Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2013 - pagina 78 din 85

  • Zombieland (2013)

    Regia: Eli Craig
    0 0
    5.8
  • Barbie in the Pink Shoes (2013)

    Barbie în pantofii roz de balerină

    Barbie o joacă pe Kristyn, o balerină care descoperă o pereche magică de balerini roz care o transportă într-o lume fantastică, unde dansează în spectacole renumite.

    Regia: Owen Hurley
    0 0
    5.6
  • Crush (2013)

    Regia: Malik Bader
    3 0
    5.6
  • Assassins Run (2013)

    Shadows of the White Nights

    Maya devine ținta mafiei rusești după ce soțul ei, un om de afaceri american de succes, e omorât.

    Regia: Sofya Skya, Robert Crombie
    9 1
    4.3
  • Defiance (2013)

    Actiunea serialului este plasata in viitorul apropiat, unde o rasa de extraterestri numiti Votani, a venit pe Pamant in cautarea unei noi case, dupa ce sistemul lor solar a fost distrus. In ciuda lungilor negocieri cu guvernul Pamantului, odata...

    Scenariul: Rockne S. O'Bannon, Kevin Murphy, Michael Taylor
    26 0
    7.0
  • The Numbers Station (2013)

    Stația numerelor

    Ultima misiune a lui Emerson Kent, un veteran CIA, a fost un dezastru. Totuși, i se mai dă o șansă. Noua lui misiune e să o păzească pe Katherine, o specialistă în coduri care lucrează la o baza super-secretă a CIA.

    Regia: Kasper Barfoed
    14 1
    5.6
  • Shadow People (2013)

    Gazda unui talk-show de radio dezvaluie o conspiratie despre intalnirile cu fiintele misterioase cunoscute sub numele de "the shadow people" si rolul lor in decesele inexplicabile a catorva sute de victime in anii '80.

    Regia: Matthew Arnold
    5 1
    5.3
  • Da Vinci's Demons (2013)

    Demonii lui Da Vinci

    Serialul urmăreşte poveştile nespuse despre viaţa lui Leonardo Da Vinci în anii săi petrecuţi în Florenţa perioadei Renaşterii. În vârstă de 25 de ani, artist, inventator, spadasin, amant, visător şi idealist, el se luptă cu graniţele propriului...

    Scenariul: David S. Goyer
    59 2
    7.9
  • Oblivion (2013)

    Planeta uitată

    Locuitor al unui Pământ situat într-un viitor spectaculos, confruntarea unui om cu trecutul îl va conduce într-o călătorie a descoperirilor și a redefinirii personale în vreme ce luptă din răsputeri să salveze de la pieire întreaga omenire.

    Regia: Joseph Kosinski
    134 3
    7.0
  • Broken City (2013)

    Orașul corupt

    Exclus din poliţie în urma unui incident armat, un detectiv particular primeşte o misiune importantă de la un candidat la primăria New York-ului. Va avea de înfruntat pericole pentru a putea ieşi cu din intriga şi corupţia pe care le descoperă.

    Regia: Allen Hughes
    27 2
    6.1
  • The Host (2013)

    Gazda

    Gazda prezintă o poveste de dragoste ce depăşeşte graniţele imaginaţiei. Într-un viitor extrem de sumbru, Pământul este ocupat de o specie de extratereştri paraziţi, care pun stăpanire pe corpul uman, inhibând emoţiile, personalitatea şi conştiinţa.

    Regia: Andrew Niccol
    33 5
    5.8
  • 13 Eerie (2013)

    Regia: Lowell Dean
    3 1
    4.5
  • Dead Man Down (2013)

    Dead Man Down: Gustul răzbunării

    Victor este unul din oamenii de bază ai lui Alphonse, cel mai temut gangster din New York şi cel din cauza căruia şi-a pierdut familia. Când primeşte sarcina de a-l găsi pe cel care îi ameninţă şeful, Victor o cunoaşte pe Beatrice (Noomi Rapace).

    Regia: Niels Arden Oplev
    38 3
    6.4
  • Evil Dead (2013)

    Cartea morților

    Remake al filmului cu acelasi nume regizat de Sam Raimi in 1981. Cinci prieteni calatoresc la o cabana din padure unde fara sa isi dea seama dezlantuie forte malefice.

    Regia: Fede Álvarez
    26 4
    6.5