Filmele și serialele cu Aida Turturro

  • Aida Turturro

    Aida Turturro

    61 de ani
    Data nașterii: 25.09.1962
    Locul nașterii: Brooklyn, New York, USA
  • Call Jane (2022)

    Rețeaua Jane

    Regia: Phyllis Nagy
    21 2
    6.4
  • Just One Kiss (2022)

    Doar un sărut

    Regia: Jeff Beesley
    13 3
    6.7
  • Rob the Mob (2014)

    Regia: Raymond De Felitta
    4 0
    6.3
  • Romance & Cigarettes (2005)

    Dragoste și fum

    Plasat in America zilelor noastre, Dragoste si fum este un musical contemporan, o comedie neagra si pasionala care spune povestea unui om aflat intre adulter si mantuire. Nick Murder (James Gandolfini) este prins intre mustrarile infidelitatii si...

    Regia: John Turturro
    5 2
    6.2
  • Crocodile Dundee in Los Angeles (2001)

    Crocodilul Dundee în Los Angeles

    Mick s-a întors în ținuturile sălbatice din Australia cu Sue și fiul lor. Aventurile lui în civilizație nu s-au terminat. Sue e chemată la ziarul tatălui ei ca să înlocuiască un director. Mike și băiețelul o însoțesc în acestă nouă aventură.

    Regia: Simon Wincer
    37 0
    4.8
  • Play It to the Bone (1999)

    O bătaie pe cinste

    Cesar (Antonio Banderas) si Vince (Woody Harrelson) sunt boxeri profesionisti, sparring partners si foarte buni prieteni – fiecare nutrind nadejdea disperata ca va mai apuca sa lupte pentru titlu inainte de a-si sfarsi cariera. In dimineata unei...

    Regia: Ron Shelton
    8 1
    5.5
  • Bringing Out the Dead (1999)

    Între viață și moarte

    Evocare dura a experientelor nocturne traite de un medic de pe o ambulanta, avand ca fundal strazile si cartierele marginase ale New York-ului. Noapte de noapte, el se confrunta cu situatii grave si chemari de urgenta ale unor oameni disperati.

    Regia: Martin Scorsese
    13 1
    6.8
  • Deep Blue Sea (1999)

    Rechinii Ucigași

    Dr. Susan e pe cale să facă o descoperire revoluționară și să găsească soluția pentru regenerarea celulelor encefalice și un tratament pentru vindecarea bolii Alzheimer. Dar pentru a-și atinge scopul, Susan face experimente pe rechini

    Regia: Renny Harlin
    31 0
    5.9
  • The Sopranos (1999)

    Clanul Soprano

    Pentru Clanul Soprano elementele definitorii sunt: personajele cât se poate de credibile, umor de cea mai bună calitate și o poveste care reușește să ilustreze până la cel mai mic detaliu viața tumultoasă a șefului mafiei din New Jersey.

    Scenariul: David Chase
    106 3
    9.2
  • Junior (1995)

    Gravidul

    Doctorul Hess lucrează la producerea unui medicament care să le ajute pe femei să aibă copii. Pentru că nu are voie să testeze medicamentul pe canalele normale, partenerul său vine cu o idee: să fure un ovul şi să-l implanteze în corpul lui Hess.

    Regia: Ivan Reitman
    20 0
    4.7
  • Money Train (1995)

    Trenul cu bani

    Charlie şi John, doi poliţişti, unul alb şi unul negru, au crescut ca fraţii la propriu. Una dintre îndatoririle lor e să păzească trenul cu bani care, ce se îndrepta direct spre banca rezervelor federale. În glumă, cei doi se gândesc la jaf.

    Regia: Joseph Ruben
    28 0
    5.7