Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2012 - pagina 78 din 86

  • Longmire (2012)

    Descris ca un thriller contemporan, serialul Longmire are la bază romanele de mister "Walt Longmire", scrise de Craig Johnson. Walt Longmire, interpretat de Robert Taylor, este un şerif carismatic şi dedicat din Absaroka County, Wyoming, rămas...

    Scenariul: Hunt Baldwin, John Coveny
    105 2
    8.3
  • Dallas (2012)

    Serialul Dallas revine continuand celebra drama. JR, Bobby si Sue Ellen Ewing se reintorc cu toate secretele, schemele si tradarile lor. De data aceasta li se alatura si noua generatie a familiei Ewing, care duce ambitia si viclenia la un nou nivel.

    Scenariul: David Jacobs, Cynthia Cidre
    9 1
    7.2
  • Dark Shadows (2012)

    Umbrele întunecate

    Filmul, scris de John August, este bazat pe celebrul serial supranatural cu același nume al anilor '60 creat de Dan Curtis. Johnny Depp îl interpretează pe Barnabas Collins, vampirul ale cărui aventuri sunt descrise în film.

    Regia: Tim Burton
    29 4
    6.2
  • Saving Hope (2012)

    Păstrează speranța

    Scenariul: Morwyn Brebner, Malcolm MacRury
    8 1
    7.4
  • Piranha 3DD (2012)

    După povestea de la Lacul Victoria, bancul de piranha se îndreaptă în amonte, în Big Wet, un parc acvatic. Deși au venit să scalde și să se distreze, personalul și turiștii primesc mai mult decât se așteptau când trebuie să înfrunte sângeroși pești.

    Regia: John Gulager
    9 1
    3.8
  • A.C.A.B. - All Cops Are Bastards (2012)

    Toți polițiștii sunt corupți

    Acest film este făcut în memoria lui Gabriele Sandri, suporterul italian împușcat de un polițist la un meci de fotbal. Filmul ne arată cât de corupți sunt polițiștii italieni mai ales când vine vorba să se acopere unul pe celălalt și cât de...

    Regia: Stefano Sollima
    5 1
    6.6
  • The Dictator (2012)

    Dictatorul

    Sacha Baron Cohen se ia de dictatorii moderni în noua sa comedie. Inspirat de excesele lui Saddam Hossein şi Muammar Gaddafi, Cohen îl interpretează pe generalul Alladeen, hotărât să-şi dea viaţa pentru ca democraţia să nu învingă niciodată.

    Regia: Larry Charles
    42 2
    6.4
  • Prometheus (2012)

    Prometeus

    Trei decenii înainte de lupta lui Ripley cu înfiorătorii xenomorfi, o echipă de cercetători descoperă indicii cu privire la originea umanității, ceea ce-i îndeamnă să pornească într-o călătorie spre colțurile cele mai întunecate ale universului.

    Regia: Ridley Scott
    218 4
    7.0
  • Dupa ce si-a pierdut sotul, mama lui Kelly e nevoită să-l angajeze pe Toby pentru a avea grijă de herghelie și de grajduri. Starea de spirit a fetei se schimbă. Motivul e Flicka, mustangul negru care vine odată cu Toby și de care Kelly se atașează.

    Regia: Michael Damian
    6 0
    5.9
  • Wanderlust (2012)

    Cu lumea-n cap

    George şi Linda cred că viaţa lor e pe făgaşul cel bun când cumpără un apartament în New York. Doar că George îşi pierde slujba si cuplul decide sa se mute la rude, în Georgia. Drumul până acolo se va dovedi o sursa inepuizabila de păţanii trăznite.

    Regia: David Wain
    16 1
    5.6
  • Snow White and the Huntsman (2012)

    Albă ca zăpada și războinicul vânător

    În basm, Regina cea Rea îi ordonă vanatorului să o ducă pe Albă ca Zăpada în pădure și să o omoare, dar vânătorul o eliberează. În noua abordare a basmului acesta acționează ca un mentor, învățând-o pe fata să se lupte și să supraviețuiască.

    Regia: Rupert Sanders
    79 1
    6.1
  • Big Miracle (2012)

    Misiune de salvare

    Filmul spune povestea lui Rachel și a lui Adam, doi tineri implicați in ceea ce avea să primească numele Operațiunea Breakthrough: vor elibera un grup de balene cenușii amenințate să rămână captive în spatele unei bariere de ghețari din Alaska.

    Regia: Ken Kwapis
    9 0
    6.5
  • Hirokin: The Last Samurai (2012)

    Hirokin: răzbunarea samuraiului

    Hirokin, un erou reticent marcat de un trecut întunecat, trebuie să îșî îndeplinească destinul atunci când este forțat să aleagă între lupta pentru răzbunarea familiei sale și lupta pentru eliberarea popurului său abuzat.

    Regia: Alejo Mo-Sun
    5 0
    3.3
  • Scandal (2012)

    Un fost consultant de relaţii cu media al preşedintelui Statelor Unite, Olivia Pope şi-a dedicat viaţa protejării şi apărării imaginii publice şi a secretelor elitei ţării. Respectată şi temută în acelaşi timp, Olivia părăseşte Casa Alba pentru...

    Scenariul: Shonda Rhimes
    224 2
    7.7
  • Continuum (2012)

    Într-un viitor distopic, în anul 2077, guvernele au căzut şi marile corporaţii au preluat controlul. Folosind o forţă de securitate numită "Serviciul de protecţie", acestea restrâng sistematic drepturile populaţiei. Grupul terorist Liber8 luptă...

    Scenariul: Simon Barry
    46 1
    7.6