Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2006 - pagina 71 din 71

 • Van Wilder 2: The Rise of Taj (2006)

  Van Wilder 2: Aventurile lui Taj

  In aceasta continuare a filmului Bal cu scandal, un student american ajunge in Anglia la un prestigios colegiu unde toti colegii sunt niste scortosi. Taj le ofera noilor sai colegi un adevarat curs de petrecut, iar efectul este devastator.

  Regia: Mort Nathan
  7 1
  4.9
 • 300 (2006)

  300: Eroii de la Termopile

  Bazat pe romanul grafic al lui Frank Miller, "300" spune ferocea poveste a vechii batalii de la Termopile, in care regele Leonida si cei 300 de soldati spartani ai lui lupta pe viata si pe moarte impotriva marii armate persane conduse de Xerxes.

  Regia: Zack Snyder
  78 1
  7.6
 • The Da Vinci Code (2006)

  Codul lui Da Vinci

  Faimosul semiolog Profesorul Robert Langdon (Tom Hanks) este chemat într-o noapte la Muzeul Luvru unde un custode a fost ucis, lăsând în urma sa o urmă misterioasă plină de simboluri și indicii.

  Regia: Ron Howard
  42 5
  6.6
 • Apocalypto (2006)

  Pe masura ce regatul Maya se confrunta cu declinul, conducatorii sai insista ca a construi mai multe temple si a sacrifica oameni este cheia prosperitatii. Laba de jaguar, un tanar ales pt a fi sacrificat, fuge din regat pentru a-si schimba soarta.

  Regia: Mel Gibson
  114 6
  7.8
 • The Departed (2006)

  Cârtița

  În războiul dintre poliţie şi mafia irlandeză, tânărul Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) devine o piesă esenţială, el fiind născut în cartierul unde clanul mafiot îşi avea cartierul general.

  Regia: Martin Scorsese
  Oscar-uri: x 4
  76 2
  8.5
 • Little Man (2006)

  Micuțul

  Darryl Edwards (Shawn Wayans) este un tip atat de nerabdator sa devina tata incat confunda un criminal urmarit de politie, de statura foarte mica, semanand cu un copil, Calvin Sims (Marlon Wayans), cu un copilas abandonat, pe care decide sa-l adopte.

  Regia: Keenen Ivory Wayans
  17 1
  4.5
 • The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)

  Furios și iute: Derapaj în Tokyo

  Shaun Boswell a fost mereu un pasionat al curselor ilegale de mașini - ceea ce a făcut să fie luat la ochi de autoritățile locale. Pentru a evita închisoarea, Shaun este trimis să trăiască alături de unchiul sau, cadru militar, in Tokyo.

  Regia: Justin Lin
  71 0
  6.0
 • Ice Age: The Meltdown (2006)

  Epoca de Gheață 2: Dezghețul

  Epoca de Gheata este pe sfarsite... gheata incepe sa se topeasca, lucru care le va distruge valea prietenilor nostri. Cei trei eroi trebuie sa-i previna pe cei din vale despre pericolul ce-i paste.

  Regia: Carlos Saldanha
  30 1
  6.8
 • Saw III (2006)

  Puzzle mortal 3

  Avand-o pe noua sa ucenica Amanda (Shawnee Smith), maestrul cu mintea bolnava din spatele acestor jocuri complicate si crude care au inspaimantat intreaga comunitate si au lasat politia cu ochii in soare a reusit inca o data sa scape si sa dispara.

  Regia: Darren Lynn Bousman
  16 1
  6.2
 • Crank (2006)

  Răzbunare și adrenalină

  Un asasin este informat că a fost injectat cu o otravă care îl va ucide atunci când bătăile inimii vor scădea sub un anumit nivel. Bărbatul trebuie să-i găsească pe cei răspunzători şi să-i omoare înainte ca otrava să-l omoare pe el.

  Regia: Brian Taylor, Mark Neveldine
  37 4
  6.9