Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2004 - pagina 52 din 53

  • King Arthur (2004)

    Regele Artur

    Desi nu se stie exact daca Regele Arthur a existat cu adevarat, acest film plaseaza celebrul personaj in perioada dintre caderea Imperiului Roman si luptele pentru putere care au urmat intre popoarele subjugate. Lipsesc elementele fantastice.

    Regia: Antoine Fuqua
    49 2
    6.3
  • The Butterfly Effect (2004)

    Efectul fluturelui

    Evan a pierdut fragmente esențiale ale existenței lui. Copilăria i-a fost marcată de întâmplări înfiorătoare pe care nu și le poate aminti. Nu i-a rămas decât fantoma unor amintiri pierdute și a vieților irosite ale apropiaților.

    Regia: Eric Bress, J. Mackye Gruber
    55 4
    7.6
  • The Passion of the Christ (2004)

    Patimile lui Hristos

    Ultimele 12 de ore din viaţa lui Iisus din Nazaret, PATIMILE LUI HRISTOS încearcă să respecte întocmai adevărul biblic. Filmul începe în Grădina Ghetsimani, unde, retras pentru a se ruga, după Cina cea de Taină, Iisus rezistă ispitelor Satanei.

    Regia: Mel Gibson
    59 1
    7.2
  • Alien vs. Predator (2004)

    Extraterestru contra prădător

    Un grup de exploratori intreprind o expeditie in Antarctica, unde incearca sa descopere originile unor ruine aztece. Insa planurile lor esueaza si echipa se trezeste astfel in mijlocul unei batalii intre Alien-i si Predator-i... oare cine va castiga?

    Regia: Paul W. S. Anderson
    154 1
    5.7
  • Hellboy (2004)

    Băiatul Iadului: Eroul scăpat din Infern

    Hellboy (Ron Perlman) a fost adus pe Pământ de către un nebun malefic, pentru a dezlănțui forțele răului, însă în ciuda originilor sale întunecate, Hellboy devine un campion al binelui, luptând împotriva forțelor malefice care amenință lumea noastră.

    Regia: Guillermo del Toro
    70 2
    6.8
  • Man on Fire (2004)

    Omul încins

    In Mexico City, un fost puscas marin jura razbunare contra teroristilor care o rapesc pe fata al carui bodyguard era. O vanatoare in cautarea adevarului si pentru razbunare incepe.

    Regia: Tony Scott
    89 3
    7.7
  • Ocean's Twelve (2004)

    Unsprezece plus una

    Continuarea filmului de succes Ocean's Eleven - Faceti jocurile! Daniel Ocean (George Clooney) pune la cale 3 mari jafuri in 3 orase europene. In acelasi timp, Terry Benedict (Andy Garcia), este pe urmele lor pentru a se razbuna...

    Regia: Steven Soderbergh
    54 1
    6.5
  • I, Robot (2004)

    Eu, Robotul

    In anul 2035 un politist obsedat de tehnologie investigheaza o crima de care este banuit un robot - lucru aparent imposibil, pentru ca ar insemna ca robotul a incalcat cele trei Legi Fundamentale are Roboticii...

    Regia: Alex Proyas
    89 0
    7.1
  • Van Helsing (2004)

    Tinutul legendar al Transilvaniei este o lume in care pericolul rasare odata cu soarele si unde monstrii salasluiesc. Spectatorii vor fi cufundati in sec XIX si plimbati in Londra, Roma, Paris si Transilvania unde diavolul se poate intruchipa.

    Regia: Stephen Sommers
    65 2
    6.1
  • Desperate Housewives (2004)

    Neveste disperate

    Viața normală de pe Wisteria Lane a unui grup de neveste ia o turnură neașteptată când o bună prietenă și vecină, pe nume Mary Alice, se sinucide în mod misterios.

    Scenariul: Marc Cherry
    29 0
    7.6
  • Saw (2004)

    Puzzle mortal

    Doi bărbați se trezesc într-o toaletă subterană, amândoi fiind legați cu lanțuri de perete. Nu știu decât că unul dintre ei trebuie să-l ucidă pe celălalt în opt ore, sau amândoi vor muri.

    Regia: James Wan
    44 0
    7.6
  • The Girl Next Door (2004)

    Fata de alături

    Un elev de liceu se îndrăgostește de frumoasa “fată din vecini”, dar în scurt timp descoperă că ea de fapt este o fostă starletă porno. Ajunge la concluzia că dacă vrea să fie împreună cu ea, trebuie să riște totul.

    Regia: Luke Greenfield
    43 3
    6.7
  • The Bourne Supremacy (2004)

    Supremația lui Bourne

    Cand lui Jason Bourne ii este inscenata asasinarea unor agenti CIA, el este nevoit sa-si reia slujba de dinainte - cea de asasin platit - pentru a-si dovedi nevinovatia si a ramane in viata.

    Regia: Paul Greengrass
    108 3
    7.7
  • White Chicks (2004)

    Tipele albe

    Doi agenți FBI care investighează un grup de răpitori, acționează sub acoperire ca două tinere debutante în înalta societate. Încercând să își facă intrarea, cei doi realizează că este mult mai greu decât pare să pătrunzi în înalta societate.

    Regia: Keenen Ivory Wayans
    28 4
    5.8
  • The Day After Tomorrow (2004)

    Unde vei fi poimâine?

    Când se desprinde o bucată din calota de gheata a Antarcticii, urmeaza o serie de fenomene meteorologice alarmante: peste Tokyo se abate grindina de marimea unui grapefruit, in Hawaii uragane nemaivazute, iar Los Angeles-ul este biciuit de tornade.

    Regia: Roland Emmerich
    92 1
    6.5