Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2016 - pagina 46 din 105

  • A Definitely or Maybe (2016)

    Un tată de familie

    Cnd fiul său primește un diagnostic grav, Dane este brusc prins între realizarea visului său profesional și petrecerea timpului cu familia, care are nevoie de el mai mult ca niciodată...

    Regia: Mark Williams
    83 2
    6.5
  • Viking (2016)

    Sfârșitul secolului X. După moartea tatălui său, tânărul prinț viking Vladimir de Novgorod este forțat să plece in exil peste marea înghețată.

    Regia: Andrey Kravchuk
    21 5
    4.6
  • Between Sea and Land (2016)

    Între mare și pământ

    Un bărbat tânjește să intre în oceanul care se află dincolo de strada pe care locuiește, dar suferă de o boală care îl împiedică să facă lucrul acesta.

    Regia: Manolo Cruz, Carlos del Castillo
    0 0
    7.4
  • Maudie (2016)

    Maudie

    Sally Hawkins și Ethan Hawke interpretează rolurile principale în acest film despre artista canadiană Maud Lewis care a trecut peste problemele de sănătate ca să devină una dintre cele mai apreciate pictorițe din istoria țării.

    Regia: Aisling Walsh
    30 0
    7.6
  • Paradise (2016)

    Paradise urmărește destinele a trei oameni ale căror drumuri se încrucișează în vremurile teribile ale războiului: Olga, o aristocrată rusă, membră a Rezistenței Franceze, Jules, un colaboraționist francez și Helmut, un ofițer nazist de rang înalt

    Regia: Andrei Konchalovsky
    5 0
    7.0
  • Summertime (2016)

    Vara

    Adolescenții italieni Maria și Marco se află într-o călătorie prin America unde întâlnesc un cuplu de homosexuali. Cei patru leagă o prietenie puternică și pornesc într-o explorare entuziastă a iubirii, a vieții și a lor înșiși.

    Regia: Gabriele Muccino
    2 1
    6.2
  • London Town (2016)

    Orașul Londra

    Actorul Jonathan Rhys-Meyers, starul lui The Tudors, îl va interpreta pe Joe Strummer, un muzician britanic care și-a pus amprenta asupra istoriei muzicale a anilor ’70 prin hit-urile lansate cu trupa sa, The Clash.

    Regia: Derrick Borte
    2 0
    6.4
  • Harmonium (2016)

    Armoniu

    Toshio trăiește liniștit alături de soția și fiica lui. Un vechi prieten, proaspăt eliberat din închisoare, apare la atelierul său. Toshio îl găzduiește și îi oferă un loc de muncă. Treptat, Yasaka intervine în viața sa de familie, schimbând totul.

    Regia: Koji Fukada
    4 0
    6.9
  • The Stopover (2016)

    Un popas

    La sfârșitul misiunii lor în Afganistan, două tinere primesc trei zile de ”permisie” și merg împreună cu colegii de unitate într-un complex de cinci stele din Cipru. Dar nu este atât de ușor să uiți războiul și să lași în urmă violența.

    Regia: Delphine Coulin, Muriel Coulin
    1 0
    6.2
  • Gabriel Iglesias: I'm Sorry for What I Said When I Was Hungry (2016)

    Gabriel Iglesias: Îmi pare rău pentru ce-am spus când îmi era foame

    Amatorul de cămăși hawaiiene Gabriel „Fluffy” Iglesias își distrează publicul cu polițiști care conduc Priusuri, cadouri rasiste și taco servit de femei.

    Regia: Manny Rodriguez
    2 0
    7.5
  • The Northlander (2016)

    Războiul clanurilor

    Ne aflam in anul 2961, cand civilizatia s-a prabusit si natura si-a revendicat pamantul. Un vanator pe nume Cygnus este chemat sa-si protejeze oamenii. El trebuie sa gaseasca o cale pentru ca oamenii sai sa supravietuiasca.

    Regia: Benjamin Ross Hayden
    21 22
    3.7
  • Ice Guardians (2016)

    Regia: Brett Harvey
    3 0
    7.4
  • Mindenki (2016)

    Cântecul

    Inspirat de o poveste adevărată, scurtmetrajul urmărește un cor de școală câștigător de premii și noua fată din clasă a cărei sosire pornește o întreagă serie de evenimente care ar putea expune adevărul întunecat din spatele faimei corului.

    Regia: Kristóf Deák
    Oscar-uri:
    1 0
    8.0
  • Hey (2016)

    Datoriile îl obligă pe Leo să intre cu forța în apartamentul Ellei, o tânără artistă care a fost diagnosticată cu o boală devastatoare. O legătură ciudată se formează între cei doi și viețile lor vor fi schimbate pentru totdeauna.

    Regia: Alex Jovanoski
    0 0
    7.1
  • Paris Can Wait (2016)

    Parisul poate aștepta

    Filmul urmărește povestea unei femei pe nume Anne, soția unui producător important de la Hollywood, care ajunge într-o excursie neașteptată prin Franța cu partenerul de afaceri al soțului, redescoperindu-și pofta de a trăi.

    Regia: Eleanor Coppola
    22 3
    5.8