Filmele și serialele cu 50 Cent

 • 50 Cent

  50 Cent

  49 de ani
  Data nașterii: 06.07.1975
  Locul nașterii: New York City, New York, USA
 • Expend4bles (2023)

  Expendables 4: Eroi de sacrificiu

  Eroii de sacrificiu se așează, din nou, în formație de luptă. De data asta au de înfruntat un traficant de arme care are sub comandă o uriașă armată privată.

  Regia: Scott Waugh
  165 16
  4.8
 • Supreme Team (2022)

  0 1
  6.9
 • Escape Plan: The Extractors (2019)

  Testul suprem: Extractorii

  După ce expertul în securitate Ray Breslin a fost angajat să salveze fiica răpită a unui mogul al tehnologiei din Hong Kong, iubita lui Breslin este, de asemenea, capturată și ținută într-o închisoare letonă teribilă...

  Regia: John Herzfeld
  127 18
  4.4
 • Escape Plan 2: Hades (2018)

  Testul suprem 2: Hades

  Escape Plan 2: Hades urmărește povestea lui Ray, expert în securitate, care conduce o echipă de specialiști de elită în domeniul securității, instruiți în arta evadării din cele mai sigure închisori din lume.

  Regia: Steven C. Miller
  192 36
  3.9
 • Den of Thieves (2018)

  Frăția hoților

  Jaful suprem pornește de la ideea scoaterii din circulație a 120 milioane de dolari de sub nasul celui mai performant department de poliție din L.A.. Când infractorii au și insigne, te întrebi dacă pericolul îl reprezintă hoții sau oamenii legii.

  Regia: Christian Gudegast
  439 38
  7.0
 • Southpaw (2015)

  Lovitură de stânga

  Un boxer luptă din greu pentru a ajunge în top, dar descoperă că între timp viaţa lui se destramă în jurul său

  Regia: Antoine Fuqua
  33 1
  7.3
 • The Prince (2014)

  Prințul

  Un asasin pensionat este atras înapoi în viața pe care a lăsat-o în urmă când fiica lui este răpită. Ca să o salveze, trebuie să se lupte cu fostul său rival.

  Regia: Brian A. Miller
  21 1
  4.6
 • Power (2014)

  Puterea

  Power este povestea lui James 'Ghost' St. Patrick, interpretat de Omari Hardwick, un înstărit proprietar al unui club de noapte din New York care, atunci când nu își tratează clientela, își joacă al doilea rol, acela de lord al drogurilor

  Scenariul: Courtney Kemp Agboh
  406 6
  8.1
 • Escape Plan (2013)

  Escape Plan: Testul suprem

  Ray Breslin este cea mai înaltă autoritate în securitatea structurală. După ce a analizat securitatea tuturor închisorilor pentru a înființa închisori de înaltă siguranță, competența lui este pusă la încercare.

  Regia: Mikael Håfström
  90 0
  6.7
 • Fire with Fire (2012)

  Luptând cu focul

  Fire with Fire este o dramă în care pompierul Jeremy Coleman (Josh Duhamel) este martor la o crimă comisă de Hagan (Vincent D'Onoforio). Detectivul Mike Cella (Bruce Willis) îl prinde, dar Jeremy este amenințat de către Hagan.

  Regia: David Barrett
  18 0
  5.6
 • Freelancers (2012)

  Polițist pe cont propriu

  Sarcone trebuie să decidă dacă tânărul are stofă pentru a fi polițist în secția sa și îi pune la încercare loialitatea, încrederea și respectul. Când iese la iveală adevărul despre moartea tatălui polițistului novice, acesta vrea să se răzbune.

  Regia: Jessy Terrero
  12 1
  4.7
 • Setup (2011)

  Furtul de diamante

  Un grup de prieteni se implică într-un furt de diamante. Biggs e cel care a orchestrat furtul și de care toți ceilalți știu de frică. Vincent ajunge într-o ambuscadă, iar Sonny trebuie să recupereze banii înainte ca lucrurile să degenereze.

  Regia: Mike Gunther
  9 0
  4.4
 • Blood Out (2011)

  Răzbunare

  Seriful Spencer renunță la insignă și merge sub acoperire să caute dreptate pentru moartea fratelui său și își intersectează calea cu Arturo (Val Kilmer), liderul unei rețele internaționale implicate în traficul de ființe umane.

  Regia: Jason Hewitt
  6 0
  4.4
 • Gun (2010)

  Armă

  Rich (50 Cent) este un traficant de arme care intentioneaza sa "curete" toata concurenta impreuna cu alti gangsteri. Angel (Val Kilmer) tocmai a iesit din inchisoare si este plasat in organizatia lui Rich pentru a-i inscena o afacere cu politia.

  Regia: Jessy Terrero
  3 0
  3.8
 • Twelve (2010)

  Doisprezece

  Un tânăr dealer de droguri priveşte neputincios cum viaţa lui care, de altfel, funcţiona ca unsă este distrusă de un eveniment tragic. Dupa ce vărul lui este ucis, prietenul lui cel mai bun este acuzat şi arestat pentru crimă

  Regia: Joel Schumacher
  4 0
  5.6