Filmele cu Abe Vigoda

  • Abe Vigoda

    Abe Vigoda

    Data nașterii: 24.02.1921
    Decedat: 26.01.2016 (94 de ani)
  • Crime Spree (2003)

    Oops! Am încurcat borcanele!

    Daniel Foray (Depardieu) e liderul unui grup de hoti scrantiti din Paris. El a visat intotdeauna sa duca la bun sfarsit un jaf perfect. Visul sau poate deveni realitate cand seful lui, Bastaldi ii spune ca el si banda sa vor fi trimisi la...

    Regia: Brad Mirman
    1 0
    6.4
  • Good Burger (1997)

    Legea concurentei

    Cativa adolescenti care lucreaza la un mic fast-food fac tot posibilul sa invinga concurenta, aflata peste drum. Dupa ce trec prin nenumarate peripetii, incercand sa atraga clienti, unul dintre pusti descopera reteta pentru un sos delicios, care...

    Regia: Brian Robbins
    2 0
    5.8
  • Jury Duty (1995)

    Jurat de profesie

    Tommy Collins a fost dat afara din casa de mama lui si brusc se trezeste in strada, fara nici o sursa de venit si fara un loc unde sa stea. Din fericire, el aude de posibilitatea de a se angaja ca jurat, ocupatie care i-ar aduce avantaje.

    Regia: John Fortenberry
    3 1
    4.3
  • Regia: Kevin Altieri, Boyd Kirkland, Frank Paur
    8 1
    7.8
  • Look Who's Talking (1992)

    Uite cine vorbește

    O contabila ramane insarcinata cu iubitul ei casatorit, care refuza sa-si asume responsabilitatea. Lasata de una singura, ea se imprieteneste cu un sofer de taxi cu inima mare care o duce in graba la spital, atunci cand se declanseaza contractiile.

    Regia: Amy Heckerling
    17 0
    5.9
  • Joe Versus the Volcano (1990)

    Joe împotriva vulcanului

    Filmul spune povestea unui om obisnuit care porneste o lupta impotriva unui gigant. E povestea unui om care regaseste placerea de a trai, dar pentru asta trebuie sa strabata lumea si sa ajunga la poalele unui vulcan in pragul eruptiei.

    Regia: John Patrick Shanley
    11 0
    5.9
  • Prancer (1989)

    O fată de la fermă în vârstă de opt ani, care îngrijește un ren rănit crede că acesta este unul dintre renii lui Moș Crăciun.

    Regia: John D. Hancock
    4 1
    6.4
  • The Godfather (1972)

    Nașul

    Câștigător a trei premii ale Academiei Americane de Film, “Nașul” este o poveste grandioasă bazată pe romanul lui Mario Puzo despre viețile tumultoase ale unei familii de mafioți din New York.

    Regia: Francis Ford Coppola
    Oscar-uri:
    159 3
    9.2