Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2006 - pagina 64 din 71

 • Bring It On: All or Nothing (2006)

  Majoretele: Totul sau nimic

  Comedie cu şi despre adolescenţi, în care o tânără se străduieşte să se facă acceptată de noii colegi de şcoală, după ce familia ei se mută într-o zonă mai dură din oraş.

  Regia: Steve Rash
  6 1
  5.6
 • The Hills Have Eyes (2006)

  Dealurile au ochi

  "The Hills Have Eyes" spune povestea unei familii aflate în drum spre California, a cărei excursii ia o turnură teribilă când mașina li se strică în mijlocul deșertului într-o zonă de experimente atomice a Guvernului.

  Regia: Alexandre Aja
  15 1
  6.4
 • Dreamgirls (2006)

  Fete de vis

  Filmul are la baza scenariul unui muzical care a fost recompensat cu un premiu Tony. "Dreamgirls" prezinta viata unei trupe de muzica soul din anii '60 si este inspirat din povestea cantaretei Diana Ross si a grupului The Supremes.

  Regia: Bill Condon
  Oscar-uri:
  5 1
  6.5
 • The Painted Veil (2006)

  Vălul pictat

  Londra, 1922. Dupa ce descopera ca-l inseala cu un alt barbat, sotul lui Kitty Fane, un cunoscut bacteriolog, o duce impreuna cu aceasta intr-un indepartat teritoriu chinez, unde incearca sa combata devastatoarele efecte ale holerei.

  Regia: John Curran
  20 1
  7.5
 • The Unit (2006)

  Unitatea

  Ei sunt Unitatea, o echipa a trupelor speciale care actioneaza sub acoperire, în afara ierarhiei militare obisnuite. Fie pe teritoriul SUA, fie în strainatate, acesti eroi sunt în prima linie a frontului, protejandu-i pe cetatenii SUA si pe cei...

  Scenariul: David Mamet
  28 2
  8.1
 • The Contract (2006)

  Contractul

  Frank Cordell este un asasin platit extrem de periculos. El este prins si in curand va trebui sa dea socoteala pentru crimele sale, insa reuseste sa evadeze din custodia politiei luandu-l ostatic pe fiul lui Ray Keene.

  Regia: Bruce Beresford
  11 0
  5.6
 • Jericho (2006)

  Scenariul: Stephen Chbosky, Josh Schaer, Jonathan E. Steinberg
  7 0
  7.9
 • Gridiron Gang (2006)

  Echipa de încredere

  Emoţionanta poveste a unui gardian la o închisoare pentru delincvenţi juvenili, Sean Porter (Dwayne Johnson), care, împreună cu un alt gardian, Malcolm Moore (Xzibit), transformă un grup de condamnaţi într-o echipă de fotbal în doar patru săptămâni.

  Regia: Phil Joanou
  15 1
  6.9
 • Employee of the Month (2006)

  Angajatul lunii

  Toti angajatii unui supermarket se chinuie sa obtina titlul de "Angajatul lunii". Zack si Vince intra intr-o competitie acerba in momentul in care frumoasa supermarketului, Amy, anunta ca va iesi la o cina romantica impreuna cu castigatorul.

  Regia: Greg Coolidge
  3 0
  5.5
 • Date Movie (2006)

  Despre dragoste și alte aiureli

  Acest nou film spune povestea romanticei incurabile Julia Jones (Hannigan), care l-a cunoscut in sfarsit pe barbatul visurilor sale, un tip foarte „British”.

  Regia: Aaron Seltzer, Jason Friedberg
  2 0
  2.8
 • 30 Rock (2006)

  Liz Lemon, scenarista comediei "The Girlie Show”, realizează o nouă emisiune de succes. Însă trebuie să lucreze din nou cu un şef foarte arogant şi cu interpretul personajului principal, un tip puţin sărit de pe fix. Şi pentru a reuşi să realizeze...

  Scenariul: Tina Fey
  4 1
  8.2
 • The Good Shepherd (2006)

  Agenția secretă

  Pentru Edward Wilson, singurul martor al sinuciderii tatalui sau, onoarea si discretia sunt valori de o importanta covarsitoare. Acestea sunt calitatile care conving CIA, agentie guvernamentala recent creata, sa-l recruteze.

  Regia: Robert De Niro
  35 2
  6.7
 • The Wicker Man (2006)

  Ritual sangeros

  Ofiterul Edward Malus (Nicholas Cage) gaseste pe o autostrada din California o papusa pe care i-o inapoiaza unei fetite aflata intr-o masina. Cateva momente mai tarziu, un camion izbeste masina.

  Regia: Neil LaBute
  3 0
  3.7
 • Take the Lead (2006)

  Condu

  Filmul este o drama inspirata de povestea adevarata a lui Pierre Dulaine, un profesor de dans din Manhattan care se ofera voluntar sa ii invete pe elevii de liceu din New York dansuri clasice in orele in care sunt pedepsiti sa stea in detentie.

  Regia: Liz Friedlander
  17 0
  6.6
 • The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006)

  Masacrul din Texas: Începuturile

  In ultima lor iesire cu masina inainte sa fie trimisi in Vietnam, doi prieteni si prietenele lor sunt implicati intr-un accident. De aici incepe o experienta infioratoare in care cei doi tineri sunt condusi la o casa a ororilor secreta.

  Regia: Jonathan Liebesman
  14 2
  5.8