Filmele și serialele cu Alden Ehrenreich

  • Alden Ehrenreich

    Alden Ehrenreich

    34 de ani
    Data nașterii: 22.11.1989
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Fair Play (2023)

    O promovare neașteptată la un fond de investiții unde competiția e acerbă aduce tensiune în relația unui cuplu, amenințând să destrame mai mult decât logodna lor recentă.

    Regia: Chloe Domont
    35 3
    6.4
  • Oppenheimer (2023)

    Povestea fizicianului J. Robert Oppenheimer și a rolului pe care l-a avut în dezvoltarea bombei atomice.

    Regia: Christopher Nolan
    Oscar-uri: x 7
    234 35
    8.3
  • Cocaine Bear (2023)

    Ursul narcoman

    Un grup ciudat de polițiști, infractori, turiști și adolescenți se întâlnesc într-o pădure din Georgia, unde un urs negru de 500 de kilograme se dezlănțuie după ce a ingerat cocaină în mod neintenționat. Bazat pe o întâmplare adevărată.

    Regia: Elizabeth Banks
    102 28
    5.9
  • Brave New World (2020)

    Minunata lume nouă

    Când un străin răzvrătit sosește dintr-un alt ținut, locuitorii din Noua Londră încep să pună la îndoială legile din societatea lor aparent utopică.

    Scenariul: Brian Taylor, Grant Morrison, David Wiener
    27 7
    7.0
  • Solo: A Star Wars Story (2018)

    Solo: O Poveste Star Wars

    Tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.

    Regia: Ron Howard
    365 23
    6.9
  • The Yellow Birds (2018)

    Păsările galbene

    The Yellow Birds (2018) prezintă povestea emoționantă a lui John Bartle și dificultățile cu care se confruntă în a-și păstra umanitatea, instinctul de supraviețuire și prietenul său în viață, în timpul războiului din Irak.

    Regia: Alexandre Moors
    28 1
    5.8
  • Rules Don't Apply (2016)

    Regulile nu se aplică

    O poveste neconvențională de dragoste despre o actriță aspirantă, un șofer foarte prompt și excentricul miliardar pentru care lucrează.

    Regia: Warren Beatty
    21 9
    5.7
  • Hail, Caesar! (2016)

    Ave, Cezar!

    Acțiunea filmului are loc în anii '50 și se concentrează pe povestea unui bărbat pe nume Eddie Mannix, a cărui slujbă este aceea de a se asigura că starurile de la Hollywood nu își prejudiciază imaginea din cauza drogurilor, aventurilor ilicite etc.

    Regia: Joel Coen, Ethan Coen
    24 3
    6.3
  • Stoker (2013)

    Legături suspecte

    După moartea soţului, respectiv a tatălui, Nicole Kidman şi Mia Wasikowska, în roluri de mamă şi fiică, sunt vizitate de un unchi misterios (Matthew Goode) care se mută cu ele ca să le susţină, dar care pare să aibă, de fapt, alte motive

    Regia: Park Chan-wook
    14 1
    6.7
  • Beautiful Creatures (2013)

    Cronicile Casterilor: A 16-a lună

    Ethan, un licean, detestă că locuieşte în Gatlin, un orăşel unde nu se întâmplă niciodată nimic. Visurile băiatului sunt bântuite de imaginea unei fete frumoase pe care nu a întâlnit-o. Viaţa lui se va schimba când Lena, de 16 ani, ajunge în oraş.

    Regia: Richard LaGravenese
    22 0
    6.1
  • Twixt (2011)

    Un scriitor a cărui carieră se află în declin ajunge într-un orășel și este prins în mijlocul unui scandal generat de uciderea unei tinere. În noaptea respectivă, în vis, îi apare o fantomă misterioasă numită V. Fără să înțeleagă implicarea...

    Regia: Francis Ford Coppola
    6 0
    4.7
  • Tetro (2009)

    Un tînăr ajunge în Buenos Aires pentru a-l căuta pe fratele său, dispărut de zece ani. Familia a emigrat din Italia în Argentina, dar, după imensul succes în cariera muzicală al tatălui lor, un apreciat dirijor, s-au mutat cu toţii la New York....

    Regia: Francis Ford Coppola
    0 0
    6.8