Filmele și serialele cu Alan Scarfe

  • Alan Scarfe

    Alan Scarfe

    77 de ani
    Data nașterii: 08.06.1946
    Locul nașterii: London, England, United Kingdom
  • Babylon 5: The Lost Tales (2007)

    Babylon 5 - Voci în întuneric

    10 ani dupa ce devine presedintele aliantei interstelare, Sheridan se pregateste pentru o fatidica reuniune a Babylon 5 care ar putea opri dezastrul care sta sa se intample asupra Pamantului ... cu conditia ca el sa-si incalce principiile de baza....

    Regia: J. Michael Straczynski
    18 0
    6.4
  • Earthsea (2004)

    Tărâmul vrăjit

    Intr-o lume magica, amuleta pacii asigura de secole armonia intre oameni si dragoni. Dar aceasta amuleta este sparta la un moment dat. Rolul de a reinstaura echilibrul acestei lumi si de a o proteja ii revine unui vrajitor novice.

    9 0
    5.7
  • Seven Days (1998)

    7 zile

    O echipă de cercetători americani foloseşte o invenţie capabilă să ducă înapoi în timp un fost agent CIA, cu scopul de a schimba cursul istoriei, oprind astfel acţiuni teroriste, asasinate şi accidente.

    Scenariul: Christopher Crowe, Zachary Crowe
    5 0
    7.2
  • The Wrong Guy (1997)

    Nu e vina mea!

    Nervos ca nu a fost avansat in functie, un director decide sa se confrunte cu seful, insa il gaseste mort in birou. Convins ca va fi acuzat, decide sa fuga.

    Regia: David Steinberg
    7 1
    6.7
  • Double Impact (1991)

    Dublu impact

    Despărțiți la naștere printr-un concurs de împrejurări soldat cu moartea părinților, gemenii Alex și Chad își urmează fiecare calea. Primul e acum instructor de karate și duce o viață ușoară, iar al doilea e un cunoscut contrabandist din Hong Kong.

    Regia: Sheldon Lettich
    53 0
    5.6
  • Iron Eagle II (1988)

    Vulturul de fier II

    Doi piloti americani sunt fortati sa coopereze cu partenerii lor rusi, intr-o misiune care are drept scop distrugerea unui proiect de arme nucleare din Estul Mijlociu. Unul din membrii echipei ruse este o frumoasa tanara de care, evident, Cooper...

    Regia: Sidney J. Furie
    10 0
    3.9