Filmele și serialele cu Aasif Mandvi

  • Aasif Mandvi

    Aasif Mandvi

    58 de ani
    Data nașterii: 05.03.1966
    Locul nașterii: Mumbai, Maharashtra, India
  • The Magician's Elephant (2023)

    Elefantul magicianului

    Regia: Wendy Rogers
    12 1
    6.6
  • Paws of Fury: The Legend of Hank (2022)

    Animăluțe furioase: Legenda lui Hank

    Hank, un câine adorabil cu capul în nori își dorește să devină maestru samurai și pornește în căutarea destinului său. Din păcate pentru el, ceea ce găsește în schimb este un oraș ciudat și neprimitor denumit Kakamucho. Acolo, fără să vrea, iese...

    Regia: Rob Minkoff, Chris Bailey, Mark Koetsier
    25 2
    5.7
  • Crush (2022)

    Îndrăgostită

    Când o tânără artistă aspirantă este obligată să se alăture echipei de atletism a liceului său, ea vede în asta o oportunitate de a înfiripa o relație cu fata față de care nutrea o pasiune de multă vreme. Dar în scurt timp se trezește că s-a...

    Regia: Sammi Cohen
    9 4
    6.3
  • Evil (2019)

    Scenariul: Michelle King, Robert King
    113 9
    7.8
  • Human Capital (2019)

    Capital uman

    Iubirea dintre doi adolescenți, el, înstărit, ea, din familie obișnuită, iscă o tragedie după ce o investiție financiară riscantă și un accident le răvășesc familiile.

    Regia: Marc Meyers
    33 6
    5.7
  • The Brink (2015)

    În pragul dezastrului

    Această comedie neagră se centrează pe criza geopolitică şi efectul ei asupra a trei bărbaţi disperaţi, care trebuie să se confrunte cu haosul din jurul lor ca să salveze planeta de al treilea război mondial

    Scenariul: Kim Benabib, Roberto Benabib
    3 0
    7.7
  • Million Dollar Arm (2014)

    Un braț de un milion de dolari

    Un agent sportiv pune la cale o strategie neconvențională de recrutare pentru a putea aduce cativa jucători foarte talentați de cricket în Liga de baseball.

    Regia: Craig Gillespie
    4 0
    7.0
  • The Internship (2013)

    Stagiarii

    Comedia are în centru doi foşti angajaţi în vânzări, care, odată concediaţi, decid să intre într-un program de internship într-o companie ce activează în domeniul internetului, în care majoritatea angajaţilor au pe jumătate vârsta lor.

    Regia: Shawn Levy
    15 1
    6.3
  • Regia: Negin Farsad, Dean Obeidallah
    1 0
    6.4
  • Premium Rush (2012)

    Cursă fără frâne

    Un tânăr curier din New York primeşte un plic de la cineva din universitatea Columbia. Un poliţist corupt e disperat să pună mâna pe plic, prin urmare îl urmăreşte pe protagonist (hotârât probabil să livreze plicul la timp) prin tot oraşul.

    Regia: David Koepp
    13 0
    6.5
  • Ruby Sparks (2012)

    În timp ce încearcă să-și găsească inspirația pentru a scrie, un tanar romancier află dragostea într-un fel cât se poate de neobișnuit: creează un personaj feminin și apoi se concentrează să o aducă la viață. Are dragostea lor vreo șansă?

    Regia: Jonathan Dayton, Valerie Faris
    6 1
    7.2
  • The Dictator (2012)

    Dictatorul

    Sacha Baron Cohen se ia de dictatorii moderni în noua sa comedie. Inspirat de excesele lui Saddam Hossein şi Muammar Gaddafi, Cohen îl interpretează pe generalul Alladeen, hotărât să-şi dea viaţa pentru ca democraţia să nu învingă niciodată.

    Regia: Larry Charles
    42 2
    6.4
  • Margin Call (2011)

    Panică pe Wall Street

    Thriller-ul Margin Call, plasat pe vestita Wall Street din New York în perioada apogeului din 2008 al crizei financiare internaționale, prezintă ultimele 24 de ore din "viața" unei importante instituții bancare.

    Regia: J.C. Chandor
    35 8
    7.1
  • It's Kind of a Funny Story (2010)

    E un fel de poveste amuzantă

    Un adolescent depresiv va începe o nouă viață după ce se va interna într-o clinică psihiatrică pentru adulți. Filmul este bazat pe romanul autobiografic al lui Ned Vizzini

    Regia: Ryan Fleck, Anna Boden
    7 1
    7.1
  • The Last Airbender (2010)

    Ultimul războinic al aerului

    Filmul spune povestea lui Aang și-a prietenilor săi, care trebuie să salveze o lume fantastică învingându-l pe maleficul Lord al Focului și punând capăt interminabilului război cu Țara de Foc.

    Regia: M. Night Shyamalan
    32 1
    4.0