Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2007 - pagina 77 din 78

  • Spider-Man 3 (2007)

    Omul-Păianjen 3

    Peter a reușit în sfârșit să-și împace puterile de supererou cu dragostea pentru Mary-Jane. Dar viitorul este întunecat. Brutala mutație a costumului său, care devine negru, îi schimbă puterile și personalitatea.

    Regia: Sam Raimi
    64 1
    6.3
  • National Treasure: Book of Secrets (2007)

    Comoara națională: Cartea secretelor

    Celebrul vanator de comori Ben Gates se ocupa acum de unul dintre cele mai dezbatute asasinate din istorie, cel al presedintelui american Abraham Lincoln.

    Regia: Jon Turteltaub
    58 0
    6.5
  • Rush Hour 3 (2007)

    Ora de vârf 3

    În a treia parte a celebrei comedii de acțiune, improbabilul duo de detectivi Carter (Tucker) și Lee (Jackie Chan) luptă din nou cu răufăcătorii chinezi. De data aceasta într-un loc nou: Parisul, amenințat de o triadă mafiotă din Hong Kong.

    Regia: Brett Ratner
    64 0
    6.2
  • Ocean's Thirteen (2007)

    Ocean's Thirteen - Acum sunt 13

    Danny, Rusty, Linus si restul gastii specializate in hotii ingenioase se reunesc pentru inca o lovitura. De data asta ii ajuta si vechiul adversar Terry Benedict, numai ca cei treisprezece nu duc deloc lipsa de inamici.

    Regia: Steven Soderbergh
    58 1
    6.9
  • American Gangster (2007)

    Mafiotul american

    Detectivul Richie Roberts trebuie să curețe străzile New York-ului de traficanții de droguri. Cel mai important adversar al lui se dovedește a fi Frank Lucas, cel mai mare traficant din Harlem, care a transformat contrabanda cu heroină într-o artă.

    Regia: Ridley Scott
    92 1
    7.8
  • Taxi 4 (2007)

    Un criminal belgian, cautat in toate Europa, este prins de politia din Marsilia, unde trebuie pazit timp de cateva ore, inainte de transferarea lui intr-o inchisoare din Congo. Din nefericire, politistul Emilian este pacalit de criminal.

    Regia: Gérard Krawczyk
    41 0
    5.6
  • Beowulf (2007)

    Povestea unui neinfricat razboinic, Beowulf. Acesta calatoreste intr-un regat vecin unde il ucide pe monstruosul Grendel. Primit ca un erou acasa, solitarul razboinic isi da curand seama ca acum are de infruntat un adversar inca si mai fioros.

    Regia: Robert Zemeckis
    45 2
    6.3
  • Filmul este inspirat de jocul video Dungeon Siege și ne arată povestea unui bărbat simplu, Farmer, din regatul Ehb, ce are o singură dorință: ca familia lui să supraviețuiască vremurilor grele prin care trece regatul.

    Regia: Uwe Boll
    39 5
    3.8
  • The Bourne Ultimatum (2007)

    Ultimatumul lui Bourne

    Dupa ce si-a pierdut memoria si singura femeie pe care a iubit-o, Bourne va trebui sa infrunte o noua generatie de ucigasi profesionisti. El isi continua calatoria in cautarea propriului trecut. Iar asta il poarta din nou prin toata lumea...

    Regia: Paul Greengrass
    Oscar-uri:
    106 1
    8.0
  • Saw IV (2007)

    Puzzle mortal 4

    Jigsaw a murit. Acum, doi experimentați agenți FBI, Strahm și Perez, ajung la locul faptei pentru a vedea cum detectivul Hoffmann încearcă să-și dea seama ce s-a întâmplat cu rămășițele lui Jigsaw și cu puzzle-ul pus la cale de acesta.

    Regia: Darren Lynn Bousman
    18 0
    5.9
  • Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

    Pirații din caraibe: La capătul lumii

    Sunt vremuri sumbre, iar Epoca Pirateriei se apropie de sfârșit. Lordul Beckett de la Compania Indiilor de Est a dobândit controlul asupra înfricoșătorului vas-fantomă, „Olandezul Zburător”, și a căpitanului său malefic și răzbunător, Davy Jones.

    Regia: Gore Verbinski
    131 2
    7.1
  • I Am Legend (2007)

    Legenda Vie

    Un cercetător e ultimul om rămas în viață, în urma unei epidemii care a transformat ființele umane în bestii însetate de sânge. El își petrece cea mai mare parte a timpului încercând să se pregătească pentru un atac pus la cale de monștrii mutanți.

    Regia: Francis Lawrence
    124 1
    7.2
  • P.S. I Love You (2007)

    P.S. Te iubesc

    O tanara vaduva descopera ca raposatul ei sot i-a lasat o lista de zece mesaje care ii sunt livrate anonim si sunt menite sa-i usureze trecerea peste perioada de doliu. Cu ajutorul lor, va invata ca nu totul este pierdut si ca viitorul nu este negru.

    Regia: Richard LaGravenese
    31 3
    7.0
  • Live Free or Die Hard (2007)

    Greu de ucis 4

    La 10 ani de la ultima sa misiune, John McClane este singurul politist in stare sa dejoace un act de terorism tehnologic pus la cale de una dintre cele mai redutabile minti criminale. Greg, un hacker ingenios, planuieste sa paralizeze intreaga tara.

    Regia: Len Wiseman
    93 2
    7.1
  • Hitman (2007)

    Asasinul plătit

    Povestea unui asasin de elită, proiectat genetic, cunoscut sub numele de Agentul 47. Agentul are o precizie uluitoare, ucide cu sânge rece, nu pentru ca i-ar face plăcere, ci pentru că așa a fost educat: să-și execute sarcinile cu profesionalism.

    Regia: Xavier Gens
    71 3
    6.2