Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2007 - pagina 73 din 78

  • Halloween (2007)

    După ce tânărul Myers o ucide pe sora lui mai mare într-o noapte de Halloween, acesta este închis timp de 15 ani într-un spital pentru bolnavi psihic. Dar curând reușește să scape și se întoarce în orașul natal, pentru a o găsi pe sora lui mai mică.

    Regia: Rob Zombie
    21 3
    6.0
  • The Seeker: The Dark Is Rising (2007)

    Vestitorii întunericului

    Ecranizare a unor populare cărți pentru copii, filmul spune povestea unui băiat care descoperă că este ultimul dintr-o lungă linie de luptători nemuritori.

    Regia: David L. Cunningham
    9 1
    4.7
  • Juno (2007)

    În timp ce majoritatea fetelor de vârsta ei sunt ocupate cu upgradarea paginii personale de pe myspace și de cumpărături, Juno este genul de adolescentă isteață și capabilă să-și trăiască viața după propriile-i reguli

    Regia: Jason Reitman
    Oscar-uri:
    8 2
    7.5
  • There Will Be Blood (2007)

    Va curge sânge

    Filmul urmărește ascensiunea lui Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis), evoluând dintr-un miner amărât, care își crește singur fiul, într-un mare magnat al țițeiului. O poveste de proporții epice despre familie, credință, putere și petrol.

    Regia: Paul Thomas Anderson
    Oscar-uri:
    32 3
    8.2
  • Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)

    Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street

    Sweeney Todd jura sa se razbune dupa ce a fost inchis pe nedrept. Fost barbier, Todd se intoarce dupa ispasirea pedepsei sa-si redeschida salonul de frizerie, numai ca „cei pe care-i barbiereste nu vor mai fi vazuti niciodata".

    Regia: Tim Burton
    Oscar-uri:
    15 3
    7.3
  • Wrong Turn 2: Dead End (2007)

    Viraj greșit 2: Capăt de drum

    Dale Murphy (Henry Rollins) produce si prezinta propria emisiune numita Ultimul supravietuitor: Apocalipsa, cu sase participanti condusi de Nina Papas (Erica Leerhsen), care vor fi lasati impreuna sase zile intr-un tinut post-apocaliptic situat...

    Regia: Joe Lynch
    20 1
    5.4
  • Are We Done Yet? (2007)

    Mai e mult până terminăm?

    Nick si Suzanne, casatoriti de curand, s-au decis sa se mute intr-o suburbie pentru a le asigura o viata mai buna celor doi copii ai lor. Dar ideea lor de "casa a viselor" este distrusa de un antreprenor cu o viziune ciudata de a face afaceri.

    Regia: Steve Carr
    10 1
    4.3
  • Enchanted (2007)

    Magie în Manhattan

    Printesa Giselle este alungata din regatul ei magic de catre regina cea rea. Ajunsa in Manhattan, printesa isi da seama ca lumea reala nu functioneaza dupa legile magice ale povestilor. Printesa face cunostinta cu un avocat de care se indragosteste.

    Regia: Kevin Lima
    25 1
    7.1
  • Californication (2007)

    Californicația

    Un scriitor încearcă să-și împartă viața între carieră, relația cu fiica lui, relatia cu fosta iubita si atractia lui pentru femei frumoase

    Scenariul: Tom Kapinos
    35 0
    8.3
  • Hot Fuzz (2007)

    Polițistul meseriaș

    La Londra, politistul Nicholas Angel este cel mai bun din echipa sa. Seful echipei decide astfel sa-l "promoveze" pe Angel, transferandu-l intr-un satulet unde nu se intampla absolut nimic.

    Regia: Edgar Wright
    51 2
    7.8
  • Because I Said So (2007)

    Pentru că așa am zis eu

    O mama prea protectoare (Diane Keaton) incearca sa-i gaseasca fiicei ei (Mandy Moore) un barbat potrivit. Solutia este publicarea unui anunt matrimonial pe un site, ceea ce va arunca totul in aer.

    Regia: Michael Lehmann
    6 0
    5.6
  • The Mist (2007)

    Negura

    După o furtună violentă, artistul David Drayton și locuitorii unui mic oraș sunt victimele atacului unor creaturi înfricoșătoare, camuflate de o bizară ceața extrem de densă.

    Regia: Frank Darabont
    51 4
    7.1
  • Evan Almighty (2007)

    Evan Atotputernicul

    Evan este acum membru al Congresului. Destinul său nu este doar politic, căci Dumnezeu îi încredinţează construirea unei noi arce. Şi iată-l pe Evan cum se transformă dintr-un bărbat care voia să-şi servească ţara în salvatorul întregii omeniri.

    Regia: Tom Shadyac
    15 0
    5.4
  • The Simpsons Movie (2007)

    Filmul artistic Familia Simpson

    Homer trebuie sa salveze orasul Springfield de o catastrofa pe care el insusi a provocat-o. Este vorba despre noul animal de companie al lui Homer si depozitul de deseuri radioactive din Springfield, o combinatie care declanseaza un dezastru.

    Regia: David Silverman
    15 1
    7.3
  • Goal II: Living the Dream (2007)

    Gol! II: Trăind visul

    Dupa ce castiga experienta la FC Newcastle United, Santiago Munez (Becker) primeste o sansa extraordinara in cariera sa, cand este transferat la Real Madrid.

    Regia: Jaume Collet-Serra
    5 0
    5.8