Filmele și serialele cu Alden Ehrenreich

 • Alden Ehrenreich

  Alden Ehrenreich

  33 de ani
  Data nașterii: 22.11.1989
  Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
 • Cocaine Bear (2023)

  Ursul narcoman

  Un grup ciudat de polițiști, infractori, turiști și adolescenți se întâlnesc într-o pădure din Georgia, unde un urs negru de 500 de kilograme se dezlănțuie după ce a ingerat cocaină în mod neintenționat. Bazat pe o întâmplare adevărată.

  Regia: Elizabeth Banks
  89 27
  6.0
 • Brave New World (2020)

  Minunata lume nouă

  Când un străin răzvrătit sosește dintr-un alt ținut, locuitorii din Noua Londră încep să pună la îndoială legile din societatea lor aparent utopică.

  Scenariul: Brian Taylor, Grant Morrison, David Wiener
  26 6
  7.0
 • Solo: A Star Wars Story (2018)

  Solo: O Poveste Star Wars

  Tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.

  Regia: Ron Howard
  357 23
  6.9
 • The Yellow Birds (2018)

  Păsările galbene

  The Yellow Birds (2018) prezintă povestea emoționantă a lui John Bartle și dificultățile cu care se confruntă în a-și păstra umanitatea, instinctul de supraviețuire și prietenul său în viață, în timpul războiului din Irak.

  Regia: Alexandre Moors
  27 1
  5.7
 • Rules Don't Apply (2016)

  Regulile nu se aplică

  O poveste neconvențională de dragoste despre o actriță aspirantă, un șofer foarte prompt și excentricul miliardar pentru care lucrează.

  Regia: Warren Beatty
  21 8
  5.7
 • Hail, Caesar! (2016)

  Ave, Cezar!

  Acțiunea filmului are loc în anii '50 și se concentrează pe povestea unui bărbat pe nume Eddie Mannix, a cărui slujbă este aceea de a se asigura că starurile de la Hollywood nu își prejudiciază imaginea din cauza drogurilor, aventurilor ilicite etc.

  Regia: Joel Coen, Ethan Coen
  23 3
  6.3
 • Stoker (2013)

  Legături suspecte

  După moartea soţului, respectiv a tatălui, Nicole Kidman şi Mia Wasikowska, în roluri de mamă şi fiică, sunt vizitate de un unchi misterios (Matthew Goode) care se mută cu ele ca să le susţină, dar care pare să aibă, de fapt, alte motive

  Regia: Park Chan-wook
  14 1
  6.7
 • Beautiful Creatures (2013)

  Cronicile Casterilor: A 16-a lună

  Ethan, un licean, detestă că locuieşte în Gatlin, un orăşel unde nu se întâmplă niciodată nimic. Visurile băiatului sunt bântuite de imaginea unei fete frumoase pe care nu a întâlnit-o. Viaţa lui se va schimba când Lena, de 16 ani, ajunge în oraş.

  Regia: Richard LaGravenese
  22 0
  6.1
 • Twixt (2011)

  Un scriitor a cărui carieră se află în declin ajunge într-un orășel și este prins în mijlocul unui scandal generat de uciderea unei tinere. În noaptea respectivă, în vis, îi apare o fantomă misterioasă numită V. Fără să înțeleagă implicarea...

  Regia: Francis Ford Coppola
  6 0
  4.7
 • Tetro (2009)

  Un tînăr ajunge în Buenos Aires pentru a-l căuta pe fratele său, dispărut de zece ani. Familia a emigrat din Italia în Argentina, dar, după imensul succes în cariera muzicală al tatălui lor, un apreciat dirijor, s-au mutat cu toţii la New York....

  Regia: Francis Ford Coppola
  0 0
  6.8