Filmele și serialele cu Aaron Taylor-Johnson

 • Aaron Taylor-Johnson

  Aaron Taylor-Johnson

  34 de ani
  Data nașterii: 13.06.1990
  Locul nașterii: High Wycombe, Buckinghamshire, England, UK
 • The Fall Guy (2024)

  Cascadorul

  Este cascador și, la fel ca toți cei din comunitatea cascadorilor, este aruncat în aer, împușcat, prăbușit, aruncat prin geamuri și aruncat de la cea mai mare înălțime, totul pentru distracția noastră. Iar acum, proaspăt accidentat după un...

  Regia: David Leitch
  98 17
  7.0
 • Bullet Train (2022)

  Trenul asasinilor

  Cinci asasini se îmbarcă în același tren ultra-rapid care călătorește între Tokyo și Morioka, având pe traseu doar câteva opriri. Fiecare dintre cei cinci realizează curând că misiunea sa are ceva în comun cu ale celorlalți.

  Regia: David Leitch
  272 33
  7.3
 • Calls (2021)

  Scenariul: Fede Álvarez
  7 2
  7.7
 • The Wall (2017)

  Zidul

  Un thriller psihologic care urmărește povestea a doi soldați țintuiți pe loc de un lunetist irakian, având între ei doar un zid care riscă să se prăbușească.

  Regia: Doug Liman
  93 28
  6.2
 • Nocturnal Animals (2016)

  Animale de noapte

  Un thriller romantic tulburător, care explorează granița fină dintre iubire și cruzime, răzbunare și ispășire. Protagoniști sunt Amy Adams și Jake Gyllenhaal, în rolurile unui cuplu divorțat care descoperă secrete întunecate unul despre celălalt.

  Regia: Tom Ford
  69 11
  7.5
 • Avengers: Age of Ultron (2015)

  Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron

  Ultron, robotul creat pentru a-i înlocui pe Răzbunători în apărarea Pământului, capătă conștiință și declară că oamenii trebuie să moară până la unul. Vor reuși Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră și Hulk să îi țină piept?

  Regia: Joss Whedon
  188 2
  7.3
 • Godzilla (2014)

  Legendarul personaj Godzilla recreează atmosfera epică specifică în Godzilla 3D, o aventură cu totul spectaculoasă, plină de efecte speciale senzaționale, adrenalină și acțiune cât cuprinde.

  Regia: Gareth Edwards
  79 3
  6.4
 • Kick-Ass 2: Balls to the Wall (2013)

  Rupe-tot 2: Noii supereroi

  Kick-Ass, Hit Girl și Red Mist sunt gata de acțiune. De această dată, actele de bravură nebunești ale lui Kick Ass (Aaron Taylor-Johnson) inspiră un nou val de eroi autoproclamați care pornesc mascați într-o cruciadă proprie.

  Regia: Jeff Wadlow
  33 4
  6.5
 • Anna Karenina (2012)

  Secolul 19, Rusia. O societate tributară unor principii depăşite, puternic influenţată de dogmele bisericeşti. Sosind la Moscova, sensibila Anna Karenina îl întâlneşte pe atrăgătorul căpitan Vronsky, moment în care are premoniţia morţii sale...

  Regia: Joe Wright
  Oscar-uri:
  19 4
  6.6
 • Savages (2012)

  Brutele

  Ben si Chon au împreună o afacere profitabilă – cultivă cea mai bună marijuana. Cei doi mai au ceva în comun – sunt îndrăgostiţi de frumoasa Ophelia. Trioul duce o viaţă idilică până în ziua când cartelul mexican Baja le impune să devină parteneri.

  Regia: Oliver Stone
  27 3
  6.4
 • Albert Nobbs (2011)

  Filmul ne prezintă o femeie care pretinde a fi bărbat pentru a supraviețui într-o lume dominată de bărbați și strânge bani pentru a-și deschide un magazin. Întâlnirea cu o altă femeie care pretinde că este bărbat vor duce la complicații.

  Regia: Rodrigo García
  8 0
  6.7
 • Kick-Ass (2010)

  Rupe-tot

  Dave Lizewski (Aaron Johnson), un fan înrăit al benzilor desenate, îşi alege un nume impunător, un costum pe măsură şi începe să împartă dreptate în stânga şi în dreapta prin oraş, ignorând total faptul că el nu deţine puteri supernaturale.

  Regia: Matthew Vaughn
  34 1
  7.6
 • Nowhere Boy (2009)

  John Lennon: Începutul unei legende

  Filmul este despre viața de adolescent a lui John Lennon în perioada când s-a apucat de cântat și a înființat Beatles-ul

  Regia: Sam Taylor-Johnson
  7 1
  7.1
 • The Greatest (2009)

  În amintirea fiului

  Regia: Shana Feste
  3 0
  6.6
 • Angus, Thongs and Perfect Snogging (2008)

  Angus și sărutul perfect

  Regizorul Gurinder Chadha (Bend it Like Backham) continuă să exploreze lumea tinerelor precoce cu o poveste a unei adolescente ciudate care e obsedată de maturizare

  Regia: Gurinder Chadha
  4 0
  6.3