Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2012 - pagina 75 din 86

  • [REC] 3: Genesis (2012)

    [REC]³ Génesis

    Acest al 3-lea film din seria [REC] este un omagiu la adresa filmelor anterioare, însă numai până când o ia în cu totul altă direcţie. În această parte, virusul loveşte pe neaşteptate într-un grup de nuntaşi. Rezultatul este dezastruos.

    Regia: Paco Plaza
    7 1
    5.0
  • One Hit from Home (2012)

    The Gladiators

    Regia: David Aaron Stone, Johnny Meier
    0 0
    4.7
  • Ted (2012)

    Filmul spune povestea lui John Bennett, un bărbat care vrea cu tot dinandinsul să scape de... ursulețul lui de pluș, Ted, adus la viață de o dorință pusă în copilărie.

    Regia: Seth MacFarlane
    39 2
    6.9
  • Regia: Chang Youn-hyun
    0 0
    5.9
  • Canned Dreams (2012)

    Purkitettuja unelmia

    Regia: Katja Gauriloff
    0 0
    6.9
  • Soldiers of Fortune (2012)

    Soldații destinului

    Un bancher de pe Wall Street, un geniu in calculatoare, un mogul rus, un comerciant de arme si fondatorul unei companii de telefonie mobila sunt in cautare de aventuri. Acesti oameni vor sa experimenteze adrenalina razboiului pe o insula indepartata.

    Regia: Maxim Korostyshevsky
    7 2
    4.3
  • The Amazing Spider-Man (2012)

    Uimitorul Om-Păianjen

    Cu un nou interpret (britanicul Andrew Garfield), aventurile popularului supererou o iau de la început: îl vom vedea pe Peter din nou la liceu, chinuindu-se să-și stăpănească super-puterile și să-i țină piept periculosului său oponent, Șopârla.

    Regia: Marc Webb
    78 2
    6.9
  • The Raven (2012)

    Corbul

    Cînd o mamă și o fiică sînt găsite ucise în casa lor din Baltimore, în secolul al 19-lea, detectivul Emmett Fields (Luke Evans) face o descoperire șocantă: crima seamănă cu cea dintr-o colecție a scriitorului aspirant Edgar Allan Poe.

    Regia: James McTeigue
    18 1
    6.4
  • Area 407 (2012)

    Regia: Everette Wallin, Dale Fabrigar
    1 1
    3.6
  • Blue Lagoon: The Awakening (2012)

    Naufragiați în Laguna Albastră

    Plecati in Trinidad in scop umanitar, doi tineri se duc la o petrecere pe un iaht. Fata cade peste botd, iar baiatul sare dupa ea. Doar ca cei de pe iaht nu observa disparitia celor doi tineri care raman in mijlocul oceanului...

    Regia: Mikael Salomon, Eric Bross
    18 4
    5.3
  • The Forger (2012)

    Falsificatorul

    Joshua Mason (Josh Hutcherson), un adolescent de 15 ani, are probleme. Acesta a fost abandonat de catre mama lui, dependenta de droguri, astfel trebuind sa isi castige singur existenta, ratacind din loc in loc prin California.

    Regia: Lawrence Roeck
    4 0
    5.3
  • Perception (2012)

    Capcana minții

    Scenariul: Kenneth Biller, Michael Sussman
    23 1
    7.5
  • House of My Father (2012)

    Casa tatalui

    Atunci când tatăl contractează datorii pe care nu le mai poate achita, în ajutorul lui sare fratele mai mic pe nume Raul, care soseşte în Mexic împreună cu frumoasa şi pasionala lui logodnică, Sonia.

    Regia: Matt Piedmont
    6 1
    5.5
  • Agent Vinod (2012)

    Agentul Vinod

    Saif s-a pregătit pentru a deveni agent, în timp ce Bebo joacă rolul unui agent secret, cu trăsături agile şi discrete. Filmul este un thriller clasic, cu o atracţie încărcată între personajele care formează cel mai cunoscut cuplu de la Bollywood.

    Regia: Sriram Raghavan
    3 0
    5.2
  • Chernobyl Diaries (2012)

    Jurnalul terorii

    “Jurnalul terorii” urmăreşte povestea unui grup de cinci tineri în căutare de senzaţii tari, care se aventurează în oraşul contaminat Pripyat, cel al muncitorilor de la centrala nucleară de la Cernobîl. Dar scurta lor excursie printre clădirile...

    Regia: Bradley Parker
    9 3
    5.0