Filmele cu Alan Rickman

  • Alan Rickman

    Alan Rickman

    Data nașterii: 21.02.1946
    Decedat: 14.01.2016 (69 de ani)
  • Eye in the Sky (2016)

    Eye In The Sky: Războiul Dronelor

    Colonelul Katherine Powell (Helen Mirren) aude că un coleg a fost ucis de grupul terorist Al-Shabaab. De la sediul Northwood ea începe să conducă o misiune de a captura liderii extremiști ai grupului care urmează să se întâlnească în Nairobi, Kenya.

    Regia: Gavin Hood
    25 1
    7.3
  • A Little Chaos (2014)

    Haos la Versailles

    Unei femei peisagist i se acordă râvnita onoare de a construi câteva grădini grandioase la Versailles, o sarcină de aur care o aduce în centrul curții regelui Ludovic al XIV-lea

    Regia: Alan Rickman
    16 0
    6.5
  • CBGB (2013)

    O privire asupra rockului din New York, si a respectatului club CBGB.

    Regia: Randall Miller
    5 0
    6.6
  • A Promise (2013)

    O promisiune

    Friederich este angajat ca secretar personal de magnatul Karl Hoffmeister. Când starea lui de sănătate se înrăutățește, Hoffmeister îl invită pe Friederich în casa lui. În scurt timp, acesta se îndrăgostește de Charlotte, tânăra soție a șefului său.

    Regia: Patrice Leconte
    8 2
    5.7
  • Gambit (2012)

    Răzbunare cu stil

    Harry Dean, un hoț inventiv, a pus ochii pe o neprețuită statuie, proprietatea lui Shahbandar, cel mai bogat om din lume. Pentru a-l ajuta, Harry îi cere ajutorul lui Nicole, o femeie superbă, care seamănă cu soția decedată a lui Shahbandar.

    Regia: Michael Hoffman
    22 2
    5.7
  • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)

    Harry Potter și Talismanele Morții: Partea a II-a

    În ultimul film al francizei fenomen, conflictul dintre forțele bune și cele malefice din lumea vrăjitorilor se transformă într-un război total. Miza n-a fost niciodată atât de mare și nimeni nu mai este în siguranță.

    Regia: David Yates
    113 4
    8.1
  • Regia: Anthony Geffen
    3 0
    7.2
  • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)

    Harry Potter și Talismanele Morții: Partea I

    Harry așteaptă în casa de pe Privet Drive sosirea prietenilor săi. Ordinul Phoenix îl va escorta într-un loc sigur, departe de ochii și urechile Lordului Întunecat și-ale susținătorilor săi. Dar ce va face Harry atunci?

    Regia: David Yates
    120 6
    7.7
  • Alice in Wonderland (2010)

    Alice în Țara Minunilor

    Alice are 19 ani şi se află la o petrecere unde află că urmează să fie cerută în căsătorie de un bărbat bogat. Fata fuge şi, prin vizuina Iepurelui Alb, cade în Ţara Minunilor, un loc pe care ştie că l-a vizitat cu ani în urmă...

    Regia: Tim Burton
    Oscar-uri:
    32 1
    6.4
  • Bottle Shock (2008)

    Degustarea de vinuri

    Povestea începutului de producţie a vinului californian, în luptă cu prezentul faimos vin parizian din 1976 care este cunoscut ca "Judecata Parisului".

    Regia: Randall Miller
    3 0
    6.8
  • Nobel Son (2007)

    Nobel și fiul

    Tanarul Barkley lucreaza sa isi finalizeze teza de doctorat despre canibalism cu scopul de a-l determina pe celebrul sau tata - profesorul universitar si cercetatorul Eli Michaelson - sa fie mandru de el pentru prima data in viata.

    Regia: Randall Miller
    3 0
    6.2
  • Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)

    Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street

    Sweeney Todd jura sa se razbune dupa ce a fost inchis pe nedrept. Fost barbier, Todd se intoarce dupa ispasirea pedepsei sa-si redeschida salonul de frizerie, numai ca „cei pe care-i barbiereste nu vor mai fi vazuti niciodata".

    Regia: Tim Burton
    Oscar-uri:
    15 3
    7.3
  • Snow Cake (2006)

    Gustul zăpezii

    Alex Hughes, un englez tăcut, e abordat de excentrica Vivienne de 19 ani, în restaurantul unei benzinării. Acceptă cu greu să o ia cu el până în orăşelul Wawa, dar înainte îi dezvăluie fetei că fusese închis pentru crimă.

    Regia: Marc Evans
    6 0
    7.4
  • Perfume: The Story of a Murderer (2006)

    Parfumul: Povestea unei crime

    Grenouille nu are altă pasiune decât pe cea a mirosurilor și fiecare secundă a vieții sale e călăuzită de simțul său hiperdezvoltat, datorită căruia devine creator de parfumuri. Numai că tânărul devine victima unei obsesii: crearea parfumului ideal.

    Regia: Tom Tykwer
    41 4
    7.5
  • Something the Lord Made (2004)

    Ceva ce Dumnezeu a făcut

    Cand ai de ales intre a salva vieti si a respecta regulile, daca iti alegi aproapele, nonconformismul este considerat un act de bravura. Alfred Blalock (Alan Rickman) si Vivien Thomas (Mos Def) ignora orice obstacol pentru a-si salva pacientii.

    Regia: Joseph Sargent
    13 1
    8.1