Filmele și serialele cu Alan North

  • Alan North

    Alan North

    Data nașterii: 23.12.1920
    Decedat: 19.01.2000 (79 de ani)
  • Crazy People (1990)

    Spitalul de nebuni

    Emory lucreaza in publicitate, dar incepe sa-si piarda mintile si e trimis intr-un spital. Lucrarile sale sunt trimise insa din greseala la tipar, iar munca sa se bucura de un real succes. Dar Emory se îndrăgostește în spital si vrea sa rămână acolo.

    Regia: Tony Bill, Barry L. Young
    6 0
    6.0
  • Lean on Me (1989)

    Directorul

    Joe Clark (Morgan Freeman) a fost profesor la Eastside High, de unde a fost transferat cu cativa ani in urma din cauza marilor probleme comportamentale. Acum acest liceu este renumit ca avand cele mai mari probleme din oras: violenta, drogurile,...

    Regia: John G. Avildsen
    7 0
    7.4
  • See No Evil, Hear No Evil (1989)

    Nu vede niciun rău, nu aude niciun rău

    Wally si Dave sunt prieteni si au un chiosc de ziare in New York, dar cam asta e singurul lucru pe care-l au in comun. Wally e rau de gura, agresiv, insolent si smecher. Dave e tacut, politicos, calm, un adevarat gentleman. Wally e orb si Dave e surd

    Regia: Arthur Hiller
    20 0
    6.8
  • Glory (1989)

    Gloria

    Shaw a fost ofițerul care s-a oferit să conducă prima companie de soldați afro-americani în timpul Războiului Civil din America. Această companie era formată în mare parte din sclavi evadați și trebuia să curețe drumul pentru "adevărații" soldați.

    Regia: Edward Zwick
    Oscar-uri:
    46 2
    7.8
  • Regia: Alan Shapiro
    1 0
    6.1
  • Highlander (1986)

    Nemuritorul

    Scotianul nemuritor Connor Macleod, membru al unei „rase" de Nemuritori care pot fi ucisi doar prin decapitare cu sabia. Dupa ce a trait linistit timp de peste patru secole, Connor este provocat la lupta de un adversar pe nume Kurgan.

    Regia: Russell Mulcahy
    61 0
    7.0
  • Police Squad! (1982)

    Scenariul: Jim Abrahams, David Zucker, Jerry Zucker
    13 0
    8.4