Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2006 - pagina 60 din 73

  • Regia: Mekhi Phifer
    0 0
    5.4
  • Pledge This! (2006)

    O frăție bună de tot

    Un grup de prietene, una mai diferita decat cealalta, intra intr-o fratie. Fetele decid sa se alature celei mai populare organizatii de acest gen, Gamma Gamma, condusa de Victoria English (Paris Hilton).

    Regia: William Heins, Strathford Hamilton
    1 1
    1.7
  • Dark Ride (2006)

    Regia: Craig Singer
    2 1
    4.6
  • The Island (2006)

    Insula

    1942. În timpul războiului, marinarul Anatoli și căpitanul său, Tihon, sunt surprinși în cursul nopții de soldați nemți în timp ce încarcă niște cărbune. Pentru a-i cruța viața, naziștii îi cer lui Anatoli să-l împuște pe Tihon...

    Regia: Pavel Lungin
    24 1
    7.8
  • Maya Dolittle (Kyla Pratt) vrea sã fie numai o adolescentã normalã, dar existã o micã problemã: a mostenit talentul unic al tatãlui ei de a vorbi cu animalele.

    Regia: Rich Thorne
    4 0
    4.0
  • Hollow Man II (2006)

    Omul invizibil 2

    Trăieste o experientă înfiorătoare alături de Michael Griffin, un asasin invizibil care devine un criminal nebun, rezultat al unui ser experimental care îl face să-si piardă mintile si care îl duce spre o moarte lentă si dureroasă.

    Regia: Claudio Fäh
    16 0
    4.4
  • American Dreamz (2006)

    Vise americane

    SUA nu se mai satura de show-ul American Dreamz care a cuprins o tara intreaga in febra “cine a intrat si cine a iesit”. Creierul productiei e Martin Tweed, gazda emisiunii, care e intr-o continua cautare de talente pe care sa le faca celebritati.

    Regia: Paul Weitz
    4 3
    5.5
  • Little Children (2006)

    Copii mici

    Bazat pe romanul lui Tom Perrota, filmul se concentrează asupra câtorva persoane ale căror vieți se intersectează în mod surprinzător și poate periculos pe terenurile de joacă, în bazinele orașului și pe străzile unde locuiește mica lor comunitate.

    Regia: Todd Field
    14 1
    7.5
  • Notes on a Scandal (2006)

    Jurnalul unui scandal

    Când Sheba se alătură școlii St. George ca noua profesoară de desen, Barbara, profesoară cinică și solitară, simte în ea un spirit înrudit. Dar curand ea descoperă că Sheba are o aventură incendiară cu unul dintre tinerii ei studenți...

    Regia: Richard Eyre
    12 3
    7.4
  • Regia: Michael Hegner, Karsten Kiilerich
    1 0
    5.4
  • Tatăl lui Bambi îl ia pe fiul său sub ocrotire după ce mama puiului este ucisă de vânători. El îl va învăța despre supraviețuirea în pădure, dar după tot felul de aventuri, mândrul părinte descoperă că și el are de învățat de la fiul său cel isteț.

    Regia: Brian Pimental
    14 0
    6.1
  • The Shaggy Dog (2006)

    Blănosul

    The Shaggy Dog, un remake după un film clasic Disney, este povestea unei transformări neaşteptate care îl ajută pe un procuror obsedat de muncă să priceapă că viaţa înseamnă mult mai mult decât o nenorocită de sală de judecată

    Regia: Brian Robbins
    6 0
    4.4
  • Christmas in Wonderland (2006)

    Crăciun în Țara Minunilor

    Craciunul este pe cale sa devina un adevarat cosmar pentru membrii familiei Saunders. Ei tocmai s-au mutat din Los Angeles intr-un oras nou, dar nu au nici prieteni, nici bani.

    Regia: James Orr
    3 0
    4.7
  • Robin Hood (2006)

    Întors în Anglia din cruciadă, tânărul nobil Robin de Locksley îşi găseşte ţinutul natal sub tirania crudului şerif de Nottingham şi a amicului acestuia, Guy de Gisborne. Fiindcă atitudinea sa curajoasă şi sfidătoare îl costă titlul şi averea,...

    Scenariul: Dominic Minghella, Foz Allan
    8 1
    7.4
  • United 93 (2006)

    Zborul United 93

    11 septembrie 2001. America e martora a 3 atacuri teroriste, 3 avioane deturnate distrugand in urma lor Pentagonul si turnurile World Trade Center. Un avion dintre cele care au fost deturnate nu si-a atins tinta. Acesta e povestea Zborului United 93.

    Regia: Paul Greengrass
    9 1
    7.6