Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2009 - pagina 92 din 92

 • Race to Witch Mountain (2009)

  Cursa spre Witch Mountain

  Soferul de taxi din Las Vegas Jack nu-si crede ochilor cand cei doi pusti care i se urca in masina se dovedesc posesorii unor puteri ceva de speriat. Dar pustii sunt urmariti si de o misterioasa organizatie hotarata sa puna mana pe ei.

  Regia: Andy Fickman
  43 0
  5.7
 • Stargate Universe (2009)

  Poarta Stelară, Univers

  Aventurile unei echipe de explorare multinaționale din zilele noastre, ce călătorește pe o navă spațială Antică numită Destiny (Destin), la o distanță de multe miliarde de ani lumină de Galaxia noastră, Calea Lactee. Refugiindu-se după o evacuare...

  Scenariul: Brad Wright, Robert C. Cooper
  53 4
  7.6
 • The Proposal (2009)

  Vrei să te însori cu mine?

  Margaret şi Andrew lucrează în aceaşi companie. Margaret e şefa strictă şi severă. Lucrurile sunt pe cale să se schimbe între cei 2 în momentul în care Margaret află că aplicaţia pentru viza SUA îi este respinsă şi urmează să fie deportată în Canada.

  Regia: Anne Fletcher
  63 6
  6.8
 • După un șir lung de crime violente de tip ritual, Holmes și Watson sosesc la timp pentru a salva ultima victimă și pentru a-l prinde pe ucigaș: recidivistul Lord Blackwood. Acesta amenință că se va întoarce din morți și o și face, desigur.

  Regia: Guy Ritchie
  100 2
  7.6
 • Angels & Demons (2009)

  Îngeri și demoni

  Robert Langdon trebuie să dejoace de această dată planurile unei secte, Illuminati, al cărei scop este nici mai mult nici mai puțin decat aruncarea în aer a întregului Vatican în timpul conclavului care ar trebui să-l aleagă pe următorul papă.

  Regia: Ron Howard
  73 1
  6.7
 • Avatar (2009)

  Jake, un veteran de război paralizat, este adus împreună cu alți pământeni pe planeta Pandora. Aceasta este locuită de o rasă umanoidă, deloc încântată de oaspeți. Jake și semenii săi trebuie să lupte pentru a-și găsi locul pe luxurianta Pandora.

  Regia: James Cameron
  Oscar-uri:
  282 3
  7.9
 • Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)

  Epoca de gheață 3: Apariția dinozaurilor

  Aventurile celor trei prieteni continuă, dar din iulie 2009. Sid, Manny și Diego revin pe marile ecrane, alături de simpaticul și veșnic lovitul de soartă Scrat, veverița cu tendințe suicidale pentru o ghindă.

  Regia: Carlos Saldanha, Mike Thurmeier
  41 0
  6.9
 • The Twilight Saga: New Moon (2009)

  Saga Amurg: Lună nouă

  Bella își revine după atacul vampirilor, iar principala ei grijă e să-și serbeze aniversarea cu Edward și familia lui. Un cadou buclucaș face ca Bella să se taie la deget, eveniment provocator pentru Culleni, care și-au jurat să nu mai guste sânge.

  Regia: Chris Weitz
  44 6
  4.8
 • 17 Again (2009)

  Din nou la 17 ani

  Mike O'Donnell avea tot ceea ce îşi putea dori de la viaţă. Fiind sportiv de nota 10, Mike urma să plece la facultate. Va renunţat, însă, pentru a se căsători cu iubita lui din liceu, Scarlett.

  Regia: Burr Steers
  23 3
  6.4
 • Fast & Furious (2009)

  Furios și iute 4: Piese originale

  Brian ajută federalii să stopeze un mare importator de heroină cunoscut sub numele de Braga. Cu ajutorul unui informator numit James Park, Brian își câștigă un loc în echipa criminalilor, unde încearcă să-l găsească vinovat pe Braga.

  Regia: Justin Lin
  101 3
  6.5
 • The Hangover (2009)

  Marea mahmureală

  Doug şi prietenii lui merg la Las Vegas pentru petrecerea burlacilor. După o noapte de pomină, găsesc în baie un tigru şi în şifonier un bebeluş! Cu Doug dispărut, cei trei trebuie să reia traseul pentru a-şi da seama ce s-a întâmplat.

  Regia: Todd Phillips
  61 2
  7.7
 • Knowing (2009)

  Numere fatale

  Un captivant action-thriller de proporţii globale, filmul aduce omenirea faţă în faţă cu cele mai terifiante previziuni despre viitorul planetei. Acum, John Koestler (Nicolas Cage) este cel care trebuie să lupte împotriva numerelor fatale.

  Regia: Alex Proyas
  49 2
  6.2