Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2006 - pagina 67 din 73

  • The Good Shepherd (2006)

    Agenția secretă

    Pentru Edward Wilson, singurul martor al sinuciderii tatalui sau, onoarea si discretia sunt valori de o importanta covarsitoare. Acestea sunt calitatile care conving CIA, agentie guvernamentala recent creata, sa-l recruteze.

    Regia: Robert De Niro
    44 6
    6.7
  • The Wicker Man (2006)

    Ritual sangeros

    Ofiterul Edward Malus (Nicholas Cage) gaseste pe o autostrada din California o papusa pe care i-o inapoiaza unei fetite aflata intr-o masina. Cateva momente mai tarziu, un camion izbeste masina.

    Regia: Neil LaBute
    4 0
    3.8
  • Take the Lead (2006)

    Condu

    Filmul este o drama inspirata de povestea adevarata a lui Pierre Dulaine, un profesor de dans din Manhattan care se ofera voluntar sa ii invete pe elevii de liceu din New York dansuri clasice in orele in care sunt pedepsiti sa stea in detentie.

    Regia: Liz Friedlander
    18 0
    6.6
  • The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006)

    Masacrul din Texas: Începuturile

    In ultima lor iesire cu masina inainte sa fie trimisi in Vietnam, doi prieteni si prietenele lor sunt implicati intr-un accident. De aici incepe o experienta infioratoare in care cei doi tineri sunt condusi la o casa a ororilor secreta.

    Regia: Jonathan Liebesman
    16 2
    5.8
  • Chris Pontius, Johnny Knoxville, Steve-O, Bam Margera si intregul echipaj se intorc pe ecran pentru a creste miza mai mult ca niciodata.

    Regia: Jeff Tremaine
    6 1
    7.0
  • Nacho Libre (2006)

    Nacho este un tanar crescut la o manastire in Mexic, unde acum lucreaza ca bucatar. Manat de pasiunea pentru lupte , face rost de o masca si o pelerina si gaseste un partener cu care sa concureze in campionatul local de Lucha Libre pentru 200$ ,...

    Regia: Jared Hess
    3 0
    5.9
  • Waist Deep (2006)

    Dragoste de tată

    O2, fost pușcăriaș, vrea să se îndrepte. Viața i se complică după ce fiul îi e răpit în timpul unui jaf și reținut pentru recompensă de un traficant. Alături de un golan versat și de vărul lui, O2 gonește pe străzile L.A.-ului pentru a-și salva fiul.

    Regia: Vondie Curtis-Hall
    5 0
    5.8
  • The Butterfly Effect 2 (2006)

    Efectul fluturelui 2

    Nick Larson și prietenii lui, Trevor Eastman și Amanda, sărbătoresc pe malul unui lac cea de-a 24-a aniversare a lui Julie, iubita lui Nick. Nick se așteaptă să fie promovat în compania în care lucrează, iar Julie vrea să se mute cu el în loc să...

    Regia: John R. Leonetti
    18 1
    4.5
  • Poseidon (2006)

    Aflati pe un vas de croaziera lovit de un val urias care il rastoarna, câteva sute de supraviețuitori se înghesuie în încă intacta sală de bal, care acum se află deasupra liniei de plutire. Ei trebuie să stea împreună și să aștepte să vină ajutoare.

    Regia: Wolfgang Petersen
    27 1
    5.7
  • Letters from Iwo Jima (2006)

    Scrisori de la Iwo Jima

    Acum peste 60 de ani, soldati americani si japonezi au luptat la insula Iwo Jima. Zeci de ani mai tarziu, mai multe sute de scrisori sunt dezgropate la Iwo Jima, scrisori care dau chip si glas barbatilor care au luptat acolo.

    Regia: Clint Eastwood
    Oscar-uri:
    43 2
    7.8
  • Grandma's Boy (2006)

    Baiatu' lu' bunica

    La 35 de ani, Alex este un fanatic al jocurilor video. Renunta la o cariera de contabil pentru slujba visurilor sale: tester de jocuri video. Dar veniturile sunt modeste, iar Alex isi inghite mandria si se muta la bunica lui, Lily.

    Regia: Nicholaus Goossen
    6 1
    6.9
  • Pulse (2006)

    Impuls ucigaș

    Hackerul Josh sparge computerul unui om de ştiinţă care tocmai dezvolta un puternic semnal wireless. Din cauza intruziunii lui Josh este declanşată o misterioasă forţă care le ia fiinţelor umane dorinţa de a trăi şi le împinge la sinucidere....

    Regia: Jim Sonzero
    4 0
    4.7
  • Failure to Launch (2006)

    Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani

    Tripp (Matthew McConaughey) nu a reusit niciodata sa "zboare" din cuibul parintesc. Intotdeauna a avut un motiv sau altul, dar acum parintii sai au ajuns la disperare. S-au saturat!

    Regia: Tom Dey
    23 3
    5.6
  • Regia: Rob McGann
    3 0
    8.3
  • Flushed Away (2006)

    Aruncat la canal

    Roddy este un soarece „de societate” care traieste intr-un apartament foarte sic din Kensington. Cand Syd, un umil soarece de canal, ii invadeaza „domeniul", Roddy incearca sa scape de el. Dar Roddy este cel aruncat in lumea canalizarii, Ratropolis.

    Regia: David Bowers, Sam Fell
    11 2
    6.6