Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2006 - pagina 70 din 73

  • The Omen (2006)

    Omen: Profeția

    Temeti-va de data de 06.06.06 - cand The Omen va avea premiera mondiala. Filmul este un remake dupa clasicul horror din 1976. Noul film duce povestea venirii antichristului

    Regia: John Moore
    16 1
    5.5
  • Perfume: The Story of a Murderer (2006)

    Parfumul: Povestea unei crime

    Grenouille nu are altă pasiune decât pe cea a mirosurilor și fiecare secundă a vieții sale e călăuzită de simțul său hiperdezvoltat, datorită căruia devine creator de parfumuri. Numai că tânărul devine victima unei obsesii: crearea parfumului ideal.

    Regia: Tom Tykwer
    41 4
    7.5
  • Mission: Impossible III (2006)

    Misiune: Imposibilă 3

    Filmul este regizat de J.J. Abrams (creatorul serialelor Alias și LOST, printre altele), care aduce o combinație perfectă de acțiune, personaje, comedie și dramă mult cunoscutului film

    Regia: J.J. Abrams
    100 2
    6.9
  • Miami Vice (2006)

    Dupa o scurgere de informatii din Joint Inter-Agency Task Force (JIATF), FBI-ul cere ajutor autoritatilor din Miami care nu fac parte din compromisul grup al Agentiei.

    Regia: Michael Mann
    24 0
    6.1
  • The Marine (2006)

    Pușcașul marin

    John este lăsat la vatră împotriva propriei voințe. Are acum suficient timp pentru frumoasa lui soție, Kate. Planurile îi sunt date peste cap de Rome, un criminal care, doar pentru că ea era în preajmă când ucide un polițist, o răpește pe Kate.

    Regia: John Bonito
    49 2
    4.7
  • Deck the Halls (2006)

    Crăciun cu scântei

    Aceasta comedie de vacanta este axata pe povestea a doi vecini dintr-un orasel din New England care intra in razboi unul cu altul cand unul din ei se hotaraste sa-si decoreze de Craciun casa cu atatea luminite incat sa fie vizibile din spatiu.

    Regia: John Whitesell
    14 0
    5.0
  • Babel (2006)

    Babel cuprinde 4 povești desfășurate în Maroc, Mexic și Japonia. Filmul începe cu un cuplu aflat în vacanță, lovit de o tragedie. Inarritu colaborează cu scenaristul Guillermo Arriaga pentru a completa ceea ce ei consideră o trilogie despre moarte.

    Regia: Alejandro González Iñárritu
    Oscar-uri:
    19 2
    7.5
  • Material Girls (2006)

    Săracele fete bogate

    Tanzie si Ava Marchetta sunt ”Saracele fete bogate”. Doua surori instarite, care au avut dintotdeauna tot ce au dorit. Lucrurile iau o intorsatura neasteptata cand compania familiei se confrunta cu un scandal monstruos, care duce la faliment.

    Regia: Martha Coolidge
    3 0
    3.9
  • Lucky Number Slevin (2006)

    Norocosul numărul Slevin

    Actiunea are loc in New York City si spune povestea unei confuzii care il aduce pe Slevin (Josh Harnett) in mijlocul unui razboi dintre doi capi mafioti rivali de moarte: The Rabbi (Ben Kingsley) si The Boss (Morgan Freeman).

    Regia: Paul McGuigan
    56 1
    7.7
  • The Covenant (2006)

    Conjurația tăcerii

    Patru vechi familii, cu puteri supranaturale. Patru vechi familii unite printr-un juramant sacru. Patru descendenti uniti de acelasi juramant, fiecare cu puterea sa. Ceva ameninta sa rupa juramantul care le-a protejat familiile de secole incoace.

    Regia: Renny Harlin
    18 3
    5.2
  • She's the Man (2006)

    Iubesc pe cine nu trebuie

    Lui Duke îi place de Olivia căreia îi place de Sebastian, care de fapt este Viola al cărei frate e iubitul lui Monique, așa că o urăște pe Olivia care e prietena lui Duke ca să-l facă gelos pe Sebastian, care de fapt e Viola...

    Regia: Andy Fickman
    25 1
    6.4
  • Inside Man (2006)

    Omul din interior

    Inside Man este povestea unui politist dur, detectivul Frazier (Denzel Washington), care "isi pune mintea" cu un inteligent jefuitor de banci, Dalton (Clive Owen), intr-o drama care se lasa cu luare de ostatici.

    Regia: Spike Lee
    73 2
    7.6
  • My Super Ex-Girlfriend (2006)

    Fosta mea super-prietenă

    Cand un tip obisnuit se desparte de prietena, realizeaza ca a facut cea mai mare greseala a vietii lui! Ea se dovedeste a fi un super erou cu puteri extraordinare. Viata lui va deveni un complet balamuc din acest moment.

    Regia: Ivan Reitman
    29 1
    5.2
  • John Tucker Must Die (2006)

    John Tucker trebuie să moară

    Povestea se învârte în jurul a trei fete care complotează să-i frângă inima vedetei echipei de basket a liceului, care a ieșit cu toate trei vrăjindu-le pe fiecare că ea e „the one”. Pentru a-și atinge scopul, fetele apelează la o nou-venită în oraș.

    Regia: Betty Thomas
    11 3
    5.7
  • Open Season (2006)

    Năzdrăvanii din pădure

    Boog, un urs grizzly fără instincte de supraviețuire, se trezește că viața îi este dată peste cap de întâlnirea cu Elliot, un cerb vorbăreț. Acesta îl convinge să își părăsească viața de vis pentru a „trăi în libertate, în mijlocul naturii".

    Regia: Roger Allers, Jill Culton, Anthony Stacchi
    15 0
    6.1