Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2011 - pagina 80 din 87

  • Ferocious Planet (2011)

    Pe partea cealaltă

    Dupa 30 de ani de munca, cercetarile Dr. Jillian O'Hara sunt pe cale de a fi oprite, desi e prezentata o mare descoperire, ce consta in fabricarea primului generator din lume cu ajutorul caruia se pot creea dimensiuni paralele pentru prima data.

    Regia: Billy O'Brien
    1 0
    3.8
  • The Hit List (2011)

    Lista

    Un bărbat se confesează unui străin pe care îl întâlnește la un bar, amețit fiind. Îi dă necunoscutului o listă cu cinci persoane pe care ar vrea să le vadă moarte. La puțin timp după această întâmplare, acele cinci persoane de pe listă sunt ucise.

    Regia: William Kaufman
    14 0
    5.3
  • Monster Mutt (2011)

    Regia: Todd Tucker
    0 0
    3.7
  • Fast Five (2011)

    Furios și iute în viteza a 5-a

    După ce Dom Toretto este eliberat de fostul polițist Brian O'Conner, eroii fug din țară și strâng o echipă de specialiști ai volanului pentru a înfrunta un magnat corupt din Rio de Janeiro.

    Regia: Justin Lin
    134 2
    7.3
  • Rio (2011)

    Un papagal brazilian cam nătărău, locatarul unei frumoase colivii dintr-un orășel din Minnesota, decide pe nepusă masă să-și părăsească viața cea confortabilă dar plicticoasă pentru a descoperi cât mai multe despre originile sale.

    Regia: Carlos Saldanha
    20 0
    6.9
  • Hanna (2011)

    Hanna e antrenată de tatăl ei, fost ofițer CIA, să devină o mașină de ucis. Crescută în pustietate, Hanna n-are idee de preocupările unei fete de 14 ani, ci este mai pricepută la mânuirea cuțitului, a explozibililor și-a oricărei unelte letale.

    Regia: Joe Wright
    73 9
    6.7
  • Kill the Irishman (2011)

    Împotriva gangsterilor

    Inspirat din cartea "To Kill the Irishman: The War that Crippled the Mafia" a autorului Rick Porrello, filmul "Kill the Irishman" prezintă ascensiunea și decăderea lui Danny Greene, un lider de sindicat corupt al docherilor din port, care s-a...

    Regia: Jonathan Hensleigh
    27 1
    7.0
  • Scream 4 (2011)

    Țipătul 4

    După moartea lui Sidney Prescott, Dewez și Gayle se întorc în Woodsboro pentru inmormantarea acesteia. În timpul vizitei, sunt prinși în planul unui criminal de a omorî supraviețuitorii rămași.

    Regia: Wes Craven
    21 0
    6.2
  • The Dilemma (2011)

    Cum s-o dai să fie bine?

    Încă din colegiu, Ronny (Vince Vaughn), burlac convins, și Nick (Kevin James) au fost prieteni la bine și la rău. Acum sunt parteneri într-o firmă de design auto, pe punctul de a câștiga contractul vieții lor, care ar urma să le propulseze firma.

    Regia: Ron Howard
    7 0
    5.3
  • XIII: The Series (2011)

    XIII: Spion de sacrificiu

    10 0
    6.4
  • Happiness Is a Warm Blanket, Charlie Brown (2011)

    Fericirea e o pătură călduroasă, Charlie Brown

    Regia: Andrew Beall, Frank Molieri
    0 0
    7.2
  • The Roommate (2011)

    Colega de cameră

    O tânără studentă în primul an la facultate se mută în cămin alături de colega ei, Rebecca. Deşi la început se împacă foarte bine, cele două îşi dau seama că nu-i chip să convieţuiască în pace.

    Regia: Christian E. Christiansen
    3 1
    4.8
  • Sniper: Reloaded (2011)

    Lunetistul: Reîncărcarea

    Pușcașul marin Beckett pornește într-o misiune ONU în Republica Democratică Congo, când primește comanda de a interveni pentru salvarea unui fermier aflat în teritoriul inamic. Ajunsă la fața locului, echipa e prinsă într-o ambuscadă.

    Regia: Claudio Fäh
    22 0
    5.4
  • From Prada to Nada (2011)

    De la Prada la Nada

    Rămase fără niciun ban în urma morții subite a tatălui lor, două surori răsfățate sunt nevoite să se mute în casa mătușii lor hispanice, din zona de est a orașului Los Angeles.

    Regia: Angel Gracia
    8 3
    5.5
  • Game of Thrones (2011)

    Urzeala tronurilor

    Din sudul machivelic și sălbaticele ținuturi din est până în nordul înghețat și anticul zid ce protejează regatul de întuneric, două puternice familii sunt prinse într-un joc mortal, al cărui scop e controlul asupra celor Șapte Regate din Westeros.

    Scenariul: David Benioff, D.B. Weiss
    1784 63
    9.2