Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2009 - pagina 89 din 92

  • Ninja Assassin (2009)

    Asasinul ninja

    Cules de copil de pe strada, crescut și educat în spiritul ninja de clanul Ozunu - organizație a cărei simplă existență este considerată un mit - Raizo întoarce spatele celor care s-au îngrijit de el.

    Regia: James McTeigue
    39 4
    6.3
  • Old Dogs (2009)

    Vechi tovarăși

    Doi buni prieteni și parteneri de afaceri se trezesc cu viețile date peste cap când ajung în compania unor frați gemeni în vârstă de șapte ani.  

    Regia: Walt Becker
    9 0
    5.3
  • The International (2009)

    The International: Puterea banului

    Luis Salinger, agent al Interpolului, este hotarat sa aduca in fata justitiei una dintre cele mai puternice banci ale lumii. Ajutat de procuroarea Eleanor Whitman, Salinger ajunge sa descopere zeci de activitati ilegale ale bancii.

    Regia: Tom Tykwer
    30 1
    6.5
  • Couples Retreat (2009)

    Vacanța cu toate incluse

    Uneori, ca să-ți salvezi căsnicia, o călătorie într-o insulă tropicală pare a fi soluția cea mai simplă. Urmezi terapia cu cocktailuri cu nume exotice, plimbări prelungi pe nisipul auriu, relaxare totală la spa și plajă de voie.

    Regia: Peter Billingsley
    20 0
    5.5
  • Drag Me to Hell (2009)

    Târâtă în iad

    Christine, un ofițer de credite din Los Angeles, are o viață minunată. Asta până când la bancă vine dna. Ganush cerând o prelungire de credit, pe care Christine nu i-o da, și asta ca să-și impresioneze șeful. Drept razbunare, Ganush o blesteamă.

    Regia: Sam Raimi
    27 4
    6.6
  • Pandorum (2009)

    La bordul unei nave spatiale aparent parasite, doi astronauti isi revin dintr-un somn profund. Complet dezorientati, cei doi nu isi mai cunosc identitatile si nici misiunea care i-a adus acolo.

    Regia: Christian Alvart
    72 3
    6.7
  • The Pink Panther 2 (2009)

    Pantera roz 2

    După ce a fost recompensat pentru că a rezolvat misterul Diamantului Pantera roz, inspectorul Jacques Clouseau a fost pus să soluționeze cazuri minore, asta ca să nu-l mai încurce pe inspectorul Dreyfus, dar faimosul diamant este din nou dat...

    Regia: Harald Zwart
    29 2
    5.6
  • Up in the Air (2009)

    Sus, în aer

    Ryan Bingham e trecut de 40 de ani și călătorește prin toată țara pentru a eficientiza companiile, în principal prin concedierea cât mai multor angajați.

    Regia: Jason Reitman
    22 0
    7.4
  • District 9 (2009)

    Cu 30 de ani în urmă, extratereștrii au luat contact cu omenirea. Aceștia erau naufragiați pe Pământ. Pe măsură ce națiunile lumii întârzie să ajungă la un conses cu privire la soarta noilor oaspeți, răbdarea extratereștrilor începe să se termine.

    Regia: Neill Blomkamp
    52 8
    7.9
  • Crank: High Voltage (2009)

    Crank: Tensiune maximă

    Chev Chelios trebuie să înfrunte un cap al mafiei chinezeşti care i-a furat inima devenită aproape indestructibilă şi i-a înlocuit-o cu un dispozitiv activat de baterii. Din nefericire, acesta are nevoie de descărcări mari de energie.

    Regia: Brian Taylor, Mark Neveldine
    39 3
    6.1
  • G-Force (2009)

    Forța-G

    O trupa de porcusori de guineea bine antrenati sunt insarcinati cu o misiune speciala: trebuie sa opreasca planul unui miliardar diabolic de a prealua controlul asupra lumii intregi.

    Regia: Hoyt Yeatman
    4 0
    5.1
  • The Last House on the Left (2009)

    Ultima casă pe stânga

    În noaptea în care ajung într-o retrasă cabană din Collingwood, Mari și prietena ei sunt violate de un evadat și de banda lui de infractori. Pentru părinții lui Mari răzbunarea pe cei care le-au violat și ucis fiica devine mai importantă decât orice.

    Regia: Dennis Iliadis
    11 1
    6.5
  • Gamer (2009)

    Gamer - Jocul Supraviețuirii

    În viitorul apropiat, jocurile de strategie ajung la un cu totul alt nivel: jucătorii nu mai controlează entități virtuale, ci chiar oameni în carne și oase, în lupte pe viață și pe moarte. Kable (Gerard Butler) este cel mai bine cotat jucător.

    Regia: Brian Taylor, Mark Neveldine
    30 5
    5.7
  • Surrogates (2009)

    Surogate

    În viitor, ființele umane trăiesc izolate, folosind roboți înlocuitori (surogatele din titlu), cu un aspect asemănător dar îmbunătățit în comparație cu originalul uman, pentru activitățile sociale.

    Regia: Jonathan Mostow
    54 0
    6.3
  • Ghosts of Girlfriends Past (2009)

    Fantomele fostelor iubite

    Mark Waters (Freaky Friday, Mean Girls, Just Like Heaven) ni-l prezintă acum pe Connor Mead, (Matthew McConaughey) un burlac care, aflat în ajunul nunţii fratelui sau mai mic, începe să fie bântuit de fantomele fostelor iubite.

    Regia: Mark Waters
    35 2
    5.8