Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2014 - pagina 78 din 95

  • O echipă de arheologi descopera o mumie, declanșând un blestem de moarte din mormântul etern.

    Regia: Patrick McManus
    5 4
    1.8
  • The Purge: Anarchy (2014)

    Noaptea judecății: Anarhia

    Filmul explorează evenimente petrecute în unica noapte din an când, timp de 12 ore, orice crimă rămâne nepedepsită. În centrul atenției este un bărbat (Frank Grillo) hotărât să profite de Noaptea judecății pentru a răzbuna moartea fiului său.

    Regia: James DeMonaco
    18 2
    6.4
  • War Story (2014)

    Este povestea unei fotografe de război traumatizate, spusa din punctul ei de vedere. Iar modul în care camera spune povestea rămâne fidel acestui personaj care se confrunta cu confuzia, negarea și durerea.

    Regia: Mark Jackson
    0 0
    3.9
  • Fasten Your Seatbelts (2014)

    Puneți-vă centurile de siguranță!

    Elena, o tânără chelneriță, și Antonio, un tânăr mecanic, nu par deloc să fie făcuți unul pentru celălalt. Cu toate acestea, ei sunt copleșiți de o atracție reciprocă și încearcă să se evite. Oare cine va fi cel care va ceda primul?

    Regia: Ferzan Özpetek
    1 1
    6.5
  • Sequestered (2014)

    Restricționați

    Scenariul: Aaron Tracy
    1 0
    6.8
  • Hercules (2014)

    Hercule

    Chinuit de amintirea unui păcat din trecut, Hercule devine mercenar. Pornește spre vechea Grecie punându-se în slujba bogaților. Dar când mărinimosul conducător al Traciei îi cere ajutorul, Hercule vede în ast ocazia de a face ca binele să triumfe

    Regia: Brett Ratner
    89 1
    6.0
  • The Villain (2014)

    Ticălosul

    Când iubita lui devine cea mai recentă victimă a unui criminal în serie, Guru șterge linia dintre bine și rău și pornește în căutarea ucigașului. Eroul nu se va da în lături de la nimic pentru a obține răzbunarea.

    Regia: Mohit Suri
    7 0
    6.6
  • După ce în urma unui accident auto rămâne fără prietena sa posedată Kisha, Malcom (Wayans), o întâlnește și se îndrăgostește de Megan, mamă singură a doi copii. Malcom se mută în noua sa casă, alături de noua sa familie, însă începe să observe...

    Regia: Michael Tiddes
    18 0
    4.7
  • Regia: Dragan Bjelogrlić
    2 0
    8.1
  • The Knick (2014)

    Knick

    Plasat în 1900, în New York, serialul original Cinemax The Knick/Knick prezintă povestea unor chirurgi străluciţi, a asistentelor şi a personalului dintr-un spital din New York, care revoluţionează medicina într-o perioadă foarte grea

    Scenariul: Jack Amiel, Michael Begler
    21 2
    8.5
  • Mammon (2014)

    Scenariul: Vegard Eriksen Stenberg, Gjermund Eriksen
    2 0
    6.8
  • Home (2014)

    At the Devil's Door

    Când ambițioasei tinere agent imobiliar Leigh i se cere să vândă o casă cu un trecut dubios, ea se întâlnește cu o fată tulburată despre care află că este fiica fugară a cuplului care vinde proprietatea. Când Leigh încearcă să intervină și să o...

    Regia: Nicholas McCarthy
    2 0
    4.8
  • Bears (2014)

    Urșii

    Bears (Urșii) este un documentar care urmărește viața unei familii de urși Grizzly din Alaska împreună cu tinerii lor pui, cărora le sunt predate cele mai importante lecții de viață și de supraviețuire în sălbăticie.

    Regia: Alastair Fothergill, Keith Scholey, Adam Chapman
    8 0
    7.3
  • 22 Jump Street (2014)

    O altă adresă de pomină

    Pe Schmidt și Jenko îi așteaptă noi încercări. Vor trebui să lucreze sub acoperire într-un colegiu. Când Jenko își întâlnește perechea, iar Schmidt reușește să se infiltreze în boema artistică a facultății, parteneriatul lor va începe să scârțâie.

    Regia: Phil Lord, Christopher Miller
    38 5
    7.0
  • Holiday: A Soldier is Never Off Duty (2014)

    Un soldat nu are vacanță

    Un ofițer militar își folosește inteligenta și abilitățile de luptă pentru a vâna și doboari un terorist care urmărește să faca ravagii in Mumbai prin intermediul celulelor teroriste aflate sub comanda sa.

    Regia: A.R. Murugadoss
    3 0
    7.2