Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2006 - pagina 63 din 71

 • Black Sheep (2006)

  Carnea e o crimă

  Un experiment genetic transformă oile inofensive în niște animale ucigașe însetate de sânge, care terorizează locuitorii unei mari ferme din Noua Zeelandă.

  Regia: Jonathan King
  6 1
  5.8
 • The Queen (2006)

  Regina

  31 august 1997. Lady Diana moare in urma unui accident de masina. Daca disparitia ei cufunda lumea in stupoare, in Marea Britanie disperarea este fara precedent. Cand valul de emotie si durere inunda tara, Tony Blair simte imediat ca criza e grava.

  Regia: Stephen Frears
  Oscar-uri:
  23 2
  7.3
 • 16 Blocks (2006)

  Mărturie mortală

  Un politist al NYPD primeste banala sarcina de a escorta un martor din custodia politiei la tribunal. Desi distanta intre sediul NYPD si 100 Centre Street este de 16 strazi (16 Blocks), se pare ca nimeni nu doreste ca martorul sa ajunga la destinatie

  Regia: Richard Donner
  28 4
  6.6
 • The Ultimate Gift (2006)

  Cel mai de preț dar

  Personajul principal este unul complex, in curs de transformare, care invata treptat sa pretuiasca valoarea banului, sa pretuiasca parerea celorlalti si chiar sa-i ajute, punand bazele unui „orasel” al copiilor bolnavi.

  Regia: Michael O. Sajbel
  16 0
  7.3
 • Charlotte's Web (2006)

  Rețeaua Miraculoasă

  Filmul este o adaptare a cartii de succes pentru copii "Miracolul prieteniei", scrisa de E.B. White, una dintre cele mai îndragite povesti ale tuturor timpurilor, o poveste despre prietenie si sacrificiu.

  Regia: Gary Winick
  7 0
  6.3
 • Rescue Dawn (2006)

  Evadare în zori

  Filmul spune povestea lui Dieter Dengler, pilot de razboi, impuscat si luat prizonier in Laos in timpul Razboiului din Vietnam. Dengler a organizat o evadare periculoasa pentru un grup de prizonieri de razboi, din care facea parte si Duane Martin.

  Regia: Werner Herzog
  22 1
  7.3
 • The Ex (2006)

  Fostul

  Un pierde-vara (Braff) este obligat sa munceasca pentru socrul sau dupa ce sotia lui insarcinata (Peet) isi paraseste locul de munca foarte bine platit.

  Regia: Jesse Peretz
  4 0
  5.5
 • Turistas (2006)

  Turiști pe tărâmul groazei

  Un accident de autobuz schimbă viaţa unui grup de studenţi. În timp ce despachetau lângă Brazilia, se împotmolesc în junglă. După o noapte de petrecere se trezesc jefuiţi şi izolaţi pe o insulă care ascunde un groaznic secret: traficul de organe

  Regia: John Stockwell
  10 1
  5.4
 • The Guardian (2006)

  Gardianul

  Un salvamar profesionist bântuit de moartea colegilor săi primește misiunea de a pregăti următoarea generație de salvamari ai Pazei de Coastă.

  Regia: Andrew Davis
  26 1
  6.9
 • Flags of Our Fathers (2006)

  Steagurile taților noștri

  Februarie, 1945. Pe insula Iwo Jima are loc una din cele mai sangeroase batalii din cel de-Al Doilea Razboi Mondial. La inceputul luptei, un steag american apare pe muntele Suribachi, si imaginea celor 5 soldati care l-au ridicat face inconjurul SUA.

  Regia: Clint Eastwood
  20 0
  7.1
 • Dexter (2006)

  În timpul zilei, Dexter e un angajat model al laboratorului criminalistic al poliției din Miami, dar aceasta este doar o mască. În realitate, Dexter este un criminal meticulos care își satisface setea de sânge în timpul nopții

  Scenariul: James Manos, Jr.
  76 5
  8.6
 • Little Miss Sunshine (2006)

  Fiecare se crede normal

  Olive, in varsta de sapte ani, are o singura dorinta: sa castige concursul de frumusete Little Miss Sunshine. Insotita de familia ei disfunctionala, Olive porneste intr-o calatorie plina de aventuri spre California.

  Regia: Jonathan Dayton, Valerie Faris
  Oscar-uri:
  15 2
  7.8
 • Save the Last Dance 2 (2006)

  În ritm de hip hop 2

  Cand Miles, compozitor, o invita pe Sara sa-l ajute cu niste idei pentru o coregrafie, pasiunea Sarei pentru Hip-Hop este aprinsa in timp ce se indragosteste de Miles.

  Regia: David Petrarca
  4 1
  5.3
 • The Wild (2006)

  În sălbăticie

  O gasca ciudata de animale de la Gradina Zoologica din New York - printre care un leu, o girafa, o anaconda, un urs koala si o veverita - descopera ce jungla poate fi orasul atunci cand pleaca intr-o misiune de salvare.

  Regia: Steve 'Spaz' Williams
  3 0
  5.2
 • Scoop (2006)

  Bomba zilei

  Ancheta lui Joe despre "ucigașul cu cartea de Tarot" se oprește subit când jurnalistul moare. Nimic nu-l poate opri, însă, pe Joe. De-abia ajuns în Purgatoriu, el hotărăște să-i transmită ultimele informații unei fermecătoare studente la jurnalism.

  Regia: Woody Allen
  12 0
  6.6