Filmele și serialele cu Aaron Taylor-Johnson

  • Aaron Taylor-Johnson

    Aaron Taylor-Johnson

    33 de ani
    Data nașterii: 13.06.1990
    Locul nașterii: High Wycombe, Buckinghamshire, England, UK
  • Bullet Train (2022)

    Trenul asasinilor

    Cinci asasini se îmbarcă în același tren ultra-rapid care călătorește între Tokyo și Morioka, având pe traseu doar câteva opriri. Fiecare dintre cei cinci realizează curând că misiunea sa are ceva în comun cu ale celorlalți.

    Regia: David Leitch
    268 33
    7.3
  • Calls (2021)

    Scenariul: Fede Álvarez
    7 2
    7.7
  • The Wall (2017)

    Zidul

    Un thriller psihologic care urmărește povestea a doi soldați țintuiți pe loc de un lunetist irakian, având între ei doar un zid care riscă să se prăbușească.

    Regia: Doug Liman
    93 28
    6.2
  • Nocturnal Animals (2016)

    Animale de noapte

    Un thriller romantic tulburător, care explorează granița fină dintre iubire și cruzime, răzbunare și ispășire. Protagoniști sunt Amy Adams și Jake Gyllenhaal, în rolurile unui cuplu divorțat care descoperă secrete întunecate unul despre celălalt.

    Regia: Tom Ford
    69 10
    7.5
  • Avengers: Age of Ultron (2015)

    Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron

    Ultron, robotul creat pentru a-i înlocui pe Răzbunători în apărarea Pământului, capătă conștiință și declară că oamenii trebuie să moară până la unul. Vor reuși Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră și Hulk să îi țină piept?

    Regia: Joss Whedon
    186 2
    7.3
  • Godzilla (2014)

    Legendarul personaj Godzilla recreează atmosfera epică specifică în Godzilla 3D, o aventură cu totul spectaculoasă, plină de efecte speciale senzaționale, adrenalină și acțiune cât cuprinde.

    Regia: Gareth Edwards
    78 3
    6.4
  • Kick-Ass 2: Balls to the Wall (2013)

    Rupe-tot 2: Noii supereroi

    Kick-Ass, Hit Girl și Red Mist sunt gata de acțiune. De această dată, actele de bravură nebunești ale lui Kick Ass (Aaron Taylor-Johnson) inspiră un nou val de eroi autoproclamați care pornesc mascați într-o cruciadă proprie.

    Regia: Jeff Wadlow
    33 4
    6.5
  • Anna Karenina (2012)

    Secolul 19, Rusia. O societate tributară unor principii depăşite, puternic influenţată de dogmele bisericeşti. Sosind la Moscova, sensibila Anna Karenina îl întâlneşte pe atrăgătorul căpitan Vronsky, moment în care are premoniţia morţii sale...

    Regia: Joe Wright
    Oscar-uri:
    19 4
    6.6
  • Savages (2012)

    Brutele

    Ben si Chon au împreună o afacere profitabilă – cultivă cea mai bună marijuana. Cei doi mai au ceva în comun – sunt îndrăgostiţi de frumoasa Ophelia. Trioul duce o viaţă idilică până în ziua când cartelul mexican Baja le impune să devină parteneri.

    Regia: Oliver Stone
    27 3
    6.4
  • Albert Nobbs (2011)

    Filmul ne prezintă o femeie care pretinde a fi bărbat pentru a supraviețui într-o lume dominată de bărbați și strânge bani pentru a-și deschide un magazin. Întâlnirea cu o altă femeie care pretinde că este bărbat vor duce la complicații.

    Regia: Rodrigo García
    8 0
    6.7
  • Kick-Ass (2010)

    Rupe-tot

    Dave Lizewski (Aaron Johnson), un fan înrăit al benzilor desenate, îşi alege un nume impunător, un costum pe măsură şi începe să împartă dreptate în stânga şi în dreapta prin oraş, ignorând total faptul că el nu deţine puteri supernaturale.

    Regia: Matthew Vaughn
    34 1
    7.6
  • Nowhere Boy (2009)

    John Lennon: Începutul unei legende

    Filmul este despre viața de adolescent a lui John Lennon în perioada când s-a apucat de cântat și a înființat Beatles-ul

    Regia: Sam Taylor-Johnson
    7 1
    7.1
  • The Greatest (2009)

    În amintirea fiului

    Regia: Shana Feste
    3 0
    6.6
  • Angus, Thongs and Perfect Snogging (2008)

    Angus și sărutul perfect

    Regizorul Gurinder Chadha (Bend it Like Backham) continuă să exploreze lumea tinerelor precoce cu o poveste a unei adolescente ciudate care e obsedată de maturizare

    Regia: Gurinder Chadha
    4 0
    6.3
  • The Thief Lord (2006)

    Regele hoților

    Prosper si Bo, doi baieti orfani, reusesc sa fuga din casa matusii care i-a crescut si sa ajunga in Venice. Canalele din oras si fiecare colt de strada inseamna pentru cei doi un camin mult mai bun decat cel pe care l-au cunoscut ei vreodata. Mai...

    Regia: Richard Claus
    2 0
    5.9