Filmele și serialele cu Adam LeFevre

 • Adam LeFevre

  Adam LeFevre

  71 de ani
  Data nașterii: 11.08.1950
  Locul nașterii: Albany - New York - USA
 • Ode to Joy (2019)

  Oda bucuriei

  Charlie suferă de cataplexie, o boală rară care îl face să piardă controlul mușchilor când este copleșit de emoții puternice. Când frumoasa Francesca se îndrăgostește de el, Charlie se trezește la o răscruce: să-și suprime sentimentele sau să riște?

  Regia: Jason Winer
  10 3
  6.3
 • The Sinner (2017)

  Păcatul

  O serie antologică despre cum ajung oameni obișnuiți să comită crime îngrozitoare.

  Scenariul: Derek Simonds
  240 18
  7.9
 • Gold (2016)

  Goana după Aur

  Kenny Wells (Matthew McConaughey) și Kay (Bryce Dallas Howard), puțin probabila lui pereche, se aventurează în jungla indoneziană în căutarea de aur.

  Regia: Stephen Gaghan
  147 11
  6.7
 • The Lifeguard (2013)

  Salvamara

  O fostă șefă de promoție demisionează ca reporter la New York și se întoarce acolo unde a fost ultima oară fericită: casa ei unde a copilărit, în Connecticut. Acolo începe să lucreze ca salvamar, începând o relație periculoasă cu un adolescent cu...

  Regia: Liz W. Garcia
  11 1
  5.6
 • The Lucky One (2012)

  Talismanul norocos

  The Lucky One este povestea unui puşcaş marin care supravieţuieste celor trei detaşări dificile pe care le are în Irak. El atribuie norocul său unei fotografii a unei femei pe care a găsit-o în Irak şi pe care n-o cunoaşte.

  Regia: Scott Hicks
  35 2
  6.4
 • The Scientist (2010)

  Regia: Zach LeBeau
  0 0
  3.5
 • She's Out of My League (2010)

  Nu-i de nasul meu

  Banalul Kirk, care-și petrece zilele făcând pe paznicul într-un aeroport, întâlnește o superbă fată și pune la cale o mulțime de stratageme pentru a-i atrage atenția. Spre uimirea prietenilor, băiatul chiar reușește.

  Regia: Jim Field Smith
  28 2
  6.4
 • Adam (2009)

  Adam e inginer dar sufera de sindromul Asperger, o forma de autism ce ii afecteaza capacitatea de a relationa cu ceilalti si de a descifra semnalele nonverbale. Atunci cand Beth se muta deasupra, el viseaza la o poveste de dragoste cu ea.

  Regia: Max Mayer
  1 1
  7.2
 • Fool's Gold (2008)

  Aurul nebunilor

  Tess şi Ben sunt un cuplu pornit în căutarea unei comori. După opt ani de căutari, cei doi se află la capătul puterilor şi, în plus, divorţează. Un nou indiciu cu privire la comoară îi face să pornească iarăşi la drum, ceea ce le reaprinde pasiunea.

  Regia: Andy Tennant
  27 3
  5.7
 • College Road Trip (2008)

  Călătorie cu peripeții

  Melanie are de gând să plece împreună cu prietenele ei într-o călătorie spre a se înscrie la colegiu, dar este profund dezamagită în momentul în care tatăl ei, şef de poliţie, insistă să o însoţească pe parcursul drumului

  Regia: Roger Kumble
  8 0
  4.3
 • Day Zero (2007)

  Ziua zero

  Trei prieteni sunt recrutati de armata Statelor Unite si au la dispozitie 30 de zile pentru a se inrola. In acest timp barbatii trebuie sa reconsidere tot ce credeau despre curaj, datorie, dragoste, prietenie si onoare.

  Regia: Bryan Gunnar Cole
  2 0
  5.9
 • Arthur and the Invisibles (2006)

  Arthur și Minimoys

  Arthur locuieste cu bunica sa la ferma in perioada recesiunii in America. Parintii lui sunt la oras in cautarea unei slujbe, iar bunicul a disparut de pe fata pamantului. Bunica ii povesteste lui Arthur despre tribul Minimoys si cel al...

  Regia: Luc Besson
  10 0
  6.0
 • Dummy (2003)

  Papusa

  Steven (Adrien Brody) sufera de o timiditate patologica care il impiedica sa comunice cu cei din jur, dar aceasta timiditate dispare ca prin farmec cand are la indemana o marioneta, pe care o face sa vorbeasca in locul sau. Fata de personajele...

  Regia: Greg Pritikin
  3 0
  6.7
 • Hearts in Atlantis (2001)

  Inimi în Atlantida

  Viata linistita a unei vaduve si a copilului ei se schimba atunci cand un strain misterios apare in viata lor.

  Regia: Scott Hicks
  30 1
  6.9
 • You Can Count on Me (2000)

  Te poti baza pe mine

  Regia: Kenneth Lonergan
  9 0
  7.5