Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2010 - pagina 87 din 87

 • Crazy on the Outside (2010)

  Nebun la exterior

  Abia eliberat din inchisoare dupa 3 ani de detentie, Tommy (Tim Allen) este fortat sa se mute impreuna cu excentrica, manipulativa si exagerat de protectoarea lui sora Vicky (Sigourney Weaver), cu sarcasticul ei sot Ed si cu bunica lor.

  Regia: Tim Allen
  6 0
  5.5
 • Clash of the Titans (2010)

  Înfruntarea titanilor

  După ce Hades îi omoară familia, Perseus se oferă voluntar să conducă o misiune împotriva lui Hades înainte ca acesta să ia puterea din mâinile lui Zeus. Lupta pentru supremație îi aduce față în față pe oameni, regi și zei.

  Regia: Louis Leterrier
  80 1
  5.8
 • The Bounty Hunter (2010)

  Recompensă cu bucluc

  Milo (Butler), un neîntrecut vânător de recompense, află că următoarea sa ţintă este nimeni alta decât fosta sa soţie, Cassidy (Aniston). Aceasta s-a făcut vinovată de o infracţiune măruntă, a ieşit pe cauţiune şi apoi a "uitat" să apară la proces.

  Regia: Andy Tennant
  46 0
  5.5
 • Cop Out (2010)

  Polițai în misiune

  În regia lui Kevin Smith, filmul „Polițai în misiune” ne prezintă doi vechi colegi de echipă de la NYPD, trezindu-se în competiție cu un adversar fără scrupule, un gangster obsedat de obiecte de colecție.

  Regia: Kevin Smith
  29 2
  5.5
 • The Spy Next Door (2010)

  Spionul din vecini

  Jackie Chan este Bob Ho, un super-spion CIA sub acoperire care decide să renunțe la cariera sa pentru a se căsători cu vecina (și iubita) lui, Gillian. Dar Bob mai are o misiune de îndeplinit înainte ca Gillian să zică „DA”: să-i castige pe copiii ei

  Regia: Brian Levant
  22 0
  5.4
 • The Wolfman (2010)

  Omul lup

  Larry se întoarce la casa părintească pentru a se împăca cu tatăl său. Aici se îndrăgostește de Gwen. Când Larry o salvează pe o prietenă a lui Gwen de un lup, bărbatul e mușcat și devine vârcolac. Sătenii încep să vâneze bestia.

  Regia: Joe Johnston
  Oscar-uri:
  32 3
  5.8
 • Tooth Fairy (2010)

  Zâna Măseluță

  Tess, o puştoaică de şase ani, este extrem de mâhnită când Derek, un jucător de hochei îi spune verde în faţă că nu există Zâna Măseluţă. Drept pedeapsă pentru gafa lui, imensul sportiv va trebui să preia pentru o vreme atribuţiile celebrei zâne.

  Regia: Michael Lembeck
  14 0
  5.0
 • Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)

  Percy Jackson și olimpienii: Hoțul fulgerului

  Percy Jackson este nimeni altul decât fiul celebrului Poseidon, zeul mărilor. Conceput cu o muritoare și prin urmare semi-zeu, Percy va fi implicat fără să vrea într-o ciorovăială între zei și titani, pe care o va rezolva într-un mod foarte original.

  Regia: Chris Columbus
  32 2
  5.9
 • Edge of Darkness (2010)

  Scăpat de sub control

  Detectivul specializat pe omucideri Craven investighează uciderea propriei sale fiice, o activistă cu convingeri politice incomode. Craven descoperă nu doar viaţa ei secretă, ci şi încercări de muşamalizare a cazului din partea unei mega-corporaţii.

  Regia: Martin Campbell
  42 2
  6.6
 • Shutter Island (2010)

  Insula Shutter

  Teddy Daniels ajunge împreună partenerul sau Chuck pe mica insulă Shutter, unde se află un ospiciu pentru tratarea condamnaților cu tulburări mentale. Cei doi investighează evadarea unei criminale, dar nimic în acest ospiciu nu este ceea ce pare.

  Regia: Martin Scorsese
  75 4
  8.2
 • The Book of Eli (2010)

  Cartea lui Eli

  Printre firavele aşezări omeneşti rămase după un cataclism nimicitor, un războinic singuratic, Eli (Denzel Washington), poartă o carte care ar putea reprezenta unica şansă de salvare a omenirii.

  Regia: Albert Hughes, Allen Hughes
  85 1
  6.8
 • Legion (2010)

  Legiunea

  Un grup de straini calatoresc prin lumea lovita de terifianta apocalipsa biblica. Un restaurant devine ultima linie de aparare si salvare a omenirii, dupa ce strainii afla despre chelnerita ca este insarcinata cu... mesia.

  Regia: Scott Stewart
  34 1
  5.3
 • From Paris with Love (2010)

  Din Paris cu dragoste

  Un obsedat de arme, care abia asteaptă să-i scape degetul pe trăgaci, Wax a fost trimis la Paris pentru a opri un atac terorist. Alături de noul său partener, James are ocazia să vadă o față obscură și complet ilegală a Parisului.

  Regia: Pierre Morel
  62 0
  6.4