Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2006 - pagina 69 din 71

 • Accepted (2006)

  Acceptat

  Bartleby, care a fost respins de toate facultățile la care s-a înscris, decide să înființeze una fictivă pentru a-și păcăli părinții. Înșelătoria funcționează prea bine și tot mai mulți tineri încep să se înscrie la școala lui.

  Regia: Steve Pink
  5 0
  6.4
 • The Holiday (2006)

  Vacanța

  Doua femei aflate in locuri opuse pe glob se confrunta cu aceeasi problema. Disperate dupa o schimbare de decor, cele doua femei dau una de cealalta pe internet si hotarasc ca fiecare sa locuiasca in casa celeilalte pentru perioada Sarbatorilor.

  Regia: Nancy Meyers
  42 1
  6.9
 • The Fountain (2006)

  Fântâna

  În Spania secolului al XVI-lea, în Statele Unite de azi sau în viitor, Tomas, Tommy și Tom, aceeași persoană, caută un același adevăr și-un același răspuns, reușind să descopere pacea în fața vieții, a dragostei, a morții și a renașterii.

  Regia: Darren Aronofsky
  24 6
  7.2
 • Silent Hill (2006)

  Dealul silențios

  Silent Hill este povestea unei femei pe nume Rose, care o caută pe fiica ei, Sharon, printr-un oraș foarte straniu, aparent abandonat. Femeia trebuie să-și salveze copilul care e pe moarte, și din disperare ajunge într-un univers alternativ...

  Regia: Christophe Gans
  23 3
  6.5
 • Underworld: Evolution (2006)

  Lumea de dincolo: Evoluția

  Filmul continua saga razboiului dintre Death Dealers (vampiri) si Lycans-ii (varcolaci). Acum vom afla inceputul razboiului dintre cele 2 triburi, cum Selene (Kate Beckinsale) si Michael, hibridul lycan, incearca sa descopere secretele nasterii lor.

  Regia: Len Wiseman
  68 2
  6.7
 • The Break-Up (2006)

  Despărțiți, dar împreună

  Dupa ce Brooke (Jennifer Aniston) se desparte de iubitul ei Gary (Vince Vaughn), nici unul dintre ei nu doreste sa paraseasca apartamentul in care se mutasera impreuna. Cei doi pornesc un razboi psihologic prin care sa-l facă pe celalalt sa plece.

  Regia: Peyton Reed
  12 3
  5.8
 • Children of Men (2006)

  Copiii tatălui

  O lume la în anarhie din cauza unui defect care produce infertilitatea populaţiei. Cel mai tânăr cetăţean tocmai a murit la 18 ani şi omenirea este nevoită să-şi înfrunte propria dispariţie. Asta până la apariția unei tinere care a rămas însărcinată

  Regia: Alfonso Cuarón
  42 3
  7.9
 • Blood Diamond (2006)

  Diamantul sângeriu

  Archer (DiCaprio) face trafic cu diamante. Solomon (Djimon Hounsou) e un pescar forțat să lucreze în mine. El ascunde un diamant roz extrem de rar. Însoțiți de Maddy Bowen, o jurnalistă idealistă, cei doi bărbați pornesc într-o periculoasă călătorie.

  Regia: Edward Zwick
  36 2
  8.0
 • The Pursuit of Happyness (2006)

  În căutarea fericirii

  Chris Gardner (Will Smith) este un talentat specialist în marketing, angajat din păcate la o companie mică. Din cauza salariului mic, Chris își duce viața de pe o zi pe alta, alături de fiul său în vârstă de cinci ani. Ajung la limita supraviețuirii.

  Regia: Gabriele Muccino
  26 2
  8.0
 • Garfield: A Tail of Two Kitties (2006)

  Garfield 2: O poveste a două pisici

  Garfield, motanul preferat al Americii, vine in Europa! El va calatori peste lacul cel mare (alaturi de tovarasul sau canin, Odie) pentru a-i face o surpriza stapanului sau, Jon, aflat la Londra pentru a o cere in casatorie pe iubita lui.

  Regia: Tim Hill, Steven Rimdzius
  8 0
  5.0
 • The Grudge 2 (2006)

  The Grudge 2: Capcana

  O noua explorare a efectelor fatale ale blestemului, care se rasfrang acum asupra a inca unui grup de victime aparent fara nicio legatura intre ele. Una cate una isi afla sfarsitul, pe masura ce blestemul le contamineaza.

  Regia: Takashi Shimizu
  14 2
  5.1
 • The Prestige (2006)

  Prestigiul

  Doi magicieni au Londra inceputului de secol XX la picioare. Un truc cu final tragic ii desparte si-i transforma in rivali atat in viata cat si pe scena, amandoi fiind obsedati sa ajunga cel mai bun. Dar obsesia ii face sa-si piarda controlul.

  Regia: Christopher Nolan
  91 8
  8.5
 • Deja Vu (2006)

  Dincolo de trecut

  Toți am experimentat neliniștitoarea senzație de deja vu, acea răzvrătire a memoriei pe care o trăiești când întâlnești un necunoscut și ai senzația că-l stii de-o viață sau când recunoști un loc deși știi foarte bine că n-ai fost niciodată acolo.

  Regia: Tony Scott
  54 2
  7.0
 • The Illusionist (2006)

  Iluzionistul

  Povestea unei Viene a inceputului de secol XX, oras vrajit de aparitia unui ilustru magician. Misteriosul iluzionist Eisenheim devine cel mai celebru om din oras, spre gelozia Printului mostenitor Leopold, a carui popularitate scade.

  Regia: Neil Burger
  38 0
  7.6
 • Cars (2006)

  Mașini

  Lightning McQueen este un „masinut” mandru nevoie-mare, incepator in ale curselor de masini. El merge in viteza spre o cursa importanta, dar ajunge in Radiator Springs, unde are un accident.

  Regia: Joe Ranft, John Lasseter
  21 0
  7.1