Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2007 - pagina 70 din 78

  • Mr. Brooks (2007)

    Dl. Brooks

    Domnul Brooks este om de afaceri de succes, un filantrop, sot iubitor si tata, un adevarat stalp al comunitatii. Totusi, el ascunde un secret sinistru - e un criminal în serie atat de destept, încat nu l-a suspectat nimeni niciodata. Pana acum.

    Regia: Bruce A. Evans
    33 4
    7.3
  • Daddy Day Camp (2007)

    Tabără cu bucluc

    Continuare a filmului Gradinita lu' Taticu', Tabără cu bucluc povesteste aventurile a doi tati care preiau o tabara pentru copii, fara sa aiba habar despre cum e sa traiesti in natura sau sa porti de grija unei liote de pusti galagiosi.

    Regia: Fred Savage
    4 1
    3.2
  • Georgia Rule (2007)

    Bunica-i șefa!

    Rebela adolescenta Rachel tipa, injura, bea. Cu ultimul accident de masina, Rachel incalcă pana si ultima regula a mamei ei. Solutia? Rachel este trimisa la ferma bunicii Georgia. Va invata Rachel alaturi de Georgia ce inseamna viata de familie?

    Regia: Garry Marshall
    5 0
    5.9
  • Dan in Real Life (2007)

    Dan, un tip norocos

    Bărbat văduv și tată a trei copii, Dan se îndrăgostește de frumoasa prietenă a fratelui. Convingerile sale de familist sunt date peste cap de amuzantul triunghi amoros pe care-l formează cu fratele lui mai mic și iubita acestuia

    Regia: Peter Hedges
    10 6
    6.8
  • Zodiac (2007)

    I se spunea Zodiac

    Filmul are la baza doua carti ale lui Robert Graysmith despre celebrul criminal Zodiac, care a existat in realitate si care a terorizat orasul San Francisco in anii '60-'70 cu un sir de crime comise aparent la intamplare.

    Regia: David Fincher
    48 6
    7.7
  • We Own the Night (2007)

    Noaptea este a noastră

    Bobby deschide un club de noapte, constient ca asta inseamna sa inchida ochii la multe infractiuni. Nimeni nu trebuie sa stie ca are politisti in familie. Cand mafia ruseasca declara razboi NYPD, va trebui sa aleaga intre viata sa de lux si familie.

    Regia: James Gray
    28 1
    6.8
  • Rise (2007)

    Evadare din morți

    O femeie care devine vampir împotriva dorinţei ei caută să se răzbune împotriva celor care au transformat-o.

    Regia: Sebastian Gutierrez
    14 2
    4.9
  • The Flock (2007)

    Turma

    Un angajat al serviciului social trebuie sa dea de urma unei fete rapite. Obligat sa cedeze locul unei colege mai tinere, barbatul isi antreneaza inlocuitoarea, care il ajuta in investigatia sa. Se pare ca rapirea are legatura cu un condamnat.

    Regia: Andrew Lau Wai-Keung
    16 2
    5.7
  • Love in the Time of Cholera (2007)

    Dragostea în vremea holerei

    Parcurgând o jumătate de secol în Cartagena, un oraș complex, magic și plin de senzualitate, această fascinantă poveste romantică prezintă viața unui barbat care își așteaptă unica iubire adevărată timp de mai bine de cincizeci de ani.

    Regia: Mike Newell
    14 3
    6.4
  • Blades of Glory (2007)

    Tăișul gloriei

    Dupa ce li s-a interzis pe viata sa mai participe la concursurile individuale de patinaj artistic, tot ce au de facut Chazz si Jimmy este sa-si uneasca fortele si sa devina prima pereche barbat/barbat din istoria acestui sport.

    Regia: Josh Gordon, Will Speck
    7 0
    6.3
  • In the Land of Women (2007)

    Pe tărâmul femeilor

    Distrus de despartirea de prietena lui, Carter paraseste L.A-ul pentru a locui cu bunica lui in Detroit. Carter este fascinat de femeile din familia Harwicke. Toate acestea se indragostesc de el si-l ajuta pe Carter sa redevina barbatul de odinioara.

    Regia: Jonathan Kasdan
    17 2
    6.4
  • Bordertown (2007)

    Orașul tăcerii

    Lauren (Jennifer Lopez), o jurnalista cu temperament pasional si infocata de crezul in meserie, de la „Chigaco Sentinel”, se indreapta spre Juarez, un orasel mexican de langa granita cu Statele Unite, pentru a investiga o serie de crime misterioase.

    Regia: Gregory Nava
    12 1
    6.0
  • Gone Baby Gone (2007)

    Dispărută fără urmă

    Dorchester, unul din cele mai dure cartiere din întregul Boston, nu este un loc pentru cei slabi sau nevinovați. Când o fetiță de numai 4 ani dispare - detectivii Patrick și Angela Gennaro deschid o investigație si vor risca totul.

    Regia: Ben Affleck
    39 3
    7.6
  • Disturbia (2007)

    Suspiciunea

    Adolescentul Kale are o viață de invidiat. Își petrece timpul jucând jocuri video, navigând pe net și uitându-se la televizor. E stăpân pe întreaga casă, iar o tânără frumoasă, Ashley, tocmai s-a mutat în casa de alături. Însă ceva nu este în regulă.

    Regia: D. J. Caruso
    21 0
    6.8
  • Death Sentence (2007)

    Condamnare la moarte

    Nick Hume are o viaţă perfectă până în momentul în care, într-o noapte fatidică, este martorul a ceva ce-l schimbă pentru totdeauna. Bărbatul realizează că nicio măsură de precauţie nu este suficientă când vine vorba de apărarea propriei familii

    Regia: James Wan
    23 2
    6.7