Filmele și serialele cu Ajay Naidu

  • Ajay Naidu

    Ajay Naidu

    52 de ani
    Data nașterii: 12.02.1972
    Locul nașterii: Evanston, Illinois, USA
  • Elsbeth (2024)

    Scenariul: Michelle King, Robert King
    2 0
    7.8
  • The Good Nurse (2022)

    Infirmiera cea bună

    O asistentă suprasolicitată apelează la ajutorul noului ei coleg atât la serviciu, cât și acasă. Însă moartea neașteptată a unui pacient o face să intre la bănuieli.Suspectându-și colegul (actorul premiat cu Oscar Eddie Redmayne) că este...

    Regia: Tobias Lindholm
    36 1
    6.8
  • Regia: Ishai Setton
    0 0
    5.4
  • Hotel for Dogs (2009)

    Hotel pentru căței

    Cei doi adolescenți orfani, Andi și Bruce, sunt trimiși să locuiască cu mătușa lor. Pentru că matușa este alergică la câini, copiii decid să transforme o casă părăsită din apropierea casei lor într-un ...hotel pentru căței.

    Regia: Thor Freudenthal
    4 0
    5.5
  • The Accidental Husband (2008)

    Soțul accidental

    Dr. Emma Lloyd (Uma Thurman) și editorul Michael (Colin Firth) credeau că la New York e mai ușor să te căsătorești decât să iei permisul auto. Ei bine, nu e, pentru că... Emma e deja măritată! Cum e posibil ca respectata doctoriță să uite asta?!

    Regia: Griffin Dunne
    18 1
    5.5
  • The Honeymooners (2005)

    Luna de miere

    Soferul newyorkez de autobuz Kramden (Cedric) si inginerul sanitar Norton (Epps) sunt cei mai buni prieteni si viseazã sã ajungã departe. Cel mai recent plan de îmbogãtire rapidã îi face pe bãieti sã angajeze un dresor de câini (Leguizamo).

    Regia: John Schultz
    1 1
    3.5
  • The War Within (2005)

    Războiul din interior

    In timp ce se plimba linistit pe strada, Hassan este rapit si trimis in Pakistan, unde timp de 3 ani este abuzat si torturat. La eliberare se imbarca spre SUA cu ganduri de razbunare...

    Regia: Joseph Castelo
    0 0
    6.8
  • Scooby-Doo in Where's My Mummy? (2005)

    Scooby Doo Unde-i Mumia Mea?

    Celebra cercetatoare in arheologie Velma se afla in Egipt pentru marea ceremonie de restaurare a Sfinx-ului – o creatura mitica misterioasa a unui leu cu cap de om – pentru a descoperi mormantul secret al Cleopatrei!

    Regia: Joe Sichta
    6 0
    6.6
  • Bad Santa (2003)

    Moșul cel rău

    Un delincvent mizerabil și partenerul său pozează în Moș Crăciun și ajutorul lui pentru a jefui magazine în noaptea de ajun. Pentru cei doi cele mai mari problemele vor începe după ce se împrietenesc cu un copil.

    Regia: Terry Zwigoff
    35 2
    7.1
  • The Guru (2002)

    Guru - Profu' de sex

    Numai un guru ar fi putut prezice soarta ce-l astepta pe Ramu Gupta (Jimi Mistry), un tanar instructor de dans din India, dornic sa ajunga vedeta pe Broadway.

    Regia: Daisy von Scherler Mayer
    2 0
    5.4
  • K-PAX (2001)

    Filmul reda povestea unui misterios pacient (Kevin Spacey) internat intr-un spital de boli mintale, care pretinde a fi de pe o planeta indepartata numita K-PAX.

    Regia: Iain Softley
    39 1
    7.4
  • Office Space (1999)

    Rutina, bat-o vina!

    Satui de joburile lor si de un sef de 2 bani,trei angajati vor sa se razbune.

    Regia: Mike Judge
    27 2
    7.6
  • Pi (1998)

    Maximillian Cohen este un geniu al matematicii, el fiind și povestitorul din acest film. Max are următoarea teorie: Unu - Matematica este limbajul naturii Doi - Tot ce ne înconjoară poate fi reprezentat și înțeles prin numere Trei - Dacă...

    Regia: Darren Aronofsky
    13 3
    7.3