Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2004 - pagina 51 din 53

  • Alfie (2004)

    Castigator al Premiului Globul de Aur pentru cea mai buna melodie originala pentru un lung metraj:

    Regia: Charles Shyer
    18 1
    6.2
  • Million Dollar Baby (2004)

    O fată de milioane

    Filmul spune povestea lui Maggie, o chelnerita care s-a mutat la Los Angeles pentru a deveni campioana de box. Dorinta ei este de a fi antrenata de legendarul Frankie Dunn. Filmul este o poveste profunda despre hotarare, putere si dragoste.

    Regia: Clint Eastwood
    Oscar-uri: x 4
    49 2
    8.1
  • Taking Lives (2004)

    Luând vieți

    Un psiholog important al FBI, Agentul Special Illeana Scott (ANGELINA JOLIE) nu se bazeaz

    Regia: D. J. Caruso
    36 1
    6.2
  • Blade: Trinity (2004)

    Blade: Trinitatea

    Blade luptă cot la cot cu un grup de vânători de vampiri pentru a-l învinge pe Talos, care l-a înviat pe "Drake", un strămoș al lui Dracula. Acesta a fost "adormit" timp de un secol, iar acum vrea să preia controlul asupra tuturor vampirilor.

    Regia: David S. Goyer
    76 4
    5.8
  • Shrek 2 (2004)

    Parintii Printesei Fiona ii invita pe ea si Shrek la cina pentru a sarbatori nunta celor doi. Singurul lucru pe care nu-l cunosc inca este ca frumoasa lor fiica este acum o "cretura mare si verde", la fel ca si sotul ei...

    Regia: Conrad Vernon, Kelly Asbury, Andrew Adamson
    62 0
    7.3
  • Mean Girls (2004)

    Fetele răutăcioase

    Crescuta in tinuturile aride ale Africii de parinti zoologi, Cady Heron (Lindsay Lohan) crede ca stie totul despre supravietuire in conditii de criza. Dar legea junglei are un inteles cu totul nou cand eleva de 15 ani ajunge intr-un liceu normal.

    Regia: Mark Waters
    22 1
    7.1
  • Cellular (2004)

    Celularul

    Cum ar fi dacă ai primi un telefon pe mobilul tău de la cineva complet străin, cu o voce frenetică, şi ţi-ar cere să-i salvezi viaţa? Cum ar fi dacă ar exista chiar şi o mică şansă ca cel ce sună să fie serios şi tu să rămâi singura lui speranţă?

    Regia: David R. Ellis
    45 2
    6.5
  • The Incredibles (2004)

    Incredibilii

    Câţiva super-eroi sunt nevoiţi să renunţe la acţiunile lor de salvare a celor aflaţi în pericol şi obligaţi să ducă o viaţă liniştită într-o suburbie, dar inevitabilul se produce, iar ei, vrând-nevrând, trebuie să salveze lumea încă o dată

    Regia: Brad Bird
    Oscar-uri:
    43 2
    8.0
  • Spider-Man 2 (2004)

    Omul-Păianjen 2

    Au trecut doi ani de când manieratul Peter Parker (Tobey Maguire) a părăsit-o pe iubita lui, Mary Jane Watson (Kirsten Dunst), și s-a hotărât să pornească pe calea responsabilității ca Omul Păianjen.

    Regia: Sam Raimi
    Oscar-uri:
    69 1
    7.5
  • The 4400 (2004)

    Cei 4400

    In ultimii 50 de ani, mii de oameni au fost dati disparuti. Pe 11 iulie 2004, ei s-au intors. In mod inexplicabil, 4400 de oameni disparuti s-au intors in acelasi timp, exact cum erau in ziua in care au fost vazuti pentru ultima data. Nici una...

    Scenariul: René Echevarria, Scott Peters
    28 3
    7.3
  • Resident Evil: Apocalypse (2004)

    Resident Evil 2: Ultimul război

    A crezut ca erau anihilati. A crezut ca e libera. Dar s-a inselat. Milla Jovovich se intoarce in rolul lui Alice. Se trezeste dintr-un somn lung si isi da seama ca temerile ei cele mai mari erau implinite – strigoii au fost eliberati.

    Regia: Alexander Witt
    77 4
    6.1
  • EuroTrip (2004)

    Călătoria prin Europa

    Europa nu va mai fi aceeasi după ce Scotty Thomas si prietenii lui vor lua expresul excesului! Ei se vor împrieteni cu tot felul de fete străine focoase si vor face toate nebuniile posibile în cea mai dementă călătorie a vietii lor!

    Regia: Jeff Schaffer, Alec Berg, David Mandel
    22 1
    6.6
  • 50 First Dates (2004)

    Primele 50 de întâlniri

    Henry Roth (Sandler), veterinar specializat în animale marine polare, și-a planificat viitorul. Atunci când nu se ocupă de mamiferele marine la Sea Life Park în Hawaii, frânge inimile turistelor americane care sunt în căutarea unei iubiri de vacanță

    Regia: Peter Segal
    25 2
    6.8
  • Alexander (2004)

    Alexandru

    Alexandru cel Mare cucerise aproape toata lumea cunoscuta in acele vremuri. Alexandru s-a folosit la maximum de armata creata de tatal sau, si a impins limitele puterii oamenilor sai, intr-un fel in care Regele Philip, nu ar fi visat sa o poata face.

    Regia: Oliver Stone
    72 11
    5.6
  • District B13 (2004)

    Suburbia 13

    Paris, 2013. Damien lucreaza in fortele de elita ale politiei. Ofiter al unei unitati speciale de interventie, maestru in arte martiale, el e expert in misunile de infiltrare si stie sa-si duca la bun sfarsit operatiunile prin actiuni precise.

    Regia: Pierre Morel
    35 0
    7.1