Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2012 - pagina 82 din 86

  • Gone (2012)

    Dispărută

    Când sora ei dispare, Jill este convinsă că de vină este criminalul în serie care a răpit-o şi pe ea cu doi ani în urmă. Pentru a-şi salva sora, Jill porneşte în căutarea criminalului, fără a sta o clipă să se gândească la consecinţe

    Regia: Heitor Dhalia
    11 0
    5.9
  • Meeting Evil (2012)

    Întâlnind răul

    Povestea lui John Felton, un agent imobiliar rămas fără slujbă. După ce e concediat, viața sa e transformată de întâlnirea cu un Richie, care îi cere ajutorul și care îl implică într-o crimă violentă ce îl transformă pe John într-un bărbat disperat.

    Regia: Chris Fisher
    3 0
    5.3
  • Magic City (2012)

    Orașul magic

    Serialul se concentrează pe activitatea şi pe viaţa plină de lux şi zbucium a familiilor membre ale grupările mafiote din Miami-ul sfârşitului anilor '50, în perioada preluării puterii de către Fidel Castro în Cuba

    Scenariul: Mitch Glazer
    7 0
    7.6
  • Wrath of the Titans (2012)

    Furia titanilor

    Perseu încearcă să ducă o viață liniștită și să fie un tată bun pentru fiul său Helius. Între timp, o luptă pentru supremație se dezlănțuie între zei și titani, după ce ultimii, conduși de liderul lor, Kronos, se eliberează din adâncurile infernului.

    Regia: Jonathan Liebesman
    73 3
    5.7
  • The Courier (2012)

    Curierul

    Morgan interpretează rolul unui curier ce are reputația de a livra întotdeauna marfa, iar acum are misiunea de a preda o servietă unui asasin platit

    Regia: Hany Abu-Assad
    9 3
    4.5
  • Tangled Ever After (2012)

    O poveste încâlcită până la adânci bătrâneți

    Rapunzel și Eugene sunt în toiul pregătirilor de căsătorie. Totul pare perfect, insa Eugene se arată din nou nemulțumit de modul în care e desenat nasul său în afișe, iar Pascal și Maximus au pierdut inelele mirilor.

    Regia: Nathan Greno, Byron Howard
    9 1
    7.5
  • Wyatt Earp's Revenge (2012)

    Răzbunarea lui Wyatt Earp

    După ce iubita lui este ucisă mișelește, Wyatt Earp pleacă în căutarea fraților Kenedy. Protejați de un tată influent, aceștia știu că legea nu îi poate atinge. Însă, acest lucru nu este valabil și atunci când Earp trebuie să-și facă datoria.

    Regia: Michael Feifer
    6 0
    4.5
  • The Watermen (2012)

    Regia: Matt L. Lockhart
    0 0
    3.1
  • Bent (2012)

    Scenariul: Tad Quill
    1 0
    6.9
  • Bending the Rules (2012)

    Bătaia e ruptă din rai!

    Nick Blades este un polițist trimis în judecată pentru fapte de corupție. Procurorul adjunct Theo Gold este omul responsabil cu punerea lui în spatele gratiilor. Cei doi se văd obligati să coopereze într-un caz legat de un criminal periculos...

    Regia: Artie Mandelberg
    2 0
    4.8
  • The Hunger Games (2012)

    Jocurile foamei

    Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord se întinde națiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului, în fiecare an e organizat un concurs sadic și sângeros - Jocurile Foamei.

    Regia: Gary Ross
    85 4
    7.2
  • Breaking Wind (2012)

    O parodie semnată Craig Moss, regizor cu deosebită aplecare asupra acestui gen, bazată pe fenomenul global cunoscut sub numele "Twilight Saga"

    Regia: Craig Moss
    1 0
    2.3
  • Act of Valor (2012)

    Invincibil

    O îmbinare fără precedent între eroismul din viața reală și cinematografia originală, "Act of Valor" prezintă un grup de militari americani Navy Seals într-o poveste puternică despre terorismul global contemporan.

    Regia: Scott Waugh, Mike McCoy
    31 2
    6.4
  • Povestea a patru baieti, starurile echipei de baschet a liceului Charlevoix, neinvinsi pe teren si nedespartiti in afara lui, care datorita unei intamplari se vad pusi in situatia de a lupta pentru propria lor viata si prietenie.

    Regia: John Grooters
    0 0
    4.4
  • The Viral Factor (2012)

    Factorul viral

    Jon escorteaza un om de știință. Pe drum, un membru al echipei sale îl împușcă pe Jon în cap si il răpește pe omul de știință. Când agentul se trezește în spital, afla că în câteva săptămâni glonțul din creierul lui îi va cauza paralizia totală...

    Regia: Dante Lam Chiu-Yin
    4 0
    5.9