Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2009 - pagina 82 din 92

  • Observe and Report (2009)

    Observă și raportează

    Ronnie, seful securitatii dintr-un mall, isi patruleaza perimetrul rezolvand cu un pumn de fier toate problemele provocate de skateri, hoti sau clienti scandalagii. Visul lui? Sa schimbe lanterna de agent de paza cu o veritabila insigna de politist.

    Regia: Jody Hill
    5 2
    5.7
  • Adventureland (2009)

    In vara lui 1987, James, un absolvent de colegiu cam tocilar, este nevoit sa accepte o slujba degradanta pentru a-si realiza calatoria visurilor: un tur al Europei care sa bifeze, obligatoriu, marile capitale culturale.

    Regia: Greg Mottola
    14 0
    6.8
  • Cirque du Freak: The Vampire's Assistant (2009)

    Circul ororilor: Asistentul vampirului

    Darren încalcă accidental armistițiul de 200 de ani dintre două facțiuni de vampiri. Atras într-o lume plină de creaturi grotești, tânărul renunță la existența lui sigură dar plictisitoare pentru a-și urma destinul într-o lume bântuită de coșmaruri.

    Regia: Paul Weitz
    11 2
    5.8
  • The Boondock Saints II: All Saints Day (2009)

    Sfinții de la periferie II: Ziua tuturor sfinților

    Frații MacManus duc o viață simplă și liniștită în Irlanda, alături de tatăl lor, dar când află că respectatul și iubitul lor preot a fost ucis de Mafie, cei doi se întorc în Boston pentru a-i pedepsi pe responsabili.

    Regia: Troy Duffy
    18 2
    6.2
  • Brothers (2009)

    Fratele dispărut

    Atunci când Sam este trimis într-o misiune în Afghanistan, este de datoria fratelui său mai mic să aibă grijă de bunăstarea lui Grace și a celor două nepoate, deși în trecut făcuse închisoare și era considerat un fel oaia neagră a familiei

    Regia: Jim Sheridan
    19 1
    7.1
  • I Love You, Beth Cooper (2009)

    Te iubesc, Beth Cooper

    Denis nu se poate lauda ca s-a distrat foarte mult in anii de liceu, dar totul se schimba in chiar ziua absolvirii. In fata tuturor colegilor stransi in sala de sport, pustiul isi declara dragostea pentru cea mai populara fata din liceu.

    Regia: Chris Columbus
    9 1
    5.3
  • The Lovely Bones (2009)

    Din Raiul meu

    O fată de 14 ani, violată și ucisă de vecinul părinților ei, privește din Rai cum i se schimbă familia din cauza tragicului eveniment. Tatăl nutrește dorințe de răzbunare, iar fratele și sora învață semnificația cuvântului "mort"...

    Regia: Peter Jackson
    23 1
    6.6
  • The Fourth Kind (2009)

    Al patrulea gen

    Thriller inspirat din fapte reale, The Fourth Kind încearcă să intre în hăţişurile unui mister din Alaska. Un orăşel din întinderile acoperite de zăpadă cunoaşte o imensă rată de dispariţii pe parcursul a mai multor decenii.

    Regia: Olatunde Osunsanmi
    34 2
    5.9
  • The Butterfly Effect 3: Revelations (2009)

    Efectul fluturelui 3: Revelații

    Regia: Seth Grossman
    13 3
    5.6
  • Dead Like Me: Life After Death (2009)

    Mort-copt, la muncă din nou!

    Lungmetrajul Dead Like Me: Life After Death este continuarea serialului Dead Like Me din 2003. Noua poveste ne-o prezintă pe aceeași Ellen Muth în rolul lui George, cea care a murit, devenind după moarte un "Grim Reaper" (face trecerea sufletelor...

    Regia: Stephen Herek
    5 2
    6.0
  • Horsemen (2009)

    În timp ce investighează o serie de asasinate și adună indicii care îl aduc tot mai aproape de criminali, Aidan Breslin descoperă o conexiune înspăimântătoare între el însuși și suspecții dintr-un șir de crime ce par a avea la bază profețiile...

    Regia: Jonas Åkerlund
    6 1
    5.5
  • Baby on Board (2009)

    Copil la bord

    Angela și Curtis, un cuplu de "workaholici", se confruntă cu cel mai mare coșmar: Angela rămâne însărcinată.

    Regia: Brian Herzlinger
    3 0
    4.2
  • După ce are loc explozia unei supernove la o distanță periculoasă de Pământ, un om de știință intră într-o cursă contracronometru în planul său de a plasa un scut între planeta noastră și valul de radiație

    Regia: Anthony Fankhauser
    3 1
    2.2
  • Hachi: A Dog's Tale (2009)

    Hachiko: Povestea unui câine

    Remake al filmului japonez Hachiko Monogatari și inspirata dintr-o poveste reală, petrecută în Japonia la inceputul secolului XX, drama urmărește relația specială apărută între un profesor universitar și un câine pe care îl găsește pe stradă.

    Regia: Lasse Hallström
    56 0
    8.1
  • The Grudge 3 (2009)

    Blestemul 3: Cheia misterului

    O tanara japoneza crede ca detine secretul distrugerii definitive a spiritului malefic al lui Kayako si pleaca spre apartametnul bantuit din Chicago pentru a incerca sa rupa blestemul si sa salveze familia care locuieste acolo.

    Regia: Toby Wilkins
    6 4
    4.6