Filmele și serialele cu Al Pacino

 • Al Pacino

  Al Pacino

  81 de ani
  Data nașterii: 25.04.1940
  Locul nașterii: New York City, New York, USA
 • Hunters (2020)

  Scenariul: David Weil
  61 9
  7.2
 • The Irishman (2019)

  Irlandezul: Asasinul mafiei

  "I Heard You Paint Houses". Acrestea sunt primele cuvinte pe care Jimmy Hoffa i le-a adresat lui "irlandezul" Sheeran. Sa zugravesti o casa inseamna sa omori un om. Vopseaua este sangele ce se prelinge pe pereti apoi ajunge pe jos.

  Regia: Martin Scorsese
  178 9
  7.8
 • Paterno (2018)

  După ce a devenit antrenorul cu cele mai multe victorii din istoria fotbalului studențesc, Joe Paterno este implicat în scandalul sexual de la Penn State, iar moștenirea lui este pusă sub semnul întrebării.

  Regia: Barry Levinson
  0 0
  6.5
 • Un tanar jurnalist ambitios se alatura unei bande de pirati periculosi din Somalia din dorinta de a investiga un caz si de a avea un subiect bomba. Insa lipsa sa de experienta risca sa strice totul.

  Regia: Bryan Buckley
  26 7
  6.8
 • Hangman (2017)

  Spânzurătoarea

  Hangman (2017) urmărește povestea unui detectiv de la omucideri care se alătură unui profiler criminalist pentru a prinde un ucigaș în serie, ale cărui crime sunt inspirate de jocul pentru copii „Hangman”.

  Regia: Johnny Martin
  154 23
  5.3
 • Misconduct (2016)

  Mlaștina corupției

  Ben e un tânăr avocat ambițios, care se trezește prins într-o luptă pentru putere dusă de un magnat corupt al industriei farmaceutice și unul dintre șefii firmei de avocatură pentru care Ben lucrează.

  Regia: Shintaro Shimosawa
  20 0
  5.3
 • Danny Collins (2015)

  Al Pacino este starul acestui film inspirat de evenimente petrecute în realitate. El este Danny Collins, un cântăreț rock care a cunoscut faima în anii '70 și care nici acum, la bătrânețe, nu vrea să renunțe la plăcerile vieții de star rock.

  Regia: Dan Fogelman
  9 0
  7.0
 • Manglehorn (2014)

  Viața lui Manglehorn a rămas searbădă după ce, acum mulți ani, femeia pe care a iubit-o i-a frânt inima, însă apariția unui nou prieten îl va ajuta pe Manglehorn să-și recâștige pofta de viață.

  Regia: David Gordon Green
  5 1
  5.6
 • The Humbling (2014)

  Umilirea

  Filmul spune povestea unui actor îmbătrânit, confuz, trecut de epoca sa de glorie. După o criză existențială care îl aduce în pragul sinuciderii, Simon reîntâlnește o tânără pe care o cunoaște de cănd era copilă și pentru care acum face o pasiune.

  Regia: Barry Levinson
  3 1
  5.6
 • Salomé (2013)

  Regia: Al Pacino
  4 1
  6.4
 • Phil Spector (2013)

  Această dramă HBO se concentrează pe relaţia dintre Phil Spector (Al Pacino) şi avocatul său, Linda Kenney Baden (Helen Mirren), în timpul procesului în care legendarul producător era judecat pentru uciderea actriţei Lana Clarkso

  Regia: David Mamet
  4 1
  6.2
 • Stand Up Guys (2012)

  Trei tipi duri

  Val (Al Pacino) a petrecut 28 de ani în închisoare și, în ziua eliberării, la poartă îl așteaptă Doc (Christopher Walken), vechiul său partener de fărădelegi. Celor doi li se alătură un alt coțcar, Hirsch (Alan Arkin).

  Regia: Fisher Stevens
  10 0
  6.5
 • Jack and Jill (2011)

  Jack și Jill

  Jack ar duce o viață aproape perfectă  dacă n-ar avea-o de suportat pe sora lui geamănă - Jill. În fiecare an el trebuie să suporte o agasantă vizită de Thanksgiving a surorii sale, căreia nu-i trebuie mult ca să-i dea viața complet peste cap. 

  Regia: Dennis Dugan
  3 3
  3.3
 • The Son of No One (2011)

  Fiul nimănui

  Povestea tulburătoare a unui tânăr poliţist repartizat la secţia de poliţie din Queens, cartierul în care a crescut. În timp ce acesta munceşte din greu pentru a-şi întreţine familia, un secret mai vechi iese la iveală.

  Regia: Dito Montiel
  5 1
  5.1