Filmele cu Adrian Pintea

  • Adrian Pintea

    Adrian Pintea

    Data nașterii: 09.10.1954
    Decedat: 08.06.2007 (52 de ani)
  • Attack of the Gryphon (2007)

    Atacul grifonului

    De trei sute de ani, doua regate sunt invrajbite de razboaie cumplite. Pentru a pune capat acestui stravechi conflict, regele din Lockland ordona vrajitorului curtii sa-l elibereze pe Grifon, protectorul regatului din cele mai vechi timpuri. Numai...

    Regia: Andrew Prowse
    0 0
    3.3
  • Youth Without Youth (2007)

    Tinerețe fără tinerețe

    Tim Roth îl interpretează pe Dominic Matei, un profesor a cărui viață se schimbă în urma unei întâmplări ciudate ce are loc în anii întunecați premergători celui de-Al Doilea Război Mondial.

    Regia: Francis Ford Coppola
    17 1
    6.1
  • Destinul tragic al unui jurnalist intransigent, obsedat de ideea dreptății absolute și care, sub influența unei revelații din biografia tatălui său, sfârșește prin a se sinucide.

    Regia: Șerban Marinescu
    0 0
    7.5
  • Alaturi de Mereanu, Jianu comploteaza la rasturnarea regimului fanariot. Salvat de streang de Tincuta, care-l ia de sot, si iertat, cum o cer obiceiul pamantului si norodul, Iancu nu se poate readapta lumii boieresti si se alatura cetei lui Tudor.

    Regia: Dinu Cocea
    0 0
    7.6
  • Iancu Jianu, the Tax Collector (1980)

    Iancu Jianul, zapciul

    Fiul de boier Iancu slujește domnia ca zapciu, iar Tudor Vladimirescu așteaptă doar un semn ca să ridice Oltenia la luptă. Când haiducul Mereanu fură aurul lui Caragea, Iancu este cel care are grijă ca nimeni să nu încalce legea. Totuși, el află...

    Regia: Dinu Cocea
    0 0
    7.6