Filmele cu Ada Condeescu

  • Ada Condeescu

    Ada Condeescu

    35 de ani
    Data nașterii: 02.07.1988
    Locul nașterii: București, România
  • Adventures Italian Style (2020)

    Est-Ultimele minute ale dictaturii

    Pășiți înapoi în timp, înainte de căderea zidului Berlinului, alături de trei tineri italieni care pornesc într-o excursie unică în viață. Pago, Rice și Bibi își părăsesc orășelul liniștit, în căutarea aventurii, într-o vacanță de 10 zile prin...

    Regia: Antonio Pisu
    0 0
    6.8
  • Heidi (2019)

    Aflat în pragul pensionării, un polițist care primește misiunea de a găsi niște prostituate dispărute este surprins de atracția pe care o simte pentru una dintre ele.

    Regia: Cătălin Mitulescu
    0 0
    6.2
  • By the Rails (2016)

    Dincolo de calea ferată

    După un an în care a fost plecat la muncă în străinătate, un bărbat își petrece prima noapte acasă încercând să se apropie din nou de soția care pare și mai distantă.

    Regia: Cătălin Mitulescu
    0 0
    5.8
  • Lupu (2013)

    Un adolescent care își plânge tatăl în timp ce trece prin procesul de maturizare și de dezvoltare sexuală găsește alinare într-un complicat univers imaginar.

    Regia: Bogdan Mustață
    0 0
    4.8
  • Loverboy (2011)

    Luca este un tânăr de 20 de ani, care seduce femei pentru a le pasa unei rețele de prostituție. Dar când o întâlnește pe frumoasa și exuberanta Veli, Luca se îndrăgostește... E vară pe malul Dunării, la Hârșova. Muzica bubuie din mașinile luxoase,...

    Regia: Cătălin Mitulescu
    0 0
    6.0
  • Eu cand vreau sa fluier, fluier (2010)

    Eu când vreau să fluier, fluier

    Pelicula relatează povestea unui tânăr delincvent, închis într-un centru de reeducare. Viața băiatului se schimbă când penitenciarul în care se află este vizitat de un grup de fete care studiază reforma în închisori.

    Regia: Florin Şerban
    0 0
    7.0