Filmele cu Al Lettieri

  • Al Lettieri

    Al Lettieri

    Data nașterii: 24.02.1928
    Decedat: 18.10.1975 (47 de ani)
  • Flatfoot in Hong Kong (1975)

    Piedone la Hong Kong

    Comisarului Rizzo, in achetarea unui caz ce i-a fost repartizat, i se insceneaza mai multe infractiuni. Cum si in cadrul politiei exista persoane implicate in savarsirea unor faradelegi, el este nevoit sa plece pe firul evenimentelor.

    Regia: Steno
    22 0
    6.4
  • McQ (1974)

    Locotenentul McQ în acțiune

    Seattle, America. Cu speranta ca va reusi sa razbune moartea partenerului sau, ucis de seful unei bande, locotenentul McQ face echipa cu detectivul particular Pinky Farell. Cei doi se implica in rezolvarea unui caz complicat.

    Regia: John Sturges
    14 0
    6.2
  • Mr. Majestyk (1974)

    Domnul Majestyk

    Vince e veteran de război, iar acum deține o fermă. În ciuda faptului că își dorește o viață liniștită, se pare că nu poate sta departe de necazuri și ajunge la închisoare. Aici îl întâlnește pe Frank, un renumit membru al mafiei.

    Regia: Richard Fleischer
    29 0
    6.7
  • The Deadly Trackers (1973)

    Copoi mortali

    Şeriful Kilpatrick este un pacifist. Frank Brand este liderul bandei criminale din zonă. Când drumurile lor se întâlnesc, șeriful e obligat să-şi încalce principiile pacifiste şi facă tot pentru a-i duce la pierzanie pe Frank şi pe banda lui.

    Regia: Samuel Fuller, Barry Shear
    6 1
    5.6
  • The Don Is Dead (1973)

    Razboiul mafiei

    Cand tatal lui Frank moare, acesta se asteapta sa ii ia locul si sa devina noul conducator al mafiei, numai ca teritoriul acestuia a fost impartit intre Don Angelo si Don Bernardo.

    Regia: Richard Fleischer
    8 0
    6.2
  • Pulp (1972)

    Scriitor de nuvele de proasta calitate, Mickey King este recrutat de un fost actor singuratic si capricios, pentru a-l ajuta sa-si scrie biografia la resedinta lui din Malta.

    Regia: Mike Hodges
    5 0
    5.9
  • The Getaway (1972)

    Dă lovitura și fugi

    Doc a fost eliberat din închisoare la intervenția unui politician, la propunera soției, care îi promite jumătate din banii dintr-un viitor jaf, plus pe ea însăși. Lovitura nu decurge bine, iar pe urmele cuplului pleacă un asasin care face joc dublu.

    Regia: Sam Peckinpah
    23 2
    7.3
  • The Godfather (1972)

    Nașul

    Câștigător a trei premii ale Academiei Americane de Film, “Nașul” este o poveste grandioasă bazată pe romanul lui Mario Puzo despre viețile tumultoase ale unei familii de mafioți din New York.

    Regia: Francis Ford Coppola
    Oscar-uri:
    159 3
    9.2
  • The Night of the Following Day (1969)

    Noaptea zilei următoare

    Regia: Richard Boone, Hubert Cornfield
    7 0
    6.0