Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2013 - pagina 72 din 85

  • Vive la France (2013)

    Vivat Franța!

    Muzafar și Feruz sunt doi ”frumoși” păstori din Taboulistan… o mică țară din Asia Centrală, de care nimeni nu ar ști că există. Celor doi ciobani li se incredinteaza misiunea vieții lor. Ei trebuie să distrugă Turnul Eiffel!

    Regia: Michaël Youn
    11 0
    5.8
  • Trance (2013)

    Capcana minții

    Un conducător de licitații de artă își unește forțele cu o bandă de infractori pentru a fura o lucrare de artă care valorează milioane de dolari, dar dupa ce primeste o lovitură în cap în timpul jafului, nu-și mai poate aminti unde a ascuns tabloul.

    Regia: Danny Boyle
    27 1
    6.9
  • Skytten (2013)

    Lunetistul

    Mia Moesgaard, reporter la o televiziune daneză de ştiri, trebuie să realizeze un reportaj despre negocierile dintre cele două guverne - american şi danez - în privinţa forărilor pentru petrol din Groenlanda. Atmosfera de tensiune care însoţeşte...

    Regia: Annette K. Olesen
    3 0
    5.6
  • 42 (2013)

    42: Povestea lui Jackie Robinson

    Filmul spune povestea vieții lui Jackie Robinson, sportiv american ce a devenit primul bărbat de culoare acceptat să joace în Prima Ligă (MLB). El a întrerupt segregarea rasială din baseball când a debutat în 1947 la echipa Brooklyn Dodgers.

    Regia: Brian Helgeland
    6 0
    7.5
  • The Rambler (2013)

    Hoinarul

    Regia: Calvin Lee Reeder
    0 0
    4.8
  • Aurangzeb (2013)

    Împăratul

    Gurgaon este cel mai modern oraş din "Strălucitoarea Indie", cea mai nouă frontieră de cucerit pentru cei care înţeleg domeniul imobiliar. Acest oraş s-a transformat dintr-unul mic într-un oraş satelit în numai cincisprezece ani. Cu toate acestea,...

    Regia: Atul Sabharwal
    0 0
    6.5
  • Crossing Lines (2013)

    Polițiști fără frontiere

    Crossing Lines este o producţie ce prezintă activitatea Curţii Internaţionale împotriva Criminalităţii (ICC), o instituţie europeană specializată în investigarea crimelor transfrontaliere. O echipă internaţională formată din detectivi de elită se...

    Scenariul: Edward Allen Bernero
    24 0
    7.3
  • Odd Thomas (2013)

    Thomas cel ciudat

    Într-un orășel din California, un tânăr bucătar, Odd Thomas, este abordat de fantoma unei tinere fete care a fost violată și ucisă. Prin capacitatea sa unică de a-i înțelege pe cei morți, acesta e condus la criminalul fetei, fost coleg de școală.

    Regia: Stephen Sommers
    32 1
    6.8
  • Redemption (2013)

    Legea străzii

    Jason Statham este Joey, un fost soldat din Forțele Speciale, ajuns acum să trăiască pe străzi, în lumea de infractori din Londra, și care acum se transformă în Înger Răzbunător când destinul îl obligă să-și asume identitatea altcuiva.

    Regia: Steven Knight
    44 2
    6.2
  • The Purge (2013)

    Noaptea judecății

    Într-o Americă devastată de crime și cu închisori sufocate de infractori, guvernul decide ca, o dată pe an, să se instaureze 12 ore în care orice fel de activitate criminală să se poată desfășura fără să fie pedepsită.

    Regia: James DeMonaco
    21 2
    5.7
  • Blindsided (2013)

    Teroare la etaj

    Povestea se învârte în jurul Sarei, o jurnalistă care a rămas oarbă realizând un reportaj în Irak, care suferă de agorafobie. Sara este urmărită în propriul ei apartament de un hoț și un criminal sadic.

    Regia: Joseph Ruben
    9 0
    5.5
  • The Fosters (2013)

    Scenariul: Peter Paige, Bradley Bredeweg
    9 0
    8.0
  • Scenariul: Shane Brennan
    3 0
    7.1
  • Acțiunea are loc în statul american Maine, în micul Chester's Mill, un orășel care se trezește izolat de tot ce-l înconjoară din cauza apariției unei misterioase cupole transparente, imposibil de penetrat. Dacă apariția misterioasă a domului nu...

    Scenariul: Brian K. Vaughan
    32 3
    6.5