problemele vieții sentimentale...Filmul este o comedie romantică produsă de aceeași echipă care a realizat Patru nunți și o înmormântare, Jurnalul lui Bridget Jones și "Notting Hill".

    Regia: Richard Curtis
    45 4
    7.6
  • Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003)

    Lara Croft, prădătoarea de morminte: Leagănul vieții

    In aceasta noua aventura ce o are eroina pe aceeasi neinfricata Lara Croft ea are o misiune foarte speciala: sa recupereze Cutia Pandorei care a incaput pe maini criminale.

    Regia: Jan de Bont
    79 2
    5.5
  • Hulk (2003)

    Hulk uriașul

    Bruce Banner e cercetator lucrand cu tehnologia de varf din domeniul geneticii. O neglijenta duce la o situatie exploziva si Bruce ia o decizie eroică - salveaza o viață, dar este expus la o doza letală de radiatii gamma.

    Regia: Ang Lee
    40 3
    5.6
  • Daredevil (2003)

    Diavolul Cutezător

    Trăiește într-o noapte eternă, dar pentru el întunericul abundă de sunete, mirosuri, gusturi și senzații pe care ceilalți nu le pot percepe. Deși avocatul Murdock e orb, celelalte patru simțuri ale sale sunt mai ascuțite decât ale oamenilor obișnuiți

    Regia: Mark Steven Johnson
    36 3
    5.3
  • The League of Extraordinary Gentlemen (2003)

    Liga gentlemenilor extraordinari

    În 1889, un grup de aventurieri cu puteri de neimaginat este strans pentru a fi trimis într-o misiune specială: împiedicarea unui geniu nebun care vrea să distrugă Veneția și să pună stăpânire pe întrega lume.

    Regia: Stephen Norrington
    64 0
    5.8
  • Bulletproof Monk (2003)

    Călugărul antiglonț

    El nu are nume. Apara un mare secret. Acum, pentru a implini o profetie straveche, l-a gasit pe cel care ar putea sa-i ia locul

    Regia: Paul Hunter
    25 2
    5.4
  • 21 Grams (2003)

    21 de grame

    Titlul filmului, 21 de grame, face referire la greutatea cu care se presupune că trupul omenesc devine mai usor în momentul morții – așa-zisa greutate a sufletului.

    Regia: Alejandro González Iñárritu
    26 4
    7.6
  • Runaway Jury (2003)

    Juriul fugar

    In Biloxi, Mississippi, un proces cu o miza de sute de milioane de dolari, in care sint implicate marile companii producatoare de arme demareaza fara nimic spectaculos. Dar misterele nu intirzie sa se acumuleze si-i denatureaza enigmatic cursul...

    Regia: Gary Fleder
    23 0
    7.1
  • One Tree Hill (2003)

    Ruleta destinului

    În afară de pasiunea pentru baschet, Lucas şi Nathan par să fie două persoane diferite, cu foarte puţine lucruri în comun, unul dintre acestea fiind... tatăl. Arogant şi foarte sigur pe el, Nathan este vedeta echipei de baschet a liceului la care...

    Scenariul: Mark Schwahn
    16 0
    7.8
  • Love Me If You Dare (2003)

    Iubește-mă dacă poți!

    O viata intreaga pentru a spune „Te iubesc” Optzeci de ani pentru derularea unei povesti de dragoste... Si totul din cauza unui joc. Poate mai bine spus gratie unui joc. Dophie si Julien au trasat regulile jocului. Ei sunt, pentru tot restul...

    Regia: Yann Samuell
    14 1
    7.5
  • The Last Samurai (2003)

    Ultimul samurai

    Veteranul de război Căpitanul Woodrow Algren este angajat de Împăratul Japoniei pentru a eradica ultimii samurai din țară. Dar acesta este capturat de samurai și astfel descoperă traditiile lor si codul onoarei.

    Regia: Edward Zwick
    79 0
    7.8