Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2007 - pagina 68 din 78

  • Cougar Club (2007)

    Clubul femeilor

    Spence si Hogan termina facultatea, dar viata este monotona si trista pentru ei. Cei doi trebuie sa munceasca pentru avocati ticalosi care ii tortureaza. Spence are o prietena insuportabila, iar Hogan abia asteapta sa-si inceapa viata de cuplu,...

    Regia: Christopher Duddy
    4 0
    4.0
  • Mr. Woodcock (2007)

    Domnul Woodcock

    Uluit la aflarea vestii ca mama lui se casatoreste, un tanar se intoarce acasa incercand sa o opreasca sa se marite cu fostul lui profesorul de gimnastica de la liceu, un barbat mai in varsta care le-a facut viata un iad multor generatii din liceu.

    Regia: Craig Gillespie
    2 0
    5.2
  • Butterfly on a Wheel (2007)

    Jocul Terorii

    Neil şi Abby trăiesc Visul American. Împreună cu fetiţa lor, Sophie, duc o viață perfecta. Până într-o zi. Micuţa Sophie este răpită de către Ryan, singura soluţie care le rămâne lui Neil și Abby este să satisfacă cerinţele acestuia.

    Regia: Mike Barker
    16 3
    6.6
  • Diamond Dogs (2007)

    Blestemul comorii

    Un grup de calatori condus de fostul soldat Xander Ronson transporta prin periculoasele tinuturi ale Mongoliei un obiect de cult budist de o inestimabila valoare spirituala, dar si materiala. In mod misterios, calatorii incep sa moara unul cate unul.

    Regia: Dolph Lundgren, Shimon Dotan
    7 2
    4.1
  • Vacancy (2007)

    Motelul groazei

    Un cuplu aflat in vacanta face o descoperire infioratoare: daca nu scapa urgent din motelul in care s-au cazat ar putea deveni protagonistii unui film snuff.

    Regia: Nimród Antal
    20 1
    6.2
  • The Big Bang Theory (2007)

    Teoria Big Bang

    O frumoasă și tânără femeie le arată lui Leonard și Sheldon, doi geniali fizicieni, cât de puține știu despre viață

    Scenariul: Chuck Lorre, Bill Prady
    800 14
    8.2
  • Gossip Girl (2007)

    Gossip Girl: Intrigi la New York

    Gossip Girl surprinde viaţa unor tineri nu doar foarte frumoşi, ci şi putred de bogaţi, din Upper East Side, luxosul cartier al metropolei americane New York.

    Scenariul: Josh Schwartz, Stephanie Savage
    15 3
    7.5
  • Bratz (2007)

    Celebrele papusi BRATZ prind viata in mult-asteptatul film BRATZ, prima ecranizare produsa vreodata dupa cel mai chic model de papusi din lume. Pe masura ce actiunea avanseaza, le vom putea admira pe minunatele fete BRATZ luptand pentru lucrurile...

    Regia: Sean McNamara
    0 1
    3.1
  • I Know Who Killed Me (2007)

    Știu cine m-a ucis

    Liniştea unui orăşel idilic este tulburată când Aubrey Fleming (Lindsay Lohan), o tânără cu un viitor promiţător, este răpită şi torturată de un criminal în serie. Fata reuşeşte să scape şi este internată într-un spital pentru recuperare. Dar...

    Regia: Chris Sivertson
    3 0
    3.6
  • Underdog (2007)

    Supercâine

    După un accident în laboratorul secret al sinistrului om de ştiinţă Simon Barsinister, un căţel obişnuit capătă puteri de neimaginat, precum şi capacitatea de a vorbi.

    Regia: Frederik Du Chau
    5 1
    4.8
  • My Blueberry Nights (2007)

    Iubire cu gust de afine

    Personajul central al filmului este Elizabeth, o tânără ce călătorește prin Statele Unite, încercând să afle adevăratul sens al dragostei și întâlnind fel de fel de personaje excentrice pe drum.

    Regia: Wong Kar-wai
    7 2
    6.6
  • Music and Lyrics (2007)

    Muzica și versurile

    Un compozitor (Hugh Grant) are doar doua zile pentru a compune un hit pentru o noua senzatie a muzicii, una dintre admiratoarele sale. Desi nu a scris un vers in viata sa, el se pune pe treaba si este ajutat de o tanara femeie (Drew Barrymore).

    Regia: Marc Lawrence
    9 1
    6.5
  • The Warlords (2007)

    Războinicii

    Worlords spune povestea a trei frati de sange, a caror viata este afectata de uciderea faimosului general Ma Xinyi (Jet Li), ucis chiar cand trebuia sa primeasca functia de guvernator al unei provincii. In vremurile de restriste provocate de...

    Regia: Peter Chan, Raymond Yip Wai-Man
    14 1
    7.0
  • Dead Silence (2007)

    Liniște mortală

    Cand sotia unui localnic este ucisa in mod brutal, acesta se intoarce acasa pentru a dezvalui legenda terifianta a lui Mary Shaw si motivul pentru care in momentul in care o vezi, nu va trebui sa tipi.

    Regia: James Wan
    14 2
    6.1
  • Mr. Magorium's Wonder Emporium (2007)

    Imperiul magic al domnului Magorium

    Molly (Natalie Portman) este nesigura directoare a magazinului Mr. Magorium's Wonder Emporium, cel mai ciudat, mai fantastic si captivant magazin de jucarii din lume. Aici totul capata viata, inclusiv magazinul insusi, cu conditia sa crezi ca...

    Regia: Zach Helm
    6 0
    6.2